• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***تعویض Asus Eee Pad Transformer 16GB به همراه کیبورد فقط با Ipad 2 16GB Wifi***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
دوست عزیز تو 1 روز 3 بار آپ کردن تاپیک (دیروز) خلاف قوانینه !:دی
عدم علاقمندی دوستان به نظرم ( شخصی) قیمت تند شما می باشد ( فکر می کنم شما قیمت آکبند دارید می دین)
قیمت آک بدون کیبورد منظورتونه شما !
فکر نمیکنم قیمتم زیاد بی راه باشه این دستگاه هم زیاد کار نکرده که بخوره تو سرش .
اینجا که از آدم بز خر بیشتر از مغازهها پیدا میشه :|

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
قیمت آک بدون کیبورد منظورتونه شما !
فکر نمیکنم قیمتم زیاد بی راه باشه این دستگاه هم زیاد کار نکرده که بخوره تو سرش .
اینجا که از آدم بز خر بیشتر از مغازهها پیدا میشه :|

به نظر من اصلا بحث بزخر و اینجور چیزا درست نیست!
چون به نظرم هم فروشنده باید قیمت مد نظرشو بگه هم خریدار تا یه جایی که با هم به تعادل برسن ( بحث عرضه و تقاضاست بیشتر!)
چون خریدار هم فقط قیمت آک رو در نظر نمی گیره که! امکاناتی و مزیت هایی که داره در مقایسه با سایر انتخاب هایی که می تونه داشته باشه. یکی ممکنه مثلا بگه خوب من اگه بخوام اینقدر هزینه کنم می رم Ipad می گیرم ( مثال زدم ، خودم حالم از Ipad بهم می خوره!)

شما هم اگه 100 درصد قصد فروش یا معاوضه دارید بهترین کار اینه که به قول خودتون از مغازه ها قیمت بگیرین و اون قیمتو به عنوان پایه قرار بدین ( چون اینجوری مسلما ضرر نخواهید کرد)

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
من روی سایت ها قیمت با کیبورد رو زیر 700 تومن دیدم که با کسر 25% (که معمولا روی 30% کم میکنن ) میشه 520 تومن نه 600 !!!

میشه بگید کدوم سایت ؟
من که تو گوگل سرچ کردم قیمت بدون کیبورد تا 700 هم پیدا کزدم که الان آدرس دقیقشو یادم نیست و پایینترین قیمتی که دیدم بازم بدون کیبورد 650 بود.
حالا زوری که نمیخوام تبلتو بدم شما ، اگه گرونه نخرید ، تو سر مال چرا میزنید ؟
و اینکه اون 25 % که شما میگید واسه مغازه داره ! اگه قرار بود 25% کم کنم که میبرم میدادم مغازه دار . تو پست پایین دلیل بالا بودن قیمت ( به نظر شما البته) ذکر شده.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
به نظر من اصلا بحث بزخر و اینجور چیزا درست نیست!
چون به نظرم هم فروشنده باید قیمت مد نظرشو بگه هم خریدار تا یه جایی که با هم به تعادل برسن ( بحث عرضه و تقاضاست بیشتر!)
چون خریدار هم فقط قیمت آک رو در نظر نمی گیره که! امکاناتی و مزیت هایی که داره در مقایسه با سایر انتخاب هایی که می تونه داشته باشه. یکی ممکنه مثلا بگه خوب من اگه بخوام اینقدر هزینه کنم می رم Ipad می گیرم ( مثال زدم ، خودم حالم از Ipad بهم می خوره!)

شما هم اگه 100 درصد قصد فروش یا معاوضه دارید بهترین کار اینه که به قول خودتون از مغازه ها قیمت بگیرین و اون قیمتو به عنوان پایه قرار بدین ( چون اینجوری مسلما ضرر نخواهید کرد)

من ذکر کردم که به پولش نیز ندارم که بخوام سریع بفروشم ، دلم میخواد یه قیمتی بدم که نه من متضرر بشم و نه اینکه خریدار پول زیاد بده ( با آک هیچ فرقی نداره بخدا ! تو کیفم بوده فقط الکی اینور اونور میبردمش )
حالا اگه یکی واقعا مصرف کنندس خوب میصرفه بیاد 100 یا 150 کمتر بده و یه تبلت که با آک یکیه بخره
من تو نت زیاد خرید و فروش نکردم که همه بشناسن منو ولی تو اطرافیانم زبانزد خاص و عام هستم از نظر جنس نگه داشتن و همیشه هم مشتری بوده واسشون .

farzad705

Registered User
لایک‌ها
0
قيمتتون يه خورده بالاس دوست عزيز اگه راه بياين خريدارم چون با كيبوردش ٧٠٠ تومنه با كسر ٢٠ در صد مي شه ٥٥٠ حاضرم ٥٧٠ ازتون بردارم 

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز با آی 900 من عوض نمی کنی من رو قیمتت مشکلی ندارم ولی آی 900 رو کمتر از 200 نمیدم

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
خارج از فروم به مبلغ 600 هزار تومان فروخته شد
تاپیک رو ببندید لطفا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا