• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یا فروش iPad2 64G 3G با تبلت های Asus 10 inch

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
ممنون داداش
مشکلی نیست که عزیز
منم قصد فروش ندارم واسه همینم عجله ای نیست شما راحت باش
با وضعیت کاسبی فعلی دست همه خالیه مخصوصا این ماه اگر هم نشد فدا سرت
گفتم که راضی به ضررت نیستم و اونم فقط پیشنهاد بود که تو گزینه ها در نظر بگیرید نه برای اینکه اجبار یا عجله ای ایجاد کنم
مخلص شما هم هستیم عزیز

واقعا از درک متقابل و لطف و بزرگواری بی حدت ممنونم محمد جان ، انشاالله که تو همین مورد و نشد تو مورد دیگه حتما با هم معامله داشته باشیم .

من هم سعی می کنم ببینم تامین پذیر هست اون منبع مالی یا خیر .

مخلصیم .

تبلت 10 اینچی asus... منتها آندرویدی نیست! :D

http://forum.persiantools.com/t378356.html

خب شما اونطور که فهمیدم قصد تعویض با تبلت کیبورد دار ماکروسافت دارید و ضمن اینکه مثل مورد مشابه . میزان سری که باید بدم فعلا در توانم نیست تو این ماه پر خرج . وگرنه بدم نمیومد ویندوز Asus رو تجربه کنم ، مخصوصا که یه مزیت داره و اونم امکان نصب برنامه های ویندوز هست و خب برای منی که برای برنامه نویسی به این قابلیت نیاز دارم ، خیلی خوبه و لازم نیست که دیگه 5 کیلو لبتاپ رو با خودم حمل کنم .

به هر حال فعلا شرایط و قسمت نیست . امیدوارم خوب بفروشید .

-------------------

کماکان با تبلت های همرده Asus و پائین تر تا حدی تعویض میشه :D البته خیلی عجله ای در کار نیست ، براش یه پکیج 40-50 گیگ سفارش دادم که به زودی میرسه و بدم نمیاد که خودم تجربش کنم :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب شما اونطور که فهمیدم قصد تعویض با تبلت کیبورد دار ماکروسافت دارید و ضمن اینکه مثل مورد مشابه . میزان سری که باید بدم فعلا در توانم نیست تو این ماه پر خرج . وگرنه بدم نمیومد ویندوز Asus رو تجربه کنم ، مخصوصا که یه مزیت داره و اونم امکان نصب برنامه های ویندوز هست و خب برای منی که برای برنامه نویسی به این قابلیت نیاز دارم ، خیلی خوبه و لازم نیست که دیگه 5 کیلو لبتاپ رو با خودم حمل کنم .

به هر حال فعلا شرایط و قسمت نیست . امیدوارم خوب بفروشید .

مخلصتم عزیز... :) اگر برای کار برنامه نویسی میخواید پیشنهاد میکنم طرف این جور تبلتهای بدون کیبورد نرید که خود من به خاطر اینکه تایپ طولانی ایمیل باهاش سخته و کیبورد فیزیکی نداره میخوام بفروشمش. :D

پاینده باشید.

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
1500 hastam amma axasho nadidam hanuz. Lotf koni axasho baram mail koni mamnun misham.
[email protected]
[email protected]

سلام

عکس ها که تو پست اول اگر صفحه اول رو میدید بود ، با این حال براتون 23 عکس موجود رو تو ایمیل Attach کردم و برای جیمیلتون فرستادم .
فقط روی قیمت از شما که خودتون یه موقع اگر اشتباه نکنم iPad 2 تو همین سایت فروختید و قیمت و ارزشش بازارشو به خوبی میدونید ، انتظار نمیره قیمت رو پائین بدید :D به هر حال در صورت تمایل 1500 که پیشنهاد 3 نفر دیگه هست و البته بالاترین نیست ، برای شما ثبت میشه .

مخلصتم عزیز... :) اگر برای کار برنامه نویسی میخواید پیشنهاد میکنم طرف این جور تبلتهای بدون کیبورد نرید که خود من به خاطر اینکه تایپ طولانی ایمیل باهاش سخته و کیبورد فیزیکی نداره میخوام بفروشمش. :D

پاینده باشید.

خواهش می کنم ما مخلصیم . خب مگه اینها بلوتوث ساپورت نیستند ؟ میشه از کیبورد های بلوتوث استفاده کرد به گمانم که البته یکم حملش و جدا بودنش سخته .

به هر حال بازم امیدوارم فروش خوبی داشته باشید .

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
ميلتونو دريافت كردم. آيپد ٢من حتي ي ضربه و خط و اينا نداشت (جز ي خش) و من ١٥٠٠فروختم. از كاربري ك بش فروختم ميتونين بپرسين.
عكسهارو ديدم. واقعا ضرب خوردگي ها زياد بود. ببخشيد.

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
ميلتونو دريافت كردم. آيپد ٢من حتي ي ضربه و خط و اينا نداشت (جز ي خش) و من ١٥٠٠فروختم. از كاربري ك بش فروختم ميتونين بپرسين.
عكسهارو ديدم. واقعا ضرب خوردگي ها زياد بود. ببخشيد.

از 2 میلیون قیمت پایه به 1.500 رسیدید ؟ :D مرسی آقا مهدی یانی که اینقدر تخفیف گیریش خوبه :D

والا این ضربه خوردگی های مذکور شما ، تو عکس با دوربین عکاسی نسبتا حرفه ای و ماکرو شده و با دقت بالا گرفته شده و خب مسلم هست که بزرگتر از اونی که باید به نظر میاد ( و قصد منم تو معاملات همین هست که بعدا مدیون یا به درد سر نخورم ) وگرنه اندازه هیچ کدوم از این دو پخ خوردگی و یک فرو رفتگی از حدود یک میلیمتر تجاوز نمی کنه و البته دو پخ خوردگی کاملا زیر کیف لبتاپی فرو میره و در چشمم نیست.

به هر حال ممنون از پیشنهاد قبلی و صحبت فعلی . امیدوارم که خرید خوبی داشته باشید . :D

کماکان از پیشنهاد تعویض با ایسوسی جات در وهله اول و بعد هم پیشنهاد های تپل مالی استقبال میشه :D گرچه هنوزم که هنوزه ، عجله ای نیست :D

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
از 2 میلیون قیمت پایه به 1.500 رسیدید ؟ :D مرسی آقا مهدی یانی که اینقدر تخفیف گیریش خوبه :D

والا این ضربه خوردگی های مذکور شما ، تو عکس با دوربین عکاسی نسبتا حرفه ای و ماکرو شده و با دقت بالا گرفته شده و خب مسلم هست که بزرگتر از اونی که باید به نظر میاد ( و قصد منم تو معاملات همین هست که بعدا مدیون یا به درد سر نخورم ) وگرنه اندازه هیچ کدوم از این دو پخ خوردگی و یک فرو رفتگی به 2 میلیمتر هم نمیرسه .

به هر حال ممنون از پیشنهاد قبلی و صحبت فعلی . امیدوارم که خرید خوبی داشته باشید . :D

کماکان از پیشنهاد تعویض با ایسوسی جات در وهله اول و بعد هم پیشنهاد های تپل مالی استقبال میشه :D گرچه هنوزم که هنوزه ، عجله ای نیست :D
منم واقعا از اينكه اون عكسا با اون وضوح و اينقد روراست گرفته شده از شما ممنونم. من فقط مشكلم اين بود ك ميخواستم براي كس ديگه اي بگيرمش و ترسيدم اين رفيق ما دبه كنه و بگه نميخوام. وگرنه شك نكن براي خودم ميخواستم حتما ميخريدمش. آره خداييش اون تخفيف رو هم خوب اومدي...

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
منم واقعا از اينكه اون عكسا با اون وضوح و اينقد روراست گرفته شده از شما ممنونم. من فقط مشكلم اين بود ك ميخواستم براي كس ديگه اي بگيرمش و ترسيدم اين رفيق ما دبه كنه و بگه نميخوام. وگرنه شك نكن براي خودم ميخواستم حتما ميخريدمش. آره خداييش اون تخفيف رو هم خوب اومدي...

نه خواهش می کنم این حرفا چیه صاحب اختیارید .

کماکان هم با Asus ها تعویض میشه :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواهش می کنم ما مخلصیم . خب مگه اینها بلوتوث ساپورت نیستند ؟ میشه از کیبورد های بلوتوث استفاده کرد به گمانم که البته یکم حملش و جدا بودنش سخته .

به هر حال بازم امیدوارم فروش خوبی داشته باشید .

قربان شما... چرا بلوتوث دارن... ورژن 4 هم هست... ولی کیبوردهایی که من توی کرج دیدم باید از دانگل خودشون استفاده بشه. چون تبلت ورودی mini usb داره باید همیشه کابل otg بهش وصل باشه و یه کم ناجور میشه :D

سپاس. :)

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
قربان شما... چرا بلوتوث دارن... ورژن 4 هم هست... ولی کیبوردهایی که من توی کرج دیدم باید از دانگل خودشون استفاده بشه. چون تبلت ورودی mini usb داره باید همیشه کابل otg بهش وصل باشه و یه کم ناجور میشه :D

خیلی از کیبورد ها هستن نیاز به دانگل ندارن مثل کیبورد های کیفی که روی سامسونگ ها به عنوان لوازم جانبی هست (فک کنم با 40تا 80 بتونین بگیرین ) یه سری به پایتخت بزنید من با کیبورد یه p1000 امتحان کردم خوب بود و بی دردسر ولی کوچک بود

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142

خیلی از کیبورد ها هستن نیاز به دانگل ندارن مثل کیبورد های کیفی که روی سامسونگ ها به عنوان لوازم جانبی هست (فک کنم با 40تا 80 بتونین بگیرین ) یه سری به پایتخت بزنید من با کیبورد یه p1000 امتحان کردم خوب بود و بی دردسر ولی کوچک بود

منم احتمال میدم که با کیبورد های بلوتوثی بدون مشکل و نیاز به دانگل خاص کار کنه ، دیگه محدودیت هاشون از اپل که بیشتر نیست ، من کیبورد های بلوتوثی رو روی همین آیپد یکی دوتاشو تست کردم اوکی بود :D

سلام

داداش با این تعویض دارین
http://forum.persiantools.com/t366702.html

سلام

شرمنده داداش ، قصدم تعویض با تبلت هست ، ضمن اینکه مبلغ ما به تفاوتش تو این ماه پر خرج فعلا در توان من نیست :D

امیدوارم خوب بفروشید .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

منم احتمال میدم که با کیبورد های بلوتوثی بدون مشکل و نیاز به دانگل خاص کار کنه ، دیگه محدودیت هاشون از اپل که بیشتر نیست ، من کیبورد های بلوتوثی رو روی همین آیپد یکی دوتاشو تست کردم اوکی بود :D

تشکر از دوستان خوبم، اگر بشه که خیلی عالی میشه... من شاید زیر 10 مدل رو دیدم که فروشنده گفت بدون دانگل نمیشه... چون سال 87 هم با یکی از دوستان کل بازار ایران رو گشتیم و بدون دانگل پیدا نکردیم گفتم حتماً الآن هم پیدا نمیشه... یه روز وقت کنم باید بیام تهران، بازار پایتخت رو بگردم...

بازم ممنون. :)

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
تشکر از دوستان خوبم، اگر بشه که خیلی عالی میشه... من شاید زیر 10 مدل رو دیدم که فروشنده گفت بدون دانگل نمیشه... چون سال 87 هم با یکی از دوستان کل بازار ایران رو گشتیم و بدون دانگل پیدا نکردیم گفتم حتماً الآن هم پیدا نمیشه... یه روز وقت کنم باید بیام تهران، بازار پایتخت رو بگردم...

بازم ممنون. :)

انلاین هم میتونی سفارش بدی نیازی نیست خیلی بگردی
اگر اشتباه نکنم همیجا هم بچه ها میفروشن
از کیبورد های ایپد هم میتونی استفادیه کنی فکر کنم

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت کف رو برا فروش برام بفرس

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
قیمت کف رو برا فروش برام بفرس

سلام

با معذرت خواهی بابت تاخیر . ارسال شد

این نکته رو هم بگم که دیروز پکیج 52 گیگی نرم افزار ها رسید و الان حدود 40 گیگ بازی و نرم افزار خوب روش نصب شده و به لوازم جانبیش 40 گیگ بازی نصب و پک 52 گیگی رو هم اضافه کنید :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

خب یه 4-5 روز نبودم ، یه عمل سنگین چشم داشتم که 4-5 روز اصلا دید نداشتم و الانم نیمه دیدم ، اما خب هستم :D

کماکان موجوده با اولویت تعویض مستقیم با تبلت های Asus منتها با قیمت پائینتر یا مساوی :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا