• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعیین رشته در دبیرستان

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بر خلاف دوستان من فکر میکنم علاقه توی این مملکت هیچ نقشی نداره!

فقط باید دنبال چیزهایی رفت که آینده داشته باشه ! یعنی به جای علاقه بهتره آینده نگر بود

رشته ریاضی به دلیل وسعتی که داره مناسب تر هست از نظر من و رشته تجربی فقط برای پزشکی! اگر میبینی نمیتونی رشته پزشکی به دلایل مختلف بخونی و استعداد تحصیلیش رو نداری، تجربی رو بیخیال شو !
هرچند الان توی این مملکت پزشکی که معضلی شده ( رجوع به اخبار مرتبط )
آدم از آینده اطلاع نداره!!!
میدونی این بنده خدا لیسانس بگیره سربازی بره چند سال دیگه میشه؟!!؟
اصلا نمیشه پیش بینی کرد.میبینی همه چی بر عکس میشه.بازار کار یه چیزی داغ بازار کار دیگه خراب! :f34r:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
پزشکی؟!
2i8d4ao.gif

جنبه باید داشته باشی :دی
متوجه منظورت نشدم
جنبه واسه چی؟

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آدم از آینده اطلاع نداره!!!
میدونی این بنده خدا لیسانس بگیره سربازی بره چند سال دیگه میشه؟!!؟
اصلا نمیشه پیش بینی کرد.میبینی همه چی بر عکس میشه.بازار کار یه چیزی داغ بازار کار دیگه خراب! :f34r:
شما پشی بینی دقیق که نمی خوای بکنی! وقتی میدونی دستت توی انتخاب رشته ریاضی بازتر هست یا توی تجربی باید از حالا به فکر پزشکی باشی این میشه پیشبینی.
بعدم ایشون دختر هستن سربازی ندارن!

AminMzh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ببین چی دوست داری من فکر میکردم ریاضی دوست دارم اما سال دوم رفتم تجربی بعد تغییر دادم رفتم ریاضی الان که فکر میکنم میبینم به کامپیوتر. بیشتر علاقه دارم و باید میرفتم کامپیوتر....به نظر من 70درصد به علاقت فکر و 30 درصد به تواناییهات چون اگر به چیزی علاقه داشته باشی حتی توانایییشو نداشته باشی براش تلاش میکنی....

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
پسريم
201010142151443501.jpg
آنگاه که در تنگنا هاي زندگي دچار شک و دودلي شدي به درون خود نگاه کن و علايق و توانايي هايت را بسنج و براي به دست آوردن آرزوها و علايقت تلاش کن و يا به اندازه تلاشت آرزو کن
پسريم
201010142151443501.jpg
هيچ وقت بر خلاف ميل خود و بر اساس حرفهاي مبهم افرادي که سعي دارند با تو در مورد کار و بازار کار و هر چيزي جز علاقه سخن کنند عمل نکن چون اصولا در مورد بازار کار و چيزي که وجود ندارد نبايد فکر کرد
پسريم
201010142151443501.jpg
به دور دستها بنگر و ببين دور نماي زندگي ات را چطور ميبيني و دوست داري چگونه فردي باشي و چه چيزهايي داشته باشي و براي رسيدن به چيزهايي که هرگز نداشته اي تبديل به فردي شو که هرگز نبوده اي

yalda.h

Registered User
لایک‌ها
168
اول بذار یه کم برات از این دو تا رشته توضیح بدم.
من خودم خیلی درگیره انتخاب رشته بودم و طی اون فرآیند بسیه سری اطلاعات کسب کردم:دی

رشته ریاضی فیزیک،یه قسمته کمیش هوش و استعداده...بسیار زیاد به تمرین و کوشش بستگی داره...تو مثالام خودمو میگم که نگی داری شعار میدی و اینا...
من آدمی نبودم و نیستم که شب ساعت 11 بخوابم...حتی 12 هم برام زوده...کمه کم 2:30...3 میخوابیدم...از اون طرف هم مطمئنا بعد از ظهر کسل بودم...
در حالی که یه دانش آموزی ریاضی فیزیکی اگه میخواد از نتیجه گیریش مطمئن باشه باید به خاطره اون وقتی که حتما باید بذاره،برنامه اش منظم تر باشه..
آیا تو این نظم رو داری؟

یه بچه ی ریاضی،انتخاب های بیشتری داره...می تونه تا رتبه 1000 جاهای خوبی قبول شه...
یکی از پسرایی که میشناسم با رتبه سه رقمی نزدیکه 1000،معماری شهید بهشتی میخونه..
تو این انتخاب رو برای تجربی نداری

علاوه بر تمام این ها...دروس ریاضی و فیزیک 2 تو دو رشته ریاضی و فیزیک یکسانه.در سال دوم...ولی خوب..دوم ریاضی آمار داره..که اونا ندارن...
وگرنه هندسه 2 که یکیه...
سال دومت فرق چندانی نداره چه رشته ای باشی..یعنی اگه ریاضی بری ضرره چندانی نمی کنی و می تونی ساله بعد تغییر رشته بدی..
اما خوب..زیست 1 و نخوندی که اونم به نظر من واقعا راحته..من مطالبشو راهنمایی خونده بودم.شاید الان یادم نباشه..ولی میشه تو یه تابستون خوندش...

به نظر من نمره تو هیچ درسی ملاک نیست..
مهم انگیزه اس..
آدم میتونه در عرضه چند ماه رانندگی یاد بگیره...میتونه در عرضه دو هفته هم رانندگی یاد بگیره...
اون انگیزه ای که داره..اون شوق و نشاطشه که باعث میشه تحرک پیدا کنه و بره دنباله هدفش..
پس تو می تونی نمره ات رو تغییر بدی...
می تونی بهترین باشی...ولی هر چیری بهایی داره.
از نظره من هم تجربی سخت تره...
چون زیست درسه آسونی نیست...
تو علاوه بر تمومه اون ها باید زیست هم بخونی...
اما ریاضی و فیزیک واقعا دروسه شیرینی هستن که با تمرین کردن و روزی چند ساعت وقت گذاشتن میتونی توشون خبره شی..

تجربی..باید زیست و شیمیت قوی باشه..
ریاضی هم که معلومه..
در کل به نظر من ریاضی برات بهتره..چون معلومه زیست رو دوست نداری.و علاقه تو تجربی واقعا مهمه..
باز هم خودت میدونی:دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
پسريم
201010142151443501.jpg
آنگاه که در تنگنا هاي زندگي دچار شک و دودلي شدي به درون خود نگاه کن و علايق و توانايي هايت را بسنج و براي به دست آوردن آرزوها و علايقت تلاش کن و يا به اندازه تلاشت آرزو کن
پسريم
201010142151443501.jpg
هيچ وقت بر خلاف ميل خود و بر اساس حرفهاي مبهم افرادي که سعي دارند با تو در مورد کار و بازار کار و هر چيزي جز علاقه سخن کنند عمل نکن چون اصولا در مورد بازار کار و چيزي که وجود ندارد نبايد فکر کرد
پسريم
201010142151443501.jpg
به دور دستها بنگر و ببين دور نماي زندگي ات را چطور ميبيني و دوست داري چگونه فردي باشي و چه چيزهايي داشته باشي و براي رسيدن به چيزهايي که هرگز نداشته اي تبديل به فردي شو که هرگز نبوده اي

سخنهای گران قدر مادر فولاد زره
121fs725372.gif

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ببین نه ریاضی به درد می خوره نه تجربی اگه میری ریاضی واسه مهندس شدن برو تو فنی اما باید اونجا درستو بخونی اگه هم وضع مالیت خوبه و نمیخوای از درس خوندن به پول برسی فقط واسه کلاس و شخصیت می خونی برو انسانی اما به نظر من کاری به دیدگاه جامعه در مورد فنی نداشته باش و برو توفنی حرفه ای

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما پشی بینی دقیق که نمی خوای بکنی! وقتی میدونی دستت توی انتخاب رشته ریاضی بازتر هست یا توی تجربی باید از حالا به فکر پزشکی باشی این میشه پیشبینی.
بعدم ایشون دختر هستن سربازی ندارن!
شما از کجا میدونید؟:blink:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
به نظر من برو هنرستان موسیقی :)

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
برو سراغ چیزی که واقعا عاشقشی.....
من عاشق کامپیوتر بودم میخواستم برم هنرستان ولی نذاشتن!
رفتم ریاضی
کنکور دادم میخواستم برم کامپیوتر بازم نذاشتن و رفتم شیمی و الان مثه سگ پشیمونم

بالا