• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییرات در بخش بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
من حق اشتراکم رو تازه پرداخت کردم تاپیک مهم (sticky) شامل منم میشه احسان جان؟

کسانی که شارژ پرداخت کردند، تا اتمام دوره پرداخت، تاپیکشون تو بخش اصلی بازارچه باقی میمونه. مگه اینکه خودشون مایل باشن تاپیکشون منتقل بشه به بخش های جدید.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
جسارتاً این امکان وجود نداره تا تمامی زیر بخش ها در یک بخش اصلی بنام بازارچه قرار بگیرند تا نیاز به مراجعه به ایندکس اصلی سایت از بین بره ؟

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
جسارتاً این امکان وجود نداره تا تمامی زیر بخش ها در یک بخش اصلی بنام بازارچه قرار بگیرند تا نیاز به مراجعه به ایندکس اصلی سایت از بین بره ؟

نه. به اون شکل سابق که دیگه نمیشه. الان یک کتگوری مستقل به بازارچه اختصاص دادیم و بخش ها همه تو ایندکس دیده میشن. فکر میکنم اینجوری بازخورد بهتری داشته باشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
یکمی هم به ریپورت ها اهمیت بدید!! :دی
تاپیک هایی که بیخودی هی آپ میکنند رو ببندید!! (در این مورد سلیقه ای رفتار نکنید لطفا!) تاپیک بالای 10 صفحه بیخودی رفته ولی بسته نشده :wacko:

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
یه پیشنهاد دیگه هم از خیلی وقت پیش پیرامون بازارچه داشتم.

اینکه برای جلوگیری از بی نظمی و آشفتگی داخل تاپیک ها و چند صفحه ای شدن بی مورد اونها و جلوگیری از اسپم استاتر و دیگر افراد و همچنین ملزم نمودن اعضا به رعایت قوانین این بخش میشه از این راه استفاده کرد:
به جای ارسال "up" توسط استاتر در داخل تاپیک، گزینه ای برای آپ نمودن تاپیک بدون نیاز به پست زدن وجود داشته باشه!
مثلا یه کلید "UP" بالای هر تاپیک باشه که فقط برای استارتر قابل مشاهده هست و فقط در هر روز 2 بار از اون کلید بشه استفاده کرد و بعدش خاموش بشه.

مزایاش رو که عرض کردم. معایبی هم اگر هست، لطفا شما بفرمایید.

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
کار بسیار جالبی هستش
موفق باشید

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
کلا من به شخصه نطری ندارم
فقط چون تو این چند ساله تو سایت خیلی از لوازم و وسایلم رو فروختم
و مدیرا هم خوب یا بد همیشه بودن و کمکم کردن حتی لازم باشه بگن به شخصه کمک مالی هم میکنم

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام بر سروران ارجمند
این کار برابر است با گران کردن اجناس شاید برای من اهمیت نداشته باشه ولی یک ماه ت50 زیاده شاید باید همه به فکر ایجاد یک سایت باشیم دیگه .
دوستان به راحتی از کنار این قضیه رد نشیم شاید به صورت ازمایشی اجرا بشه بهتر باشه . ولی من خودم تمایل دارم به همان سیستم سابق پرداخت ماهیانه .
دوستان یه نظر خواهی از بچه های بازارچه کنند بد نیست به هر حال ما باهم تا حدودی شریک تجاری هستیم .
باتشکر شهاب

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
لینک مستقیم بازارچه را اصلاح کردم.
ضمنا الان بخشهای اصلی (کتگوری ها) لینک مستقیم دارند.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
سلام بر سروران ارجمند
این کار برابر است با گران کردن اجناس شاید برای من اهمیت نداشته باشه ولی یک ماه ت50 زیاده شاید باید همه به فکر ایجاد یک سایت باشیم دیگه .
دوستان به راحتی از کنار این قضیه رد نشیم شاید به صورت ازمایشی اجرا بشه بهتر باشه . ولی من خودم تمایل دارم به همان سیستم سابق پرداخت ماهیانه .
دوستان یه نظر خواهی از بچه های بازارچه کنند بد نیست به هر حال ما باهم تا حدودی شریک تجاری هستیم .
باتشکر شهاب
من متوجه منظورتون نشدم ولی خب الان دیگه هزینه ای بابت فعالیت در بازارچه لازم نیست پرداخت کنید.

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
به نظرم بهتر باشه واسه لپ تاپ بخش جداگونه بسازین.ممنون

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رئیس آقا من قبلا که بازارچه فرق داشت یه تاپیک زدم توش همه چی بود الان مثلا فروش انگشتر من رفته تو تا پیک محصولات دیجیتال :Dچون کنارش تو تاپیک فروش گیرنده دیجیتالم بوده الان گیرنده رو فروختم درعین حال اومدم اجناس انگشتر و عینک و .. ر. تو یه تاپیک جدید تو بخش متفرقه ایجاد کنم نمیزاره مینویسه :
GreenDiamond, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons

1 Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2 If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

چه کنیم عزیز تو تاپیک محصولات دیجیتال کسی دنبال انگشتر و امثالهم نمیگرده

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سلام رئیس آقا من قبلا که بازارچه فرق داشت یه تاپیک زدم توش همه چی بود الان مثلا فروش انگشتر من رفته تو تا پیک محصولات دیجیتال :Dچون کنارش تو تاپیک فروش گیرنده دیجیتالم بوده الان گیرنده رو فروختم درعین حال اومدم اجناس انگشتر و عینک و .. ر. تو یه تاپیک جدید تو بخش متفرقه ایجاد کنم نمیزاره مینویسه :
GreenDiamond, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons

1 Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2 If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

چه کنیم عزیز تو تاپیک محصولات دیجیتال کسی دنبال انگشتر و امثالهم نمیگرده

من هم تو بعضی از تاپیک هام که در امضام هست نمیتونم چیزی ارسال کنم
انگار بعضی دسترسی ها درست نشده

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
من الان امکان ایجاد تاپیک در انجمن فروشگاه ( متفرقه ) رو ندارم
موقتی هست یا .... ؟؟؟؟

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام
بنده هم تقاضا دارم به همون سیستم قبلی برگرده، الان پست اول دیگه در همه صفحات تکرار نمیشه، قبلا تاپیک که میومد بالا خیلی ها بدون اینکه وارد قسمت بازاچه شوند، در همون صفحه اصلی سایت در ستون سمت چپ تبلیغ تاپیک رو میدیدند،
همچنین خود قسمت بازارچه بخش بخش شده، طرف باید چند تا زیربخش بره تا به تاپیک ما برسه،
شما باید حداقل تا پایان اشتراک ما این کار رو نمیکردید، یا با نظر خواهی این کار رو انجام میدادید، الان من خودم اگه آدرس رو نداشته باشم رغبت نمیکنم برم دنبال تاپیکم بگردم چه برسه مشتریان!
همچنین هزینه استیکی کردن رو هم خیلی بالا در نظر گرفتید، الان در سایتهای بسیار پر بیننده با همین مبلغ میشه تبلیغ در هیدر سایتشون داد، فروشنده اینجا باید حداقل چند برابر مبلغ تبلیغات درآمد داشته باشه تا راضی بشه اینجا تبلیغ بده، شما فکر میکنید قسمت بازارچه همچین درآمدی رو نصیب فعالین بازارچه میکنه؟
با احترام

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
بهتر بود به نظر سنجی صورت میگرفت!
کی الان حوصله داره کل انجمن وزین رو اسکرول کنه تا به بخش های بازارچه برسه؟!

ویرایش : اصلاح شد
ممنون بابت لینک

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا