از دست بعضی از دوستان خیلی ناراحتم
من از پشت کوه نیمدم که بخواین سر من کلاه بزارید ، این 10 امین گوشی اندرویدی هست که دارم و هیچ اصراری هم به فروش ندارم
امروز با دو نفر ملاقات داشتم برای معاوضه و هر دو می خواستن سر من رو کلاه بزارن ! من موندم چرا مملکتمون اینجوری شده
یکی وان ایکس داشت که صفحه نمایش کاملا مشکل داشت و طرف منکرش می شد و می خواست از زیرش در بره و خودش رو زد به اون راه
یکی هم گالاکسی اس 2 داشت که بریک حافظه شده بود و بهم نگفت و می خواست هر جوری هست گوشی رو بهم بندازه ! با 3 گیگ حافظه ی کمتر ... داداش من خودم تا الان 3 تا از این سامسونگ ها رو با پیت فایل درست کردم و آموزشش رو توی فروم انروید گذاشتم ، اونقت می خوای سر من رو کلاه بزاری ؟
تورو خدا نگاه کنید با کیا شدیم 75 میلیون نفر .... اینم بگم که پوشوندن عیب یه گوشی هیچ فرقی با کلاه برداری و دزدی نداره ، به خدا قسم اسم این زرنگی نیست....
در تاید حرفت منم موندم چرا تو این دور و زمونه اینجوری باید خرید و فروش کنیم و پول در بیاریم!!
اینهمه تلاش میکنیم آخرشم با استرس اونم آخر سر با همه دروغ و دونگش میشه چندر غاز بیشتر!!
میخوای یه تاکسی ساده سوار شی انقد قیمت الکی میدن و زساد میگیرن و میچرخوننت الکی که همیشه باید چندتا قیمت بگیری و چونه بزنی!!
همینجوری بی برکت شده بنظرم پولمون.بی برکت شده چون مزه نداره و حال نمیکنیم باهاش!!
متاسفم
(دوست من اگه کمتر راه داره واسم پ.خ کن،نقد کارت یه کارت خریدارم اگه نه هم آپ حساب کن)
ممنون