من حق اشتراکم رو تازه پرداخت کردم تاپیک مهم (sticky) شامل منم میشه احسان جان؟
کسانی که شارژ پرداخت کردند، تا اتمام دوره پرداخت، تاپیکشون تو بخش اصلی بازارچه باقی میمونه. مگه اینکه خودشون مایل باشن تاپیکشون منتقل بشه به بخش های جدید.
من حق اشتراکم رو تازه پرداخت کردم تاپیک مهم (sticky) شامل منم میشه احسان جان؟
جسارتاً این امکان وجود نداره تا تمامی زیر بخش ها در یک بخش اصلی بنام بازارچه قرار بگیرند تا نیاز به مراجعه به ایندکس اصلی سایت از بین بره ؟
فقط فروش فیلم و سریال رو آزاد کنید دیگه
من متوجه منظورتون نشدم ولی خب الان دیگه هزینه ای بابت فعالیت در بازارچه لازم نیست پرداخت کنید.سلام بر سروران ارجمند
این کار برابر است با گران کردن اجناس شاید برای من اهمیت نداشته باشه ولی یک ماه ت50 زیاده شاید باید همه به فکر ایجاد یک سایت باشیم دیگه .
دوستان به راحتی از کنار این قضیه رد نشیم شاید به صورت ازمایشی اجرا بشه بهتر باشه . ولی من خودم تمایل دارم به همان سیستم سابق پرداخت ماهیانه .
دوستان یه نظر خواهی از بچه های بازارچه کنند بد نیست به هر حال ما باهم تا حدودی شریک تجاری هستیم .
باتشکر شهاب
سلام رئیس آقا من قبلا که بازارچه فرق داشت یه تاپیک زدم توش همه چی بود الان مثلا فروش انگشتر من رفته تو تا پیک محصولات دیجیتالچون کنارش تو تاپیک فروش گیرنده دیجیتالم بوده الان گیرنده رو فروختم درعین حال اومدم اجناس انگشتر و عینک و .. ر. تو یه تاپیک جدید تو بخش متفرقه ایجاد کنم نمیزاره مینویسه :
GreenDiamond, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons
1 Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2 If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
چه کنیم عزیز تو تاپیک محصولات دیجیتال کسی دنبال انگشتر و امثالهم نمیگرده