• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت Academic و General Training در IELTS چیست؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه،

میخواستم بدونم تفاوت آزمون Academic و General Training در IELTS چیه؟ این رو میدونم که:

اين آزمون در دو نوع مختلف موجود مي‌باشد: آکادميک (Academic) و عمومي (General Training). افرادي که قصد تکميل تحصيلات خود در دانشگاههاي انگليسي زبان را دارند (کارشناسي به بالا) بايد از نوع آکادميک اين آزمون، و افرادي که به منظور گذراندن دوره‌هاي کوتاه‌مدت فني و حرفه‌اي، اخذ ديپلم، کار و يا اقامت قصد سفـر به کشورهـاي انگليسي زبان را دارند، مي‌توانند از نوع عمومي اين آزمون استفاده کنند.

ولی میخوام بدونم کدوم سخت تره؟ نوع برگزاری آزمون ها هم تفاوتی داره یا فقط محتوا عوض میشه؟ چقدر سطحشون با هم فرق داره؟ نمره ی نهایی که صادر میشه در هر دو آزمون در یک سطحه یا نه؟ (مثلا اگه 5.5 آکادمیک رو بیاریم با کسی که 5.5 عمومی رو داره در یه حد قرار میگیریم؟)

از پاسخ های شما صمیمانه سپاسگزارم :happy:

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من تا اونجایی که یادمه واسه دانشگاها اگه بخای تو اروپا ایلتس جنرال رو قبول نمیکنن و باید اکادمیک باشه.امریکا که تافله و بحثش جداس.ایلتس بیشتر تو کانادا و اروپا خاسته میشه.
طبیعتا اکادمیک سطحش بالاتر باید باشه.
یادمه pilot یه پست راجع بهش تو مبحث راهنمایی تافل و التس زده بود.یه سرچی کنی شاید اطلاعات دقیق تری گیر بیاری
http://forum.persiantools.com/t22123.html

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از پاسخ سریعت، همین الآن سرچ میزنم.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
اون تاپیک رو پیدا نکردم ولی توی نت این رو پیدا کردم:

آزمون IELTS در دو نوع مختلف Academic و General Tranining برگزار می‌شود. آزمون Academic توانايی انگليسی داوطلبانی را می‌سنجد که قصد دارند تحصيلات خود را در مقطع کارشناسی به بالا در يک دانشگاه انگليسی زبان ادامه دهند. يکی از مهمترين شرط‌های پذيرفته‌شدن در اين دانشگاه‌ها فراهم آوردن سطحی قابل قبول از نمره اين آزمون می‌باشد.
نوع General Tranining آزمون آیلتس معلومات داوطلبان را در سطحی وسيعتر و در بستری علمی – اجتماعی می‌سنجد. آزمون General Tranining برای کسانی مناسب است که قصد دارند تحصيلات پيش‌دانشگاهی خود را در کشوری انگليسی زبان به ‌پايان برسانند و يا به‌منظور گذراندن دوره‌های کوتا‌ه‌مدت کاری و يا دست‌يافتن به‌فرصت‌های شغلی قصد سفر به اين کشور‌ها را دارند. به‌علاوه کارنامه اين آزمون از جمله مدارکی است که در جريان بررسی پرونده‌های مهاجرت کشورهای استراليا، نيوزلند و کانادا از متقاضيان طلب می‌شود.
در آزمون IELTS توانايی‌های شنيدن، خواندن، نوشتن، و صحبت‌کردن در چهار قسمت جداگانه سنجيده می‌شود. در حاليکه توانايی شنيداری و صحبت‌کردن داوطلبان آزمونAcademic و General Tranining به‌ روش کاملاً ‌مشابهی صورت می‌گيرد، هر يک از اين دو گروه، سوالات جداگانه‌ای در قسمت‌های خواندن و نوشتن دريافت می‌کنند. مسئوليت انتخاب نوع آزمون بر عهده متقاضی بوده و شرکت‌کنندگان بايد هنگام ثبت‌نام خود نوع آزمون مورد نظر را در فرم ثبت‌نام قيد کنند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من تا اونجایی که شنیدم میگن آیلتس مدرکش معتبرتره.....

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
کدوم ایلتس؟
معتبر تر نیست.
بعضی جاها هم مثل Usa ایلتس رو قبول ندارن

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
نه، بحث معتبر تر بودن IELTS یا ToFEL نیست! اصلا دو مقوله ی جدا هستند و خیلی جاها هر دو رو می پذیرند (با کف نمره ی مختلف)

این طور که از ظاهرش بر میاد Academic خیلی تخصصی تر از General هست ولی در عوض در Academic گستردگی مطالب خیلی کمتره... و ظاهرا هر دو به یک سبک و سیاق برگزار میشن.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

دوست عزیز درسته توی محتوی هم متفاوت هستند اما توی خود نحوه ی برگزاری هم متفاوت هستند

مثلا
برای writingبرای General شما write a letter خواهید داشت
ولی برای اکادمیک باید ریپورتی روی یه پروسه یا نمودار بنویسید

توی Reading هم که حتما میدونید،مطالب تخصصی تر و سخت تر میشن

از این لینک هم میتونید اطلاعات بیشتر بدست بیارید

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
منابع آیلتز آکادمیک چیاست؟
کدوم کتابها را باید خوند.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوست عزیز درسته توی محتوی هم متفاوت هستند اما توی خود نحوه ی برگزاری هم متفاوت هستند

مثلا
برای writingبرای General شما write a letter خواهید داشت
ولی برای اکادمیک باید ریپورتی روی یه پروسه یا نمودار بنویسید

توی Reading هم که حتما میدونید،مطالب تخصصی تر و سخت تر میشن

از این لینک هم میتونید اطلاعات بیشتر بدست بیارید
ممنون از توضیح خوبی که دادی، دارم مطالب لینکی که در اختیارمون گذاشتی مطالعه میکنم اگه به مورد خاصی برخورد کردم همینجا برای سایر دوستان قرار میدم.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16

کتابهای امادگی الیتس هست.من ماله تافل بشتریهاشو دارم.
واسه ریدینگ،گرامر و.....
یه چرخی تو انقلاب تهران بزن میابی

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی متن جالبی بود، واقعا استفاده بردم... Luxor جان ممنونم.

راستی دوستان معنی نمرات Ielts رو هم می تونید اینجا ببینید.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22

فکر کنم موسسات مختلف از کتاب های مختلف استفاده میکنند(من تفاوت سفیر و اریان پور رو دیدم)

برای لغت کتاب Vocabulary for high school به ما پیشنهاد شد
سطح بالا تر هم داره!اما همین کتاب رو هم دسته کم نگیرید و به قولی بخوریدش!:happy:

برای گرامر کتاب English Grammer Digest رو به ما دادند!البته فصل های خاصیش بود!اما به نظرم کتاب خیلی خوبیه

برای Reading حتما از مجلات موجود استفاده کنید!(زبان اصلی شهر کتاب پیدامیشه)

برای خود کلاس IELT's و دیدن بعضی تکنیک ها ما کتاب Step Up to IELT's رو استفاده کردیم
آز بعضی قسمت های Insight into IELT's هم استفاده شد!(برای Writing ) اموزش های خوبی داره

و حتما به BBC گوش بدید!برای listening
خوب میتونید فایل های صوتیش رو دانلود کنید!

اوه انگار دیگه وارد جزئیات شدم!ببخشید!

این ها منابع ما توی موسسه اریان پور بود!و چند تا کتاب دیگه!

خیلی متن جالبی بود، واقعا استفاده بردم... Luxor جان ممنونم.

راستی دوستان معنی نمرات Ielts رو هم می تونید اینجا ببینید.

خواهش میکنم دوست عزیز...خوشحالم مفید بود

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
حالا سفیر بهتر بود یا آریانپور؟

شنیدم آریانپور (روبرو پارک ملت) آزمون های Moke میگیره، (هر آزمون 20 هزار تومن) ارزش رفتن داره؟

بالا