اعتراضم رو از پنلم اعلام کردم
حالا که همه شروع کردن تاپیک بره بالا همه اینکارو بکنن
ممنون محسن جان. اگر همه فروشگاه دارها عمل میکردند اینطوری نبود که هر کسی میرسه یه تیپا بزنه و بره! هم ازمشتری بخوریم هم از پست هم از ...
اعتراضم رو از پنلم اعلام کردم
حالا که همه شروع کردن تاپیک بره بالا همه اینکارو بکنن
وظیفه هست چون این روزا خیلی داره بهم فشار میاد . فقط تو ماه گذشته 10 تا خرابی ارسال کردم شکسته بودهممنون محسن جان. اگر همه فروشگاه دارها عمل میکردند اینطوری نبود که هر کسی میرسه یه تیپا بزنه و بره! هم ازمشتری بخوریم هم از پست هم از ...
جواب بده کدوم خدمات بیشتر اینکه پیشتاز 1 هفته میرسونید . یا این همه برگشتی . یا دی وی دی خورده های که رسیده دست مردمجوابي كه به من دادن :
همانطور که اطاع دارید، شرکتهای COD طرف قرارداد شرکت پست هستند و
قاعدتا باید تابع قوانین و دستورالعمل های شرکت پست باشند.
بحث مبلغ خدمات و مبلغ 50 هزار تومان بابت فعال سازی فروشگاه، حدود 6 ماه پیش مطرح شد
و سیستم های پستی در این مدت در حال مذاکره جهت عدم افزایش این مبالغ بودند.
با این حال شرکت پست نیز برای ارائه خدمات بهتر نیاز به افزایش درآمد خود داشت.
امیدواریم با افزایش هزینه، کیفیت خدمات پست نیز افزایش یابد.
موفق باشید.
وظیفه هست چون این روزا خیلی داره بهم فشار میاد . فقط تو ماه گذشته 10 تا خرابی ارسال کردم شکسته بوده
خوب من تون کاور . ضد خش . سلفن . پاکت حبابدار خرج میکنم میفرستم که خورد برسه
صبح پست بودم .پاکت بگرم رفتم یک سر اتاق بسته های C.O.D میگم همچین مشکلی هست چیکار کنیم میگه شکایت کن میگم چطوری 3 تا فرم دارده میگه واسه هر بسته این 3 تارو پر کن هر 3 تاشم 200 تومن پول میگیره :دی
خوب من که اینجوری همش باید پست باشم و فرم پر کنم پول هم بدم باز . تازه میگه پیگیری میکنیم اگه حق با شما بود خسارت میدیم
خوب معلوم که از نظر شما حق با من نیست ...!!!!!!!
جواب بده کدوم خدمات بیشتر اینکه پیشتاز 1 هفته میرسونید . یا این همه برگشتی . یا دی وی دی خورده های که رسیده دست مردم
یک چیز جالب واسه دی وی دی خورده ها
میگه اگه اینجوری هست باید بسته هاتو بیمه کنی بستی خداتومن .
بیمه کنید یعنی چی ؟
دقت کردید هرچی قیمت محصول بالاتر میره هزینه پستیش هم تصاعدی بالا میره ! پول محصول چه ربطی به هزینه پستی داره ؟ این انصافه برای یه محصول 4000 تومن پول پست داده بشه آخرشم برگشت بخوره ؟
صیغه جدیدبیمه کنید یعنی چی ؟
دقت کردید هرچی قیمت محصول بالاتر میره هزینه پستیش هم تصاعدی بالا میره ! پول محصول چه ربطی به هزینه پستی داره ؟ این انصافه برای یه محصول 4000 تومن پول پست داده بشه آخرشم برگشت بخوره ؟
صیغه جدید
پارس پیک امروز گفت هرچی داری پیشتاز که 5 روزه رسیده و مشتری برگشت زده بده بیاد
یک 20 تایی براشون ارسال کردم
ببینیم حالا چی جواب میدن
20 تا بسته پیشتاز دارم که چک کردم 5-6 روزه رسیده
خب اینجوری که بصرفه بزاریم فقط سفارشی بفرستنمن 90% پیشتازهام بالای 4 روز طول میکشه !
مگر اینکه خود تهران باشه