• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت سيمبين با جاوا؟؟؟

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد شايد اين سوالم مربوط به اين تاپيك نباشه ولي ممنون ميشم جوابم رو بديد. من يك گوشي n71 دارم . اگر اپگيريد كنم ميتونم sms فارسي دريافت كنم؟ ايا ميشه sms فارسي باهاش تايپ كنم. باتشكر از راهنماييتون

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
ببین دوست عزیز سیمبین با دو نوع interface ارائه میشه یکی رو بهش میگن سری 60 که میشه گوشیهای نوکیا که برنامه هم براش زیاد تره اون یکی رو بهش میگن uiq که میشه گوشیهای سیمبین دار سونی که برنامه کمتر براش نوشته شده!!!
بله، ظاهرا برنامه هايي كه در صفحه قبل گفتم (قرآن و نهج والبلاغه و ديوان اشعار و...)، فقط روي همين سري 60 به طور كامل اجرا ميشه! اينطوري كه شنيدم روي سوني فقط بخش متنش قابل اجرا هست و بخش صوتي اونها اجرا نميشه!
پارسا عزیز اگر تو خط نرم افزار نیستی و نمی خوای هروز سایت های مختلف رو چک کنی که نرم افزار برای موبایلت اومده به فکر یه گوشی جاوا باش

اگر تو خط نرم افزار هستی و فقط به نرم افزار برای گوشیت فکر می کنی دنبال یه گوشی سیمبین در نسخه خوب باش...

من 5700 دارم با سیمبین 9.2 و سرعت پردازش خوب...رم دو گیگ انداختم و هم باهاش فیلم نگاه می کنم و اهنگ و دیکشنری و برنامه و ...

ولی با این اوضاع نیازم رو هنوز کامل برطرف نکرده و در فکر خرید یه پاکت پی سی هستم !

همه این موارد بستگی به استفادت از گوشی داره

الان مهمترین نرم افزارها به صورت جاوا هستند...گیم های جاوا هم خیلی زیاده.....نرم افزارهای سیمبین فقط تنوع هست...مثلا 10 تا پلایر داریم...کار همشون هم یکیه و فقط سلیقه ای هست

گوشی سیمبین هم مشکلات هنگ رو داره....به خاطر پردازشش...مگر اینکه یه گوشی با قدرت خوب بگیری مثه 6120-5700-E65-E90-N95
ممنون از پاسخگويي...!!!
والا فعلا برنامه هاي مهمي كه برام خيلي ضروريه، همينايي هست كه در بالا و صفحه قبل گفتم!
البته نرم افزارهاي ديگه و بازي هم يقينا جاي خود داره ولي مهم براي من فعلا اوناست! چون در كارم بهشون احتياج دارم!

البته يه چيز بگم عصباني نشيد...!!!
هنوز هم نفهميدم قرآن و نهج البلاغه و ديوان اشعار و... جزو كدوم دسته ميشن! :blush:
يكي قطعي بهم بگه براي اجراي اينا فقط سري 60 به درد ميخوره يا روي سوني هم جواب ميدن؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پارسای عزیز اجرای برنامه ربطی به مدل و برند(مارک ) گوشی نداره مهم اینه که برنامه بر روی چه پلت فرمی نوشته شده باشه(جاوا، انواع سیمبین، پاکت پی سی) در مورد قرآن هم بگم که چنین برنامه هایی هم برای سیمبین هم برای جاوا نوشته شدن( من قرآن با ترجمه فارسی روی گوشی نصب کردم که جاواس) دیوان اشعار هم معمولا" هم برای جاوا هم برای سیمبین میتونی پیدا کنی

یه چیز مهم!!

گوشیهای جاوای سونی اریکسون تمام برنامه های جاوا با هرحجمی رو اجرا میکنند ولی گوشیهای جاوای نوکیا ، برنامه های جاوای بیشتر از 1مگ!! رو اجرا نمیکنن

ولی گوشیهای سیمبین نوکیا تمام فایلهای جاوا رو اجرا میکنن

پیشنهاد من به شما اینه:

شما یه گوشی سیمبین نوکیا (مثل N73 یا 5700 یا 6120و.....) بگیر که هم از لحاظ اجرای تمامی برنامه جاوا خیالت راحت باشه هم اینکه اگه یه روزی برنامه سیمبینی دیدی که روی گوشی جاوا(بر فرض گوشی جاوا خریدی) اجرا نمیشه ، افسوس نخوری

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@ Sayrex
این دست بازی ها در غالب N-gage انصافا حرف ندارن اما فکر نکنم به این راحتی ها بشه گیرشون آورد و قطعا خوب ها پولی اند ... اگه امکان خرید اینترنتی باشه بازی های جاوا هم مثال زدنی هستن...

@ all
راستی تو خبر ها خوندم که سونی اریکسون نیمی از از تکنولوژی و امتیاز سیستم عامل سیمبین UIQ3 رو به Motorola داده و این کمپانی رو با خودش شریک کرده...البته نه امتیازات بخش R&S ( برای اون هایی که نمیدونن : Research and development از اصلی ترین بخش های یه کمپانی هستش که تمام طراحی ها ، بازاریابی ، اصلاحات ، کانسپت ها و .... در این بخش انجام میشه ، کلا مخ طراحی و marketing )
منبع : http://www.esato.com/news/article.php/id=1774

@ پارسا ی عزیز و all
سلام....

من اینجا نمیخوام از جاوا دفاع کنم اما میخوام بگم که جاوا به اون ضعیفی که فکر میکنین نیست...

میدونین که SonyEricsson یکی از بهترین طراحان جاوا ست ، شاید بهترین..
با اومدن K800 که روی پلت فرم A100 کار میکنه دیدیم که جاوا میتونه قابلیت های خیلی زیادی داشته باشه...اوه راستی یه چیزی رو اینجا بگم :

بعضی دوستان قابلیت اطمینان جاوا و سیمبین رو با هنگ کردن گوشی هاشون قاطی کردن..اینطوری میگم :

آقا میخوای بدونی فرق جاوا و سیمبین در قابلیت اطمینان چیه ؟؟
سیمبین به دلیل استفاده ی مداوم یا نصب برنامه های زیاد یا پر شدن حافظه های حقیقی و مجازی !!!!هنگ میکنه!!!! برای همین باید به طور مداوم restart بشه.درست مثل یه کامپیوتر میمونه CPU و RAM و Rom و ... داره ، اما مثل یه کامپیوتر ضعیفه و بعضی مواقع نمیتونه پاسخ گوی عملیاتی باشه که کاربر داره انجام میده ، برای همین اگه memory هم پر باشه هنگ میکنه ( اینجا من میخوام نظر شخصیم رو بگم : اصلا من نمیدونم وقتی نمیشه مگه مجبورن اینطوری گوشی بسازن ، شما رو نمیدونم اما من که نمیتونم تحمل کنم مثلا 40-50 ثانیه صبر کنم تا سیمبین بالا بیاد )

در سمت دیگه جاوا قرار داره ، اون دوستانی که میگن W810 یا هر گوشی جاوا ی دیگه ای هنگ میکنه اشتباه نکنند ، اون هنگ کردن به خاطر نصب برنامه های معیوب یا عموما به خاطر Firmware های ابتدایی و پر ایراد هست ، firmware رو Update کنید حتما حتما درست میشه...روی کاغذ جاوا !!!هنگ نمیکنه!!!

خوب چی داشتم میگفتم ؟؟؟؟
آهان ، K800 رو میگفتم ، برای اینکه توانایی های نرم افزاری جاوا سری A100 رو درک کنید میتونید تست هایی که در همین زمینه انجام شده رو بررسی کنید ...
این تست ها یا همون JBenchmark tests قابلیت های پردازش متن ، تصویر ، گرافیک های 2D و 3D و خیلی چیزهای دیگه رو بررسی میکنه و در نهایت اونا رو در غالب نمودارهای آماری نشون میده ...حتما این چنین نمودار ها رو تو mobile-review.com دیدید ... یا میتونید به سایت jbenchmark.com برید...
این تست ها روی K800 نشون میدن که توانایی پردازش A100 چیزی کمتر از سیمبین هم نسل خودش نداره حتی بعضی جا ها برتری چشم گیری هم داره...

این روز ها دیگه مثل چند سال پیش نیست که داشتن سیمبین یک حسن و نداشتن اون (اینجا همون جاوا) یه عیب حساب شه ... جاوا به تدریج داره پیشرفت میکنه تا جایی که برنامه های جاوا میتونن به عملگر های اصلی گوشی دسترسی داشته باشند مثل دوربین ، دفترچه تلفن ، شبکه ، اینترنت و همه ی چیزای دیگه ی گوشی...
K800 از یه جنبه ی دیگه خودش رو به سیمبین رسوند اون هم قابلیت Multi Tasking هست ، یعنی شما چندین برنامه رو با هم باز کنید و بین آنها سوئیچ کنید ، یا همه ی اونا رو minimize کنید در حالی که سرعت عملکرد گوشی در منو ها به هیچ وجه پایین نمیاد ( این نکته سیمبین رو هم عقب نشونده )

من روی گوشیم ( که جاواست K800) برنامه های خیلی زیادی دارم ، چند تاشون رو مینویسم :

- دیوان حافظ ،
- چراق قوه ( که چراق autofocus رو روشن نگه میداره ) ،
- برنامه ی ضد دزد mGaurd ،
- چند تا دیکشنری انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی واقعا پر قدرت ( مثل AED ، توصیه میکنم امتحانش کنید ، حتی از دیکشنری 40 کیلویی Heritage که تو خونه دارم کامل تر ه ، با کلی مصال و مترادف و لینک و در عین حال کار باهاش فوق العاده راحته) ؛
- برنامه های مختلف chat و email ،
- برنامه های bluetooth hack ،
- برنامه های تدوین عکس ،
- تقویم ،
- برنامه ی jZip که هر نوع فایل zip , rar, jar ... رو میشناسه و بازشون میکنه ،
- برنامه های Filemanager که میشه فایل ها رو lock یا hidden کرد read only یا write only کرد ، به پوشه های سیستم دسترسی داشت...
- برنامه های خوندن و تدوین فایل های Excel , Word , PDF...
- دایرَُِّة المعارف ،
- جدول تناوبی عناصر ،
- نقشه ی تهران ،
- Track ID که باید بدونید چیه ،
- برنامه های نمایش فیلم.....
- برنامه ی Contact Search که مثل Windows Mobile دفترچه تلفن رو جستجو میکنه ، میدونین که چطوریه ؟؟؟
-انتی ویروس هم ندارم چون جاوا اصلا ویروش نمیگیره...
- MP3 Player هم خیلی هست ، بهترین اونها KD Player که تقریبا فرقی با Walkman version 2 سونی اریکسون نداره ... اما من خودم و فکر کنم همه ی اون هایی که سونی اریکسون دارن از این برنامه ها استفاده نمیکنند چون mp3 player خود گوشی بهتر از هر چیز دیگه نیاز ها رو برطرف میکنه ( چون با دکمه های صدا . play/pause و... چه روی خود گوشی چه روی هندفری های سیم دار و بلوتوث تنظیم شده ، مثلا دکمه های هندزفری بلوتوث من با این برنامه کار نمیکنن ، دلیلش هم اینه که mp3 player خود گوشی به طور in-built درون Firmware گوشی قرار گرفته)
و
و
و
و
و
.
.
.
آهان منشی تلفنی رو بگم ، خودم از این برنامه ها استفاده نمیکنم (میدونین چرا؟؟؟ بهتره اینطوری بپرسم : میدونین چرا گوشی های قدیمی حتی samsung ها منشی تلفنی داشتن اما گوشی های الان با اینکه خیلی جدیدتر هستن این قابلیت رو به طور پیش فرض ندارن؟؟؟؟ جواب واضحه ، چون سیستم های مخابراتی این سرویس رو ارائه دادن ، همین VoiceMail که داریم منشی تلفنیه دیگه :) )
کنترل TV : برنامه های جاوا ی ریموت کنترل تا دلتون بخواد هست (که با اینفرا رد کار میکنه و متاسفانه این پورت داره منسوخ میشه و خیلی از گوشی های سطح اول موجود در بازار الان این پورت رو ندارن) که خود شرکت های اصلی تولید کننده های دستگاه های الکترونکی ریموت کنترل دار مثل sony و ... اون هارو تولید میکنند اما اما اما پولی اند ، اعتراف میکنم که برنامه ی ریموت کنترل مفتی پیدا نکردم...

اینا تعدادی از برنامه هایی بودن که الان رو گوشیم نصب هستن...حالا به من بگید دیگه چی میخواید که گوشی جاوا نمیتونه انجام بده ؟؟؟؟

آهان یه برنامه رو یادم رفت : Operamini که حتی عزیزان سیمبین دار هم برای اینترنت از این برنامه ی جاوا استفاده میکنند...
file manager گوشی های جاوا سونی اریکسون هم که فکر نکنم حرفی توش باشه ، راحت ترین ، ساده ترین در عین حال پر قدرت.

یه چیز دیگه ، گوشی های جاوا سونی اریکسون این قابلیت رو دارن که یه برنامه رو در wallpaper قرار بدن...درست مثل عکس هایی که میذارید wallpaper ، با این گوشی ها میشه بعضی از برنامه ها رو مثل اون عکس ها در wallpaper بذارید تا همیشه در حال اجرا باشن ، البته این قابلیت کمتر از یه ساله که تو firmware ها گذاشته شده برای همین این جور برامه ها زیاد نیستن ... بعضی از این برنامه ها که خودم دارم : انیمیشن ها ی گرافیکی ، RSS readers ، برنامه های مربوط به اینترنت که مثلا همیشه صفحه ی وبلاگ تو background گوشی هست و خودش update میشه و و و و ....

در ضمن ، نصف بیشتر این برنامه ها و اصولا تعداد زیادی از برنامه های جاوا که روی گوشی های جاوا طراحی و اجرا میشن ، رو گوشی های سیمبین خیلی صعیف و بعضی وقت ها اصلا اجرا نمیشن ، دلیل این حرفم هم اینکه بیشتر برنامه ها رو ریختم روی N95 دوستم (فکر نکنم قوی تر از این گوشی سیمبین داشته باشیم تو نوکیا) و N73 یه دوست دیگم :p و بیشترشون یا با کمترین کارایی اجرا شدن یا اصلا اجرا نشدن (این فایل های jad هم رو سیمبین رو مخه)...
میخوام بگم موتور جاوا در گوشی های سیمبین به هیچ وجه به قدرت موتور جاوا یی که روی یه گوشی با پلت فرم جاوا گذاشته میشه نیست ، نمیدونم چرا اما نیست...

خوب...
به نظرم بر خلاف جمله ی اول پست ، دارم از جاوا دفاع میکنم...:p

همه ی این ها به کنار ، گوشی جدید K850 روی پلت فرم جدید A200 کار میکنه که خیلی قدرتمند تر از A100 هستش (و همینطور W910)... با پردازنده ی 460 mhz

نکته ی واقعا عالی و جالب راجع به این پلت فرم اینه که تولید کننده های این نسل جدید جاوا ( SE , Sun ) سوئیچ های این پلت فرم رو باز گذاشتن و code های دسترسی اون رو در اختیار شرکت های سازنده ی برنامه های جاوا قرار دادن ... نتیجه این که در آینده برنامه های خیلی پر قدرت تر و جالب تر و مفید تر ی از جاوا خواهیم داشت که بیشتر و راحت تر میتونن از قابلیت های گوشی استفاده کنن...به عنوان مثال به برنامه های این نسل جاوا اجازه ی استفاده از زنگ و تماس ها هم داده شده که از این طریق برنامه های منشی تلفنی و بلک لیست با قدرت بیشتری در دسترس هستن...

یه نکته ی خیلی خیلی مهم ، گوشی های سیمبین رو (چه S60 و چه UIQ ) نمیشه MOD کرد و به اونها Patch اضافه کرد ، میدونین که این کارها رو با گوشی های جاوا به راحتی و با برنامه های زیادی میشه انجام داد ... مثل FarManager و ++XS و SETools و ...
این یه نکته واقعا مهمه :) اگه نمیدونید منظورم چیه بگید تا بگم چقدر مهمه و چه کارایی میشه با modding انجام داد...

خلاصه ی مطلب این که جاوا هر روز بهتر و بهتر میشه و دیگه الان میشه گفت جاوا چیزی از سیمبین کم نداره ( بدون شک)
البته من به مزایای سیمبین اشاره نکردم ، فقط خواستم بگم چیزهایی که عموم مردم به عنوان برنری سیمبین نسبت به جاوا بهشون استناد میکنند ، منحصر به سیمبین نیست و توسط جاوا هم قابل اجراست...

حرف آخر اینکه اگه میخوای سیستم عامل کارا و واقعی داشته باشی چیزی بهتر از windows mobile نیست......

چقدر سرتون رو درد آوردم ، معذرت میخوام ... امیدوارم مفید بوده باشه نوشته هام...
حالا پارسا جان شرمنده طولانی بود ،اما امیدوارم با چیزایی که من از جاوا و دوستان دیگه از سیمبین گفتیم بتونی یه انتخاب درست طبق نیازهای خودت بکنی...راستی خیلی هم خوب میشه که دقیقا بگی چه گوشی هایی مد نظرت هست ( البته امیدوارم با گفتنش ، این بحث راجع به سیمبین و جاوا ، به بحث یا بهتر بگم جنگ بین نوکیا و سونی اریکسون تبدیل نشه :) )
و راستی همونطور که جلوتر یکی از دوستان گفت ( فکر کنم پسر نقره ای عزیز) ، من هم این نوشته هارو طبق تجربه های خودم نوشتم و جای بحث دارن...

مرسی .... و اگه جایی اشتباه کردم خوشحال میشم بگید...:)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام پارسای عزیز
give_rose.gif

به نظر من شما اگه بگید توی چه حدود قیمتی گوشی میخوای بهتر باشه !
به نظر من انتخاب نوکیا 5700 یا ان 73 میتونه برای شما گزینه مناسبی باشه !

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصمیم نگرفتی هنوز ؟؟ :rolleyes:
ما رو در جریان بذار ;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تصمیم نگرفتی هنوز ؟؟ :rolleyes:
ما رو در جریان بذار ;)
متاسفانه فعلا" برای پارسای عزیز مشکل پیش اومده (تصادف)

که امیدورایم هرچه سریعتر مشکل حل بشه و ایشون رو تو جمع دوستانه خودمون ببینیم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
هه هه خندم گرفت دیگه این رو همه میدونن 5700 بالاترین سرعت رو بعد از N95 داره دوست عزیز اول مطالعه کن بعد چشم بسته حرف بزن تا حالا درباره ی سی پی یو 5700 چیزی شنیدی مطمعنا نشنیدی وگرنه این حرف رو نمیزدی ..........کنده ............ متاسفم

حميدرضا جان / کمی قشنگ تر هم میشه گفت
ممنون از توجه ات! منظور من به کل سیمبین ها بود! از جمله 5700 ه شما! این نظر منه!

2002492974374131835_rs.jpg

2002455720653133910_rs.jpg

2002496700460451037_rs.jpg

2002426416533679369_rs.jpg

نوکیا 5700 , 6120 , E90 , N95 و خیلی مدل های دیگه از CPU مدل ARM11 با فرکانس حدودی 369 مگاهرتز استفاده میکنن.
K810 از ARM9 استفاده میکنه.
اما تو تست میبینی که کدوم بالا تره؟

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مگه من مقایسه کردم که شما مدرک میاری من میگم سرعت 5700 با گوشی های جاوا یکه ی میتونی امتحان کنی

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوست عزیز Wellcan جان
ممنون از اینکه راهنمایی کردی
حرف شما در مورد سیمبیان کاملا درسته
سیمبیان خداییش خیلی کنده
اینو همه میدونن
ولی اینکه 5700 پردازنده 369 مگاهرتزی داره خیلی سرعت رو آورده بالا
البته 5700 رم 64 مگابایت هم داره که تو سرعتش خیلی تاثیر داره
لود برنامه ها خیلی سریع تره
ولی باز هم نسبت به جاوا خیلی کند تره
من فکر کنم K810 یا K800i بگیرم برام مناسب تر باشه

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
آقا میخواین من یه سیمبین دار به شما معرفی کنم که سرعتش مثل جاوا باشه؟!
6120 classic!!!

من بین اون و این (5310) شک داشتم!

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا کی گفت گوشی 5700 رو با گوشی های اریکسون مثل K810 مقایسه کنی اخه
245.gif
من چی بهت بگم وقتی 1 دفعه هم 5700 رو دستت نگرفتی اره تو راست میگی سرعتش پایینه برو به همون سونی اریکسونت حال کن خیلی سرعتش زیاده
gigglesmile.gif
283.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولا کی گفت گوشی 5700 رو با گوشی های خزیکسون مثل K810 مقایسه کنی اخه
245.gif
من چی بهت بگم وقتی 1 دفعه هم 5700 رو دستت نگرفتی اره تو راست میگی سرعتش پایینه برو به همون سونی اریکسونت حال کن خیلی سرعتش زیاده
gigglesmile.gif
283.gif
جناب هر کسی یه سلیقه ای داره ...

بهتره که درست صحبت کنی چون اینجوری هیچ چیز عوض نمیشه ...

نظراتتو پاستوریزه بگو اخوی !

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
اولا کی گفت گوشی 5700 رو با گوشی های خزیکسون مثل K810 مقایسه کنی اخه
245.gif
gigglesmile.gif
283.gif

من دارم با عزیزمون manuelcalavera که از افراد با تجربه این فروم هستند مشورت میکنم
هم چنین با دوستمون Wellcan

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از توجه ات! منظور من به کل سیمبین ها بود! از جمله 5700 ه شما! این نظر منه!

2002492974374131835_rs.jpg

2002455720653133910_rs.jpg

2002496700460451037_rs.jpg

2002426416533679369_rs.jpg

نوکیا 5700 , 6120 , E90 , N95 و خیلی مدل های دیگه از CPU مدل ARM11 با فرکانس حدودی 369 مگاهرتز استفاده میکنن.
K810 از ARM9 استفاده میکنه.
اما تو تست میبینی که کدوم بالا تره؟
لازم شد منم یه چیزی بگم.
دوست عزیز سیمبیانها کند بودند ولی در گوشیهای سمبین جدید نوکیا که با cpu ی 369 و سیمبین 9.2 ارائه شده اند,به هیچ عنوان این کندی وجود ندارد.
دوست عزیز متاسفانه دیاگرامهای شما همونطور که از اسمش پیداست فقط توانایی گوشیها رو در بنچمارکهای جاوا مقایسه کرده.نکته اینجاست که یک گوشی سیمبیان قبل از اینکه جاوا باشه سیمبیانه و 99 درصد برنامه های اجرایی و کاربردی در این گوشیها هم تحت سیمبیانه و اصلا این گوشی ها برای سیمبیان طراحی شده و برای کاملتر شدن اونها امکان استفاده از برنامه های جاوا هم گنجانده شده.بنابراین این مدرک شما بهیج وجه دلیل ضعف گوشی سیمبیان و پرقدرتی مثل 5700 نیست.
یه مثال :حتما بارها برای خودشما هم پیش اومده که برنامه بسیار کم حجم و سبکی رو در دکستاپ پرقدرتتون نصب کرده اید ولی برنامه بشدت کند اجرا شده.ایا ضعف برنامه نویسی در اون برنامه و عدم همخوانیش با سخت افزار طراحی شده ی شما برای ویندوزتون میتونه رایانه ی پر قدرت شما رو زیر سئوال ببره؟مسلما خیر .اینجا هم نقل همین قضیه هستش.
یه تجربه:من براحتی با یه 5700 و نرم افزار تحت سیمبیان coreplayer میتونم vcdهام رو روی رم گوشی بریزم بدون اینکه حجمش رو کم کنم ویا انکدش کنم به فرمت سبکتری و با همون فرمتdat یا mpg و باکمک سخت افزار قدرت مند5700 فیلم میبینم.
اگه شما تونستی یه ویدئو سی دی رو بدون تبدیل و با همون بیت ریت و حجم بالای اون در کا810 ببینی اون حسابه.
لطفا سخت افزار گوشیعای تحت جاوا رو با سیمبیانها مقایسه نکن اونم با جی بنچمارک:blink:
ضمنا تو همین تست هم سیمبیانها بالا ترند.اورال اسکورها را ببینید:lol:

پ.ن:علیرضا خان شرمنده دیگه .شاید اینجا جای این پست نبود ولی خواستم با جواب دادن به پست اون دوستمون, این عزیزی که در خرید گوشی سیمبین و جاوا مردد هستن و ممکنه که با اون پست به ااشتباه بفتند رو راهنمایی کنم.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
لازم شد منم یه چیزی بگم.
دوست عزیز سیمبیانها کند بودند ولی در گوشیهای سمبین جدید نوکیا که با cpu ی 369 و سیمبین 9.2 ارائه شده اند,به هیچ عنوان این کندی وجود ندارد.
دوست عزیز متاسفانه دیاگرامهای شما همونطور که از اسمش پیداست فقط توانایی گوشیها رو در بنچمارکهای جاوا مقایسه کرده.نکته اینجاست که یک گوشی سیمبیان قبل از اینکه جاوا باشه سیمبیانه و 99 درصد برنامه های اجرایی و کاربردی در این گوشیها هم تحت سیمبیانه و اصلا این گوشی ها برای سیمبیان طراحی شده و برای کاملتر شدن اونها امکان استفاده از برنامه های جاوا هم گنجانده شده.بنابراین این مدرک شما بهیج وجه دلیل ضعف گوشی سیمبیان و پرقدرتی مثل 5700 نیست.
یه مثال :حتما بارها برای خودشما هم پیش اومده که برنامه بسیار کم حجم و سبکی رو در دکستاپ پرقدرتتون نصب کرده اید ولی برنامه بشدت کند اجرا شده.ایا ضعف برنامه نویسی در اون برنامه و عدم همخوانیش با سخت افزار طراحی شده ی شما برای ویندوزتون میتونه رایانه ی پر قدرت شما رو زیر سئوال ببره؟مسلما خیر .اینجا هم نقل همین قضیه هستش.
یه تجربه:من براحتی با یه 5700 و نرم افزار تحت سیمبیان coreplayer میتونم vcdهام رو روی رم گوشی بریزم بدون اینکه حجمش رو کم کنم ویا انکدش کنم به فرمت سبکتری و با همون فرمتdat یا mpg و باکمک سخت افزار قدرت مند5700 فیلم میبینم.
اگه شما تونستی یه ویدئو سی دی رو بدون تبدیل و با همون بیت ریت و حجم بالای اون در کا810 ببینی اون حسابه.
لطفا سخت افزار گوشیعای تحت جاوا رو با سیمبیانها مقایسه نکن اونم با جی بنچمارک
ضمنا تو همین تست هم سیمبیانها بالا ترند.اورال اسکورها را ببینید

پ.ن:علیرضا خان شرمنده دیگه .شاید اینجا جای این پست نبود ولی خواستم با جواب دادن به پست اون دوستمون, این عزیزی که در خرید گوشی سیمبین و جاوا مردد هستن و ممکنه که با اون پست به ااشتباه بفتند رو راهنمایی کنم.

ممنون از توضیح کامل اتون. اگر توضیح کامل تری هست دریغ نکنید.
درضمن بهتر میشد کل متن رو quote نمیکردید!!
در مورد کندی اجرای برنامه حرف شما قبول , مشکل رفع و حتی بهتر شده (در اجرای برنامه های 3d یعنی گیم ها و در اجرای برنامه های پردازشی مثل فیلم رزولوشن بالا به علت پردازشگر قوی)
اما یه سوال تجربی.
شما روی 5700 , مموری داخلی و مموری جانبی رو از عکس های کم حجم کاملا پر کنید. آیا باز هم همون سرعت رو داره؟
تجربه ی من میگه دوسته من که N95 داشت چون مموری گوشی در شرف پر شدن بود. تو گالری از هر عکس به عکس بعدی یا از هر منو به منوی بعدی زمان زیادی طول میکشید.
اما دوست دیگه ای داشتم که W900 داشت و 2.5 گیگ روش عکس بود! گوشی آخ نمیگفت!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام. خب من یه مدت نبودم و نتونسته بودم بیام فروم، این چند وقت هم که اومدم یادم رفته بود اینجا رو ببینم!
الان هم فقط این تاپیک رو آوردم بالا که تشکر کنم از همه دوستانی که اینجا به بنده لطف داشتند و راهنمایی کردند...!!! :)

ضمن اینکه مطالبتون هم خیلی جالب و مفید بودند و حیف بود این تاپیک پایین بمونه!
قربان همگی...........!!! ;)

بالا