آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

تغيير زبان كيبرد

شروع موضوع توسط cracki ‏19 می 2004 در انجمن برنامه نویسی

  1. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    سلام
    كسي از دوستان روشي براي تغيير كيبرد توي ويژوال بيسيك بلد نيست؟
    مثلا با كليك كردن روي يه دكمه زبان كيبرد عوض بشه؟ :(
    ممنون
     
  2. karagah

    karagah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    0
    یکم بیشتر توضیح بدید .هدفتون فقط تغییر زبان کیبرد هست؟ يعني می خواهید اون EN و FA پایین صفحه هست تغییر کنه و زبان کیبرد در تموم برنامه ها عوض بشه؟ یا اینکه مثلا می خواهید کاربر بدون اینکه مجبور باشه alt+shift بزنه بتونه داخل یک textbox فارسی تایپ کنه؟
     
  3. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    دقيقا همون دومي كه گفتي اما اين مشكل حل شد به راحتي و با كمك دوست جديدم جناب حامد محمدي !
    از همه ممنونم
     
  4. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    من يه مدت از تابع هاي پست استفاده ميكردم
    كه به كمك اين تابع عمل ctrl+shift & alt+shift رو شبيه سازي مكردم
    ولي يه تابع داره
    ميگردم پيدا كردم واسط مينويسم اگه خواستي
     
  5. hpxyz

    hpxyz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2004
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    0
    كسي مي دونه تو دلفي چطوري مي شه تغير زبان داد مثلا با ورود به يه edit زبان فارسي نوشته شود(بدون استفاده از alt+shift) ممنون ميشم اگر جواب بديد.
     
  6. massudtaheri

    massudtaheri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2004
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    :blush: :blush:
     
  7. panypay
  8. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    دلفي رو نمي دونم !
    كسي نيست جواب اين دوستمون رو بده ؟
     
  9. alirezasaberi

    alirezasaberi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    104
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    فعلا اينها رو داشته باشيد و حالشو ببريد:
    Public Declare Function ActivateKeyboardLayout Lib "user32" (ByVal HKL As Long, ByVal Flags As Long) As Long
    Public Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal Flags As Long) As Long

    Sub English_Key()
    'Dim k As Long
    'k = ActivateKeyboardLayout(&H409, &H8)
    LoadKeyboardLayout "00000409", 1


    End Sub

    Sub Farsi_Key()
    'Dim k As Long
    'k = ActivateKeyboardLayout(&H401, &H8)
    LoadKeyboardLayout "00000429", 1

    End Sub



    اينها براي كار در xp/2000 طراحي شده براي 98 جاي دستورا غير فعال شده را فعال كنيد
     
  10. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    مي شه يه توضيح بدي اين چي كار مي كنه ؟
    مي شه تشخيص داد الان كيبرد رو چه حالتيه ؟
    مثلا وقتي كاربر آلت + شيفت زد برنامه هم بفهمه ؟

    ممنون
     
  11. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    سلام
    برنامه نويساي دلفي ميتونن از http://www.shagrouni.com يه كامژوننت كه واسه اين كار طراحي شده بگيرن واسه وي بي كارها هم متاسفم چون وي بي چيغام Custome رو نميتونه مديريت كنه.
     
  12. alirezasaberi

    alirezasaberi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    104
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    كليد كار توي همون تابعي كه استفاده كرديم يك كمي جستجو كن ميتوني وضعيت فعلي را بخوني :lol:
     
  13. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    من كه نتونستم !
    اگه حال داشتي و سختت نبود بگو ! ممنون مي شم !
    در هر حال از كمكت ممنون !
     
  14. avajang.com .left

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی