• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یا فروش Xperia Z1

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اونکه صد البته حسی ک زد وان میده واقعا ی حس عالیه اما تو گوشی های سامسونگ نیست نه نوت نه اس 3 نه اس 4 نه ..... ولی اندروید سامسونگ واقعا کامل برخلاف جنس بدنش

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نمیدونم چرا دیجی کالا اینقد از سونی بدش میاد
از نظر تو کیفیت نمایشگر کدوم بالاتره؟؟؟؟؟؟؟
بی تعصب

progerammer

Registered User
لایک‌ها
29
نمیدونم چرا دیجی کالا اینقد از سونی بدش میاد
از نظر تو کیفیت نمایشگر کدوم بالاتره؟؟؟؟؟؟؟
بی تعصب
ببین داداش اگه زاویه دید برات مهم نباشه سوتی و سامسونگ یکین با این تفاوت که آمولدی رنگ هار پرنگ تر نشون میده من خودم میپسندم اما بعضیام میگن رنگهای آمولدی غیر طبیعیه اون سلیقه ای داداش

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
ببین داداش اگه زاویه دید برات مهم نباشه سوتی و سامسونگ یکین با این تفاوت که آمولدی رنگ هار پرنگ تر نشون میده من خودم میپسندم اما بعضیام میگن رنگهای آمولدی غیر طبیعیه اون سلیقه ای داداش

من جفتشو کنار هم مقایسه کردم.همین بحث زاویه ی دید اینقد تلقین کردن که وقتی گوشیو از بغل نگاه میکنی چون با ذهنیت کاهش کیفیت میری میبینی احساس میکنی تصویر افت کیفیت داشته.باور کن هم آی پی اس داشتم هم سوپر آمولد هم تی اف تی سونی.اینا هیچ کاستی ندارن هیچکدوم. هرکدوم از یه لحاظ از اون یکی بهتره . با قطعیت نمیشه گفت کدوم یکی بهتره.همه ی این پنل هام با تغییر زاویه دید تصویرم تغییر کیفیت داره.بقول خودت سلیقه ایه
آخه خیلیا بخصوص دیجی کالا تو فیلما و بررسیاش داره میزنه تو سر و کله ی سونی

بالا