لطفا بفرمائید چه طور می توانم زنگ آلارم گوشی ام (qtek s200) را به دلخواه خودم تغییر دهم
S shaghavol کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 27 ژانویه 2009 نوشتهها 1 لایکها 0 27 ژانویه 2009 #1 لطفا بفرمائید چه طور می توانم زنگ آلارم گوشی ام (qtek s200) را به دلخواه خودم تغییر دهم
ils Registered User تاریخ عضویت 3 دسامبر 2007 نوشتهها 27 لایکها 0 محل سکونت حالا چه فرقی میکنه،کاری داری باهام؟ 28 ژانویه 2009 #2 اگه به اساتید جسارت نباشه فکر می کنم (یعنی واسه من ایجوری تغییر کرد)فایلت حتما باید فرمت wav. باشه و تو فولدر ویندوز کپی کنی.نمی دونم چرا ولی برا من(artemis) حجم فایلم مهم بود.
اگه به اساتید جسارت نباشه فکر می کنم (یعنی واسه من ایجوری تغییر کرد)فایلت حتما باید فرمت wav. باشه و تو فولدر ویندوز کپی کنی.نمی دونم چرا ولی برا من(artemis) حجم فایلم مهم بود.
siavash78 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال تاریخ عضویت 25 آگوست 2007 نوشتهها 1,162 لایکها 3 محل سکونت آبادان 28 ژانویه 2009 #3 بله. باید در حافظه داخلی کپی کنید. در فولدر رینگتون. (مای داکیومنت) بعد هم از منوی ستینگ و ... انتخاب کنید. اطلاعات بیشتر در سایت :[.... Last edited by a moderator: 28 ژانویه 2009
بله. باید در حافظه داخلی کپی کنید. در فولدر رینگتون. (مای داکیومنت) بعد هم از منوی ستینگ و ... انتخاب کنید. اطلاعات بیشتر در سایت :[....
mojtaba2741 مدیر بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 2 دسامبر 2005 نوشتهها 1,792 لایکها 17 سن 43 محل سکونت Tehran 28 ژانویه 2009 #4 برای اینکه بتونید از فورمتهای دیگه فایلهای صوتی استفاده کنید،می تونید از چند برنامه نظیر فون آلارم (phone alarm) هم استفاده کنید؛
برای اینکه بتونید از فورمتهای دیگه فایلهای صوتی استفاده کنید،می تونید از چند برنامه نظیر فون آلارم (phone alarm) هم استفاده کنید؛