• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یک آیفون 4 اس استثنایی کمتر از یک ماه خرید با نیو آیپد(آیپد 3) وای فای + 4 جی

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
هر کسی میخواد یه پول شارژ اضافه واسه حرف زدن و الافی بکشه و حسابی سر کار بره توصیه میکنم یه سر حتما به استارتر محترم بزنه...

ممنون از آپدیت کردنت!!!!

شما خودت صبر نکردی تا معامله انجام بشه رفیق.
--------------------------------------------------------------------

آپدیت فروش فوری فوری

korgrasol

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون از آپدیت کردنت!!!!

شما خودت صبر نکردی تا معامله انجام بشه رفیق.
--------------------------------------------------------------------

آپدیت فروش فوری فوری
اگه واقعا فروشنده ای عزیز و مثل دفعه قبل سر کارمون نمیزاری من همین امشب میام ازت میگیرم..قیمت اخرم پ خ کن..

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز اگر ابتدا ارسال و بعد واریز قبول دارید، فوری فوری خریدارم.

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز اگر ابتدا ارسال و بعد واریز قبول دارید، فوری فوری خریدارم.

ممنون از پیشنهادت رفیق.نه متاسفانه نه من نه کس دیگه ای هیچوقت این شرط رو قبول نمیکنه متاسفانه

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون از پیشنهادت رفیق.نه متاسفانه نه من نه کس دیگه ای هیچوقت این شرط رو قبول نمیکنه متاسفانه

اگر کسی هم در تهران داشته باشید که برای اون ارسال کنید یا واسطه ای هم داشته باشید من هستم .
ضمناً یک نگاه به تعداد پست هاتون و امتیاز بازارچه خودتون بندازید، جسارت نباشه و قصد توهین ندارم ، ولی من با چه تضمینی 1 میلیون تومان پول رو به حساب شما بریزم ، با چه تضمینی؟؟؟

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
اگر کسی هم در تهران داشته باشید که برای اون ارسال کنید یا واسطه ای هم داشته باشید من هستم .
ضمناً یک نگاه به تعداد پست هاتون و امتیاز بازارچه خودتون بندازید، جسارت نباشه و قصد توهین ندارم ، ولی من با چه تضمینی 1 میلیون تومان پول رو به حساب شما بریزم ، با چه تضمینی؟؟؟

من تو انجمن ir-tci.org/forum (انجمن موبایل اول)که یکی از اولین و معتبرترین انجمن های تخصصی موبایل فارسی زبان هست کاربر فعال هستم با 1943 تا پست ( جسارت نشه ها اما پست های اینجای شما نصف پست های تخصصی من تو موبایل اول هم نیست )و اکثر مدیران هم اونجا من رو میشناسن .شما به سابقه کم من تو اینجا نگاه نکن. شما نخواستید اعتماد سازی کنید و گرنه راه برای اعتماد سازی زیاد بود.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آیفون 4 اس ،
خارج از فروم به دوست خوبم آقای صادقی از اراک فروخته شد.

ایشون شرمنده کردند و بدون این که ایراد ناجور بگیرند مبلغ رو کامل به حسابم پرداخت کردند ،تنها چیزی که خواستند شماره تلفن ثابت بود که شماره محل کارم رو بهشون دادم اما ایشون اینقدر بزرگوار و منیع بودند که حتی به محل کارم هم زنگ نزدند و اعتماد کردن بهم .

طی تماس امروز ایشون با من ،گوشی به دستشون رسیده و خدار رو شکر کاملا هم راضی بودند.

گوشی با اتوبوس از اصفهان به اراک ارسال شد.

ان شا ا... این گوشی مبارک آقای صادقی باشه و به خوبی و خوشی و با دل خوش ازش استفاده کنند.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با تشکر از تمامی مدیران انجمن.
لطفا تاپیک بسته شود

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
من تو انجمن ir-tci.org/forum (انجمن موبایل اول)که یکی از اولین و معتبرترین انجمن های تخصصی موبایل فارسی زبان هست کاربر فعال هستم با 1943 تا پست ( جسارت نشه ها اما پست های اینجای شما نصف پست های تخصصی من تو موبایل اول هم نیست )و اکثر مدیران هم اونجا من رو میشناسن .شما به سابقه کم من تو اینجا نگاه نکن. شما نخواستید اعتماد سازی کنید و گرنه راه برای اعتماد سازی زیاد بود.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آیفون 4 اس ،
خارج از فروم به دوست خوبم آقای صادقی از اراک فروخته شد.

ایشون شرمنده کردند و بدون این که ایراد ناجور بگیرند مبلغ رو کامل به حسابم پرداخت کردند ،تنها چیزی که خواستند شماره تلفن ثابت بود که شماره محل کارم رو بهشون دادم اما ایشون اینقدر بزرگوار و منیع بودند که حتی به محل کارم هم زنگ نزدند و اعتماد کردن بهم .

طی تماس امروز ایشون با من ،گوشی به دستشون رسیده و خدار رو شکر کاملا هم راضی بودند.

گوشی با اتوبوس از اصفهان به اراک ارسال شد.

ان شا ا... این گوشی مبارک آقای صادقی باشه و به خوبی و خوشی و با دل خوش ازش استفاده کنند.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با تشکر از تمامی مدیران انجمن.
لطفا تاپیک بسته شود

دوست گلم بحث من انجمن های همسایه نیست ، بحث من همینجاست چون اگر بخواهیم انجمن های دیگر رو در نظر بگیریم باید عرض کنم که بنده در فروم عصر جوان که معرف حضور همه هستش سرپرست بخش گوشیهای آندرویدی و پاکت پی سی ها هستم با این آیدی AIO ضمناً توی همون فروم IR-TCI مدیر بخش کوک کردن رام های آندرویدی هستم با این آیدی Arash_Elf ، در کل اگر بحث اعتماد سازی بود بهتره شما هم یه نگاه به پست های بنده بندازید که فکر میکنم چیزی حدود 12 برابر پست های شما توی فروم IR-TCI هستش و این رو هم در نظر بگیرید که در فروم عصر جوان که برای آقای مالکی که همشهری خودتون هست ، رابطه بسیار نزدیکی با کلیه مدیران و کاربران هست ولی تا بحال تعداد پست ها رو به رخ کسی نکشیدم .
در هر صورت بنده گوشی رو که از دوست خوبمون leo-6687 خریداری کردم ، شما هم سعی کنید محترمانه تر برخورد کنید تا بتونید اعتماد دوستان پرشین تولز رو هم جلب کنید و برای خ.دتون امتیاز کسب کنید نه اینکه با این طرز برخورد دیگران رو به تمسخر بگیرید.
موفق باشید

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
دوست گلم بحث من انجمن های همسایه نیست ، بحث من همینجاست چون اگر بخواهیم انجمن های دیگر رو در نظر بگیریم باید عرض کنم که بنده در فروم عصر جوان که معرف حضور همه هستش سرپرست بخش گوشیهای آندرویدی و پاکت پی سی ها هستم با این آیدی AIO ضمناً توی همون فروم IR-TCI مدیر بخش کوک کردن رام های آندرویدی هستم با این آیدی Arash_Elf ، در کل اگر بحث اعتماد سازی بود بهتره شما هم یه نگاه به پست های بنده بندازید که فکر میکنم چیزی حدود 12 برابر پست های شما توی فروم IR-TCI هستش و این رو هم در نظر بگیرید که در فروم عصر جوان که برای آقای مالکی که همشهری خودتون هست ، رابطه بسیار نزدیکی با کلیه مدیران و کاربران هست ولی تا بحال تعداد پست ها رو به رخ کسی نکشیدم .
در هر صورت بنده گوشی رو که از دوست خوبمون leo-6687 خریداری کردم ، شما هم سعی کنید محترمانه تر برخورد کنید تا بتونید اعتماد دوستان پرشین تولز رو هم جلب کنید و برای خ.دتون امتیاز کسب کنید نه اینکه با این طرز برخورد دیگران رو به تمسخر بگیرید.
موفق باشید

میگما دوست عزیز دست ما روهم بند کن تو این سایتها....

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
میگما دوست عزیز دست ما روهم بند کن تو این سایتها....

تشریف بیارین ، فعالیت خوبی اشته باشید درخواست فعال شدن موقت مدیریتتون داده میشه و بعد از یک مدت اگر واقعاً پستهاتون موثر باشه مدیریت دائمتون فعال میشه ، البته من تو حوزه خودم میتونم این درخواست رو بدم و اگر شما توی بخش های دیگه ای خواستید فعالیت داشته باشید میتونم سفارشتون رو بکنم...

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
موفق باشید

سلام.

رفیق خدا شاهده قصد بی احترامی یا تمسخر نداشتم. منظورم این بود که برای اعتماد سازی راه زیاد هست و فقط نباید به سابقه یه نفر تو پی تی نگاه کرد.

خب من گناهم چیه که تو پی تی تعداد پست هام کمه؟؟؟؟؟؟یعنی نباید با کسی معامله کنم؟؟؟؟

باز هم اگه حرف بنده رو به دل گرفتید عذر خواهی میکنم و مجددا میگم که منظور بدی نداشتم.

موفق باشید

بالا