• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

* تـــــــاپیک جامع کد تخفیف بامیلو *

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
همانطور که احتمالاً می دونید در قوانین جدید، بامیلو کلاب استفاده از کدهای تخفیفی که از طریق کلاب به دست بیایند رو فقط برای همون حساب کاربری مجاز دونسته و در صورت استفاده حساب کاربری دیگر اقدام به مسدود کردن حساب کاربر و ضبط بامیل های به دست آمده می کند.
به همین خاطر دوستانی که از بامیلو خرید دارند من جایگاه کد تخفیف خودم در وبلاگم رو اجاره میدم یعنی کد تخفیف خودتون رو برام ارسال می کنید و من داخل وبلاگم قرار می دم تا با استفاده دیگران بامیل کسب نمایید.
این بامیل ها بعد از 30 روز قابل برداشت خواهند شد.
هزینه اجاره مکان مورد نظر 10 هزار تومان برای یک هفته می باشد و تضمین می گردد که در این مدت حداقل 1500 بامیل به دست آورید.
جهت این تضمین ابتدا پیام صندوق بامیلو کلاب خود را به آیدی تلگرامی من فوروارد کرده و در پایان مهلت 7 روزه هم مجدداً فوروارد می نمایید تا از این طریق میزان بامیل های کسب شده در این مدت مشخص شود و اگر کمتر از 1500 بامیل بود تا زمانی که به این میزان برسد در وبلاگم کد شما باقی خواهد ماند. آدرس وبلاگم هم در پایین قرار دادم.
bamilobon.blog.ir

Last edited:

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
کد تخفیف ۱۰۰۰۰تومانی برای خریدهای بالای ۵۰۰۰۰ تومان
bmlclub_41c6i
bmlclub_t5lu8
bmlclub_fb5m0
bmlclub_253_behnam_tr

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
این کد را اینجا گذاشتم اگه به درد دوستان می خوره استفاده بنمایند باعث خوشحالی است. از طریق بامیلو کلاب به دست آورده شده.
کد تخفیف رزرو هتل با پین تا پین
۵۰ هزار تومان تخفیف برای رزرو بالای ۲۰۰ هزار تومان
این کد تنها یک بار برای هر کاربر قابل خرید است
اعتبار این کد تخفیف تا پایان اردیبهشت ۹۶ است.
آشنایی با پین تا پین (https://www.pintapin.com/about)

کد تخفیف: PTPBML-3A27DG0T3XR

Last edited:

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
این کد را اینجا گذاشتم اگه به درد دوستان می خوره استفاده بنمایند باعث خوشحالی است. از طریق بامیلو کلاب به دست آورده شده.
کد تخفیف رزرو هتل با پین تا پین
۵۰ هزار تومان تخفیف برای رزرو بالای ۲۰۰ هزار تومان
این کد تنها یک بار برای هر کاربر قابل خرید است
اعتبار این کد تخفیف تا پایان اردیبهشت ۹۶ است.
آشنایی با پین تا پین (https://www.pintapin.com/about)

کد تخفیف: PTPBML-3A27DG0T3XR
اوغور به خیر دوست عزیز. یواش یواش داریم به پایان خرداد ماه نزدیک میشویم

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
اوغور به خیر دوست عزیز. یواش یواش داریم به پایان خرداد ماه نزدیک میشویم
سلام
کد تست شده و اعتبار داشت اون نوشته پیشفرض کلاب بود کپی کردم تازه دیروز از کلاب دریافت شده.

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
کد تخفیف برای خرید بالای ۱۰۰ هزار تومن دارین دوستان؟

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
کد تخفیف برای خرید بالای ۱۰۰ هزار تومن دارین دوستان؟
متاسفانه بامیلو طوری قوانین کلاب رو تغییر داده که فقط باید توسط همون حساب کاربری کلاب کدهای تخفیف مورد استفاده قرار بگیره در غیر این صورت اکانت کلاب متخلفین بلاک میشه.
bamilobon.blog.ir/1396/02/24/قانون-جدید-بامیلو-کلاب

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
متاسفانه بامیلو طوری قوانین کلاب رو تغییر داده که فقط باید توسط همون حساب کاربری کلاب کدهای تخفیف مورد استفاده قرار بگیره در غیر این صورت اکانت کلاب متخلفین بلاک میشه.
bamilobon.blog.ir/1396/02/24/قانون-جدید-بامیلو-کلاب
داداش شما اگه کد تخفیف خوب سراغ داشتین بفرمایین ما هم استفاده کنیم .بلاک اکانت من هم مهم نیس حالا کی بیاد بلاک کنه اووووووووووووووو....

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
کد تخفیف ۱۰۰۰۰تومانی برای خریدهای بالای ۵۰۰۰۰ تومان
bmlclub_41c6i
bmlclub_t5lu8
bmlclub_fb5m0
bmlclub_253_behnam_tr

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

اینا تا کی معتبر هستن؟

پ.ن: کد جدید کسی نداره؟:oops:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
یکمم اون کالاهایی ک تخفیفش خوبه بذارین. فکنم قیمتش با تخفیف هم از بازار بیشتر درمیاد:(

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
داداش شما اگه کد تخفیف خوب سراغ داشتین بفرمایین ما هم استفاده کنیم .بلاک اکانت من هم مهم نیس حالا کی بیاد بلاک کنه اووووووووووووووو....
کد تخفیف من اول bmlclub_VCZVm بود
اوایل که این قانون جدید نبود میدادم دیگران استفاده کنند که بعد دیدم دیگه این کد تخفیف رو سایت بامیلو معتبر نمی دونه. 9 تا ایمیل دادم که چرا از کار افتاد پاسخی بخش بامیلو کلاب بهم نداد پشتیبانی تلگرامیشونم دیگه اصلاً پاسخگو نیست.
اگه این قانون جدید رو قرار نمی دادند یه ایده خوبی داشتم نشد متاسفانه.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
کد تخفیف من اول bmlclub_VCZVm بود
اوایل که این قانون جدید نبود میدادم دیگران استفاده کنند که بعد دیدم دیگه این کد تخفیف رو سایت بامیلو معتبر نمی دونه. 9 تا ایمیل دادم که چرا از کار افتاد پاسخی بخش بامیلو کلاب بهم نداد پشتیبانی تلگرامیشونم دیگه اصلاً پاسخگو نیست.
اگه این قانون جدید رو قرار نمی دادند یه ایده خوبی داشتم نشد متاسفانه.
داش این کد همون کدتخفیف دهی هس بالای 50.باور کن همچین مشکلی تو اکانت ما نیس که نشه استفاده کرد.اون قانون کلاب فقط برای کد تخفیف هایی که از طریق خرج کردن بامیل به دست میاد هست.حتی اونا هم تا چن روز پیش مشکلی از لحاظ قبول نکردن نداشتن اما الان رو نمیدونم باید تست کنم

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
داش این کد همون کدتخفیف دهی هس بالای 50.باور کن همچین مشکلی تو اکانت ما نیس که نشه استفاده کرد.اون قانون کلاب فقط برای کد تخفیف هایی که از طریق خرج کردن بامیل به دست میاد هست.حتی اونا هم تا چن روز پیش مشکلی از لحاظ قبول نکردن نداشتن اما الان رو نمیدونم باید تست کنم
میدونم این نوع کدها تنها کدی هستند که میتونند توسط دیگران استفاده بشند.
من از طریق همین کد 40 هزارتا بامیل به دست آوردم و کدهای تخفیفی هم که از کلاب می خریدم هم در اختیار دیگران قرار می دادم که اول کد تخفیف کلاب من رو از کار انداختند و به فاصله یکی، دو روز این قانون جدید را قرار دادند. فکر کنم اصلاً به خاطر من این قانون را گذاشتند. شما الآن این کد bmlclub_VCZVm رو اگه امتحان کنید پیام می ده که معتبر نیست.
اوایل که این قانون جدید نبود میدادم دیگران استفاده کنند
معذرت می خوام در جمله ی بالا بیانم صحیح نبود به خاطر همین منظورم رو متوجه نشدید.
منظورم کدهای یکبار مصرفی بود که با بامیل های به دست آمده خریداری می کردم.

Last edited:

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوستان من چطوری میتونم 1500 بامیل کسب کنم که 50 تومن تخفیف بده ؟

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
کد تخفیف کسی نداره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا