• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعیین رشته در دبیرستان

**Daren**

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من اول دبیرستانم و باید تعیین رشته کنم بین رشته های ریاضی و تجربی موندم . ریاضی رو دوست دارم ولی نمرم خیلی بالا نیست و پیش مشاور مدرسه که رفتم گفت خوب فک کن ریاضی رشته ی سنگینیه ممکنه توش موفق نشی و اگه بری رشته ی تجربی بهتره . از طرفی هم میگن بازار کار ریاضی بهتره الان هم بین این دوتا موندم.
خیلی دوست دارم راهنمایی شما رو هم بشنوم.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام.اگه مشکلی نداری نمره هات رو برای پی ام کن راهنماییت کنم.بهت میگم چرا!! (تو پی ام):)

ParsNetSun

Registered User
لایک‌ها
0
دبیرستانتون در چه سطی؟ کدام منطقه و کدام شهر هستی؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من به جای تو بودم میرفتم ریاضی ولی خب خودت به چی علاقه داری این مهمه؟
بخدا علاقه از هر چیزی شاید مهم تر باشه.این خود آدمه که آیندش رو میسازه.یکی میتونه تو یک رشته موفق باشه یکی نه.:rolleyes:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بخدا علاقه از هر چیزی شاید مهم تر باشه.این خود آدمه که آیندش رو میسازه.یکی میتونه تو یک رشته موفق باشه یکی نه.:rolleyes:

اره چون ادم وقتی به چیزی علاقه داشته باشه حتی خیلی هم سخت باشه تمام توانشو روش میزاره تا موفق بشه و مطمئنن هم موفق میشه

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
این که من نمره هام پایین یا بالاست یا اینکه این رشته سبکه یا اون رشته سنگینه همش خاطرست و هر مفتی بیش نیست.
ببین خودت در درونت به چه رشته ای علاقه داری البته عاقلانه و با توجه به شرایط اجتماعی پیرامون خودت.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
به هرچیزی علاقه داری برو سراغ اون. جوگیر هم نشو و مثلآ این طوری نباشه که اگه همه دوستات رفتن ریاضی , به خاطر اونا تو هم بری. بشین واقعآ چند روز فقط به این مساله فکر کن چون به شدت مهم هست و انتخاب اشتباه توی این قضیه بدجوری مشکل ساز میشه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به چی علاقه داری؟ برو دنبال همون مثل من اشتباه نکن که تجربی رفتم در صورتی که میخوام هنر شرکت کنم برو دنبال چیزی که دوست داری

در مورد سختی کار هم معذرت میخوام اون مشاور خیلی غلط کرده که میگه ریاضی سنگین تر از تجربی هست اتفاقا تجربی سخت تر و سنگین تر هست;) تجربی میخوای بری رو اینا فکر کن پزشکی و پیرا پزشکی

بازم میگم اشتباه منو نکن و برو دنبال علاقت;)

**Daren**

Registered User
لایک‌ها
0
من به هیچ کدوم علاقه ی زیادی ندارم فقط یکم از ریاضی خوشم میاد

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
علاقه رو ولش کن!
ریاضی از همه بهتره
تجربی که خیلی مزخرفه!:دی یعنی به جز چند تا رشته خوبش چیز دیگه ای نداره
ریاضی هم تنوعش بالاست هم تعداد بیشتری میگیره

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
در مورد سختی کار هم معذرت میخوام اون مشاور خیلی غلط کرده که میگه ریاضی سنگین تر از تجربی هست اتفاقا تجربی سخت تر و سنگین تر هست

نه بابا شايعه است

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
بر خلاف دوستان من فکر میکنم علاقه توی این مملکت هیچ نقشی نداره!

فقط باید دنبال چیزهایی رفت که آینده داشته باشه ! یعنی به جای علاقه بهتره آینده نگر بود

رشته ریاضی به دلیل وسعتی که داره مناسب تر هست از نظر من و رشته تجربی فقط برای پزشکی! اگر میبینی نمیتونی رشته پزشکی به دلایل مختلف بخونی و استعداد تحصیلیش رو نداری، تجربی رو بیخیال شو !
هرچند الان توی این مملکت پزشکی که معضلی شده ( رجوع به اخبار مرتبط )

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یادت باشه زمانی که پیش رو تموم کنی (همون چهارم) رو کنکور همونجا برداشته میشه.طبق پیش بینی ها باید امتحانای دوم کشوری بشه.فکر کنم 2 3 تاش اینجوریه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بر خلاف دوستان من فکر میکنم علاقه توی این مملکت هیچ نقشی نداره!

فقط باید دنبال چیزهایی رفت که آینده داشته باشه ! یعنی به جای علاقه بهتره آینده نگر بود

رشته ریاضی به دلیل وسعتی که داره مناسب تر هست از نظر من و رشته تجربی فقط برای پزشکی! اگر میبینی نمیتونی رشته پزشکی به دلایل مختلف بخونی و استعداد تحصیلیش رو نداری، تجربی رو بیخیال شو !
هرچند الان توی این مملکت پزشکی که معضلی شده ( رجوع به اخبار مرتبط )
پزشکی؟!
2i8d4ao.gif

جنبه باید داشته باشی :دی

بالا