tabeez
Registered User
- نوشتهها
- 260
- لایکها
- 0
دوستان عزیز
میخواستم بدونم بعدا میتونم بانک اکسس خودم رو به sql تغییر بدم
یعنی وقتی کاربران زیادی جذب کردم و ساخت بانک اطلاعاتی mysql رو هم یاد گرفتم میشه اینکار رو کرد یا نه؟
2.برا اینکه تاپیک جدید نزنم خواهشن:
چطور میتونم تو سایتم پیغام بدم .در حال حاضر وقتی برنامه من به msgbox میرسه،ارر میده و میگه باید در یه حالت حاصی اسمش الآن یادم نیست قرار بگیره.فکر کنم interface بود .فکر کنم!!!
3.الآن من دات نت 2005 رو خریدم.ولی پروژه های من رو دات نت 2003 هست.چط.ر میتونم استفاده کنم!
منتظرم
میخواستم بدونم بعدا میتونم بانک اکسس خودم رو به sql تغییر بدم
یعنی وقتی کاربران زیادی جذب کردم و ساخت بانک اطلاعاتی mysql رو هم یاد گرفتم میشه اینکار رو کرد یا نه؟
2.برا اینکه تاپیک جدید نزنم خواهشن:
چطور میتونم تو سایتم پیغام بدم .در حال حاضر وقتی برنامه من به msgbox میرسه،ارر میده و میگه باید در یه حالت حاصی اسمش الآن یادم نیست قرار بگیره.فکر کنم interface بود .فکر کنم!!!
Server Error in '/yahoo' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
It is invalid to show a modal dialog or form when the application is not running in UserInteractive mode. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.InvalidOperationException: It is invalid to show a modal dialog or form when the application is not running in UserInteractive mode. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.
Source Error:
Line 40: 'Dim login As Control = CType(Page.LoadControl("login.ascx"), Control)
Line 41: 'doing.Controls.Add(login)
Line 42: MsgBox("mehrdad")
3.الآن من دات نت 2005 رو خریدم.ولی پروژه های من رو دات نت 2003 هست.چط.ر میتونم استفاده کنم!
منتظرم