upload_section
Registered User
بسيار فكر ارزنده اي هست
موفق باشيد
موفق باشيد
بدم نمیگه حسین جاننمیدونم جاش اینجاست یا نه . اما میخوام یه پیشنهاد بدم به مدیران عزیز .
تو بازارچه بیاید یه قسمطی رو درست کنید که اسم تمامی کلان شهر های ایران رو داشته باشه . مثلا من که قمی هستم . برای فروش کالام برم تو قسمت قمی ها . اینجوری کلاهبرداری هم کمتر میشه . جالب اینجاست . از شهر های دیگه هم میتونن بیان تو تاپیک شهر های دیگه و خرید و فروش روال عادی و قبل خودش رو داره . اما مرتب تر و با مدیریت بهتر . یه جورای خریدار و فروشنده کالاهای که دوست دارن و یا امکانش هست که فقط حضوری معامله بشه . برن اونجا و راحت تر بشه کارشون .
به نظر استقبال خوبی میشه . البته این ایده نیاز به چکش کاری داره تا به یه طرح عالی تبدیل بشه که دوستان گلم در سایت زحمت چکش کاریش رو می کشن![]()
باسلام
اقا من از کاربر EK2
100تا سی دی خام خریدم
ولی نه ایشون میتونن به من امتیاز بازارچه بدن نه من میتونم
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا سریع تر جواب بدید..
باتشکر
موفق باشید
شرایط Registered User شدن چیه ؟!
ناسلامتی سال 2006 عضو شدیم !!!
با سلام
هزینه داشتن یه تاپیک مهم در فروشگاه ( تاپیکی که با قوانین سایت همخان باشه ) همان 50 هزار است ؟
تخفیف برای کاربران قدیمی یا اصولا تخفیفاتی در نظر نگرفتید ؟
اینجا چرا کسی جواب نمی ده ؟
چه کسی مسئول مهم کردن تاپیک ها است ؟
من دسته ps3 رو فروختم ب آقای Nowhere Manولی نمیتونم بشون امتیاز بازارچه بدم.ایشون هم نمیتونن ب من امتیاز بدن!!!چرا خب؟این دیگه چجورشه؟؟؟
شما اگه پست اول همین تاپیک رو مطالعه میکردین به جوابتون میرسیدین
امکان جدیدی برای همه کاربران در بخشهای بازارچه خواهد بود که با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومان به ازای هر تاپیک می توانند، آن را در بخش مورد نظر مهم (sticky) کنند. بدین ترتیب تاپیک آنها در بالای بقیه تاپیکها دیده خواهد شد.
گرامی من تاپیک رو بارها مطالعه کردم
پول باید به حساب کی ریخته بشه ؟
مسئول رسیدگی به این موضوع چه شخصی است و باید به چه کسی پیغام خصوصی داد ؟