• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت در آمار الکسا

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
رتبه الکسا بر اساس تعداد بازدید ، تعداد بازدید کسانی که تولبار سایت را نصب کرده اند و میزان فعالیت سایت (به روز بودن ) و میزان وقت حضور کاربر تو سایت تعیین میشه

آخه تولبار قبول من میگم نکته مثبتی هست ولی من مطئنم الکسا هم دیگه اینقد بی مزش نمیکنه. از نظر بروز بودن هر دو انجمن هستند و انجمن پربازدید تره یه سر و گردن از انجمن کم بازدید تره بالاتره.

حالا یه نکته جالب در مورد سایت های پارسی زبان با سایت های انگلیسی زبان اینه شما بارگزاری صفحات پارسی زبان رو تو الکسا مشاهده کنید می بینید همه سایت های پارسی زبان میزان بارگزاری تارنماهاشون از تارنماهای انگلیسی پایین تره یعنی شما بدترین تارنمای انگلیسی رو بری با بهترین تارنمای پارسی مقایسه کنی میبینی اون انگلیسیه بهتره وضعیت بارگزاری تارنماش. :general509:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
استارتر ظاهرا" شما تو مقایسه اتون تعداد کاربران عضو اون دو سیستم رو در نظر گرفتین ، ممکنه یکی از سایت ها کاربر میهمانش از اون یکی بیشتر باشه

هم تعداد کاربران عضو و هم تعداد کاربران مهمان سایت پربازدید تره بیشتره

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
یه موقعی میگفتن فایرفاکس با الکسا همکاری میکنه و تولبار رو روی خودش نصب داره ولی این موضوع تکذیب شد و معلوم شد که اصلا ربطی به فایرفاکس نداره! از خیلی جهات رتبه بندی الکسا بررسی شده تا حالا، من خودم هم با این مسئله مشکل داشتم و تحقیقات زیادی روش کردم که نتایجش هم توی یه مقاله نوشتم ولی فقط به تعداد کاربر یونیک و بازگشتی سایت با تولبار الکسا بستگی داره.
اختلاف بین رتبه این دو سایت که شما میگی و آمارشون چقدره؟ میشه با عدد و رقم بگی؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یه موقعی میگفتن فایرفاکس با الکسا همکاری میکنه و تولبار رو روی خودش نصب داره ولی این موضوع تکذیب شد و معلوم شد که اصلا ربطی به فایرفاکس نداره! از خیلی جهات رتبه بندی الکسا بررسی شده تا حالا، من خودم هم با این مسئله مشکل داشتم و تحقیقات زیادی روش کردم که نتایجش هم توی یه مقاله نوشتم ولی فقط به تعداد کاربر یونیک و بازگشتی سایت با تولبار الکسا بستگی داره.
اختلاف بین رتبه این دو سایت که شما میگی و آمارشون چقدره؟ میشه با عدد و رقم بگی؟

نزدیک 380 هزار تا تو آمار الکسا با هم اختلاف دارن از نظر آماری جالبه سایت کم بازدید تره 380 تا رتبش بهتر از سایت پربازدید تره هست :general210:

تعداد آنلاین های تارنمای پربازدید = متوسط 300 نفر که همگی واقعی هستند.

تعداد آنلاین های تارنمای کم بازدید تر = متوسط 30 نفر که همگی واقعی هستند

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
الکسا به موارد متعدد دیگری که همه ازش مطلع نیستند از جمله قرار دادن کد پاپ آپ و کد های جاوا تعداد ساب دامین سرعت لود سرعت هاست... بازدید موثر ... بانس ریت و خیلی مسائل حساس هست هم حساس هست

حتی قرار دادن کد پاپ آپ هم الکسای شما رو بالا میبره
باز هم تکرار میکنم خیلی در قیدش نباشید مهم نیست وقتی اکثر سایت های زیر 100 ایران پاپ آپ هستند که ماهیاتا برای مزاحمت و بازدید فیک طراحی شده اند و هیچگونه مولفه مثبت و تولید محتوا ندارند... چرند بودن این نوع رتبه بندی کاملا مشخص میشه

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
نزدیک 380 هزار تا تو آمار الکسا با هم اختلاف دارن از نظر آماری جالبه سایت کم بازدید تره 380 تا رتبش بهتر از سایت پربازدید تره هست :general210:

تعداد آنلاین های تارنمای پربازدید = متوسط 300 نفر که همگی واقعی هستند.

تعداد آنلاین های تارنمای کم بازدید تر = متوسط 30 نفر که همگی واقعی هستند
یذره عجیب تر شد! بطور متوسط 300 نفر آنلاین دارید شما توی سایت و رتبه اون سایت 380000 تا با اون یکی فرق داره؟ این خیلی عجیبه. اگر سایتی 300 نفر آنلابن داشته باشه اونوقت حداقل روزی 10000 تا بازدید کننده داره. این سایت رتبه جهانیش باید زیر 100000 باشه حداقل.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یذره عجیب تر شد! بطور متوسط 300 نفر آنلاین دارید شما توی سایت و رتبه اون سایت 380000 تا با اون یکی فرق داره؟ این خیلی عجیبه. اگر سایتی 300 نفر آنلابن داشته باشه اونوقت حداقل روزی 10000 تا بازدید کننده داره. این سایت رتبه جهانیش باید زیر 100000 باشه حداقل.

آره منم از همین جا تعجب می کنم. :confused:

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
الکسا واقعا برای من دیگه کوچکترین اهمیتی نداره
برای مثال زمانی که سایت من 3000 IP ورودی در روز و حدود 15 هزار بازدید از صفحات داشت آمار الکسا 97.000 بود حدودا ولی الان که ورودی IP به بالای 3500 و بازدید از صفحات داخلی به بالای 20.000 رسیده آمار الکسا شده حدود 130.000 !
تولبار الکسا هم چیزی جز بار اضافی روی مرورگر و کد کردن صفحات هیچ سودی نداره
امان از وقتی که یه چیزی بین ایرانیا جا بیوفته! من ادم میشنام الکسا براش از گوگل انالیتیک مهمتره!

بالا