٢٣٠٠ Sent from my iPhone using Tapatalk 2200 اگه با هزینه پست از شما خریدارم
prest Registered User تاریخ عضویت 21 جولای 2014 نوشتهها 168 لایکها 38 سن 37 24 نوامبر 2016 #21 به نقل از Errick : ٢٣٠٠ Sent from my iPhone using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... 2200 اگه با هزینه پست از شما خریدارم
به نقل از Errick : ٢٣٠٠ Sent from my iPhone using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... 2200 اگه با هزینه پست از شما خریدارم
Errick Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2008 نوشتهها 1,632 لایکها 173 محل سکونت تهران - اصفهان 24 نوامبر 2016 #22 به نقل از prest : 2200 اگه با هزینه پست از شما خریدارم کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز هم قیمت را کم کردی هم پست بر عهده من ؟؟؟؟ 2250 هزینه تیپاکس هم 24 تومن میشه که نصفش را من تقبل میکنم
به نقل از prest : 2200 اگه با هزینه پست از شما خریدارم کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز هم قیمت را کم کردی هم پست بر عهده من ؟؟؟؟ 2250 هزینه تیپاکس هم 24 تومن میشه که نصفش را من تقبل میکنم
prest Registered User تاریخ عضویت 21 جولای 2014 نوشتهها 168 لایکها 38 سن 37 24 نوامبر 2016 #23 به نقل از Errick : دوست عزیز هم قیمت را کم کردی هم پست بر عهده من ؟؟؟؟ 2250 هزینه تیپاکس هم 24 تومن میشه که نصفش را من تقبل میکنم کلیک کنید تا بازشود... داداش من خریدار واقعیم بودجم تا 2200 هست با پست اگه برات راه داشت تا معامله کنیم
به نقل از Errick : دوست عزیز هم قیمت را کم کردی هم پست بر عهده من ؟؟؟؟ 2250 هزینه تیپاکس هم 24 تومن میشه که نصفش را من تقبل میکنم کلیک کنید تا بازشود... داداش من خریدار واقعیم بودجم تا 2200 هست با پست اگه برات راه داشت تا معامله کنیم
Errick Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2008 نوشتهها 1,632 لایکها 173 محل سکونت تهران - اصفهان 24 نوامبر 2016 #24 به نقل از prest : داداش من خریدار واقعیم بودجم تا 2200 هست با پست اگه برات راه داشت تا معامله کنیم کلیک کنید تا بازشود... ٥٠ تومن عددي نيست كه نشه جورش كرد ، باز هم اجازه بديد فروش در سايت ديگر هم برقراره ، اگر با ايشون به نتيجه نرسيدم به شما خبر ميدم Sent from my iPhone using Tapatalk
به نقل از prest : داداش من خریدار واقعیم بودجم تا 2200 هست با پست اگه برات راه داشت تا معامله کنیم کلیک کنید تا بازشود... ٥٠ تومن عددي نيست كه نشه جورش كرد ، باز هم اجازه بديد فروش در سايت ديگر هم برقراره ، اگر با ايشون به نتيجه نرسيدم به شما خبر ميدم Sent from my iPhone using Tapatalk
prest Registered User تاریخ عضویت 21 جولای 2014 نوشتهها 168 لایکها 38 سن 37 25 نوامبر 2016 #25 به نقل از Errick : ٥٠ تومن عددي نيست كه نشه جورش كرد ، باز هم اجازه بديد فروش در سايت ديگر هم برقراره ، اگر با ايشون به نتيجه نرسيدم به شما خبر ميدم Sent from my iPhone using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... باشه عزیز اگه خرید که مبارکش باشه اگه به توافق نرسیدین خبرشو بده
به نقل از Errick : ٥٠ تومن عددي نيست كه نشه جورش كرد ، باز هم اجازه بديد فروش در سايت ديگر هم برقراره ، اگر با ايشون به نتيجه نرسيدم به شما خبر ميدم Sent from my iPhone using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... باشه عزیز اگه خرید که مبارکش باشه اگه به توافق نرسیدین خبرشو بده