• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت ActiveReport در Win98 و WinXP

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خيلي وقت بود كه با ActiveReport كار نمي كردم. در واقع از زماني كه با ويندوزهاي خدابيامرزي مثل 98 و 98Se و ME كار مي كردم، سراغ اين برنامه نرفته بودم.
الان به يه چيز جالب برخوردم كه گفتم با دوستان درميان بذارم تا ببينم اولا آيا دوستان هم همين مشكل را داشته اند يا نه و ثانيا آيا راهي براي حل اين مشكل سراغ دارند يا نه.
پاي اين مشكل از اينجا به ذهنم باز شد كه يكي از برنامه هايي كه قبلا (و زمان همان ويندوزهاي خدابيامرز) نوشته بودم را در XP باز كردم (مي خواستم پاسخ سوال يكي از دوستان را بدهم). با تعجب مشاهده كردم كه تمام فونتهاي فارسي اي كه در آن استفاده كرده بودم، كشيده تر از قبل شده بود (و لذا همه چيز تو هم قاطي شده بودند) مثلا اگر يه جا "سلام" نوشته بودم و عرض آن مثلا به اندازه يك سانتيمتر بوده، اكنون عرض همين "سلام" (البته در XP) بزرگتر از يك سانتيمتر شده است.
خلاصه اگه اين مشكل حل نشدني باشه، نميشه با ActiveReport برنامه اي ساخت كه هم با 98 كار كند و هم با XP.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بستگي به فونتي داره كه باهاش كار ميكني. بعضي فونتها اين طوري هستن ديگه. من خودم با ActiveReports
تو XP هیچ مشکلی ندارم. باید فونتی رو انتخاب کنی که این مشکل رو نداشته باشه. بعدش معمولآ فونت گزارش ها رو داینامیک میذارن تا کاربر بتونه با فونت دلخواه خودش گزارش رو چاپ کنه.

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا مصطفي، اولا من تو همين گزارشي كه عرض كردم، بيشتر فونتهاي معروف مثل هما، زر، نازنين، تيتر و ... را استفاده كرده بودم. ثانيا بعد از اينكه اين جريان را ديدم، هر فونتي هم كه به ذهنم مي رسيد (حتي فونتهاي استانداردي مثل Tahoma و CourierNew) را هم امتحان كردم، فايده اي نداشت. اگه شما فونتي را مي شناسيد كه در هر دو ويندوز تست كرده ايد، معرفي كنيد. البته من حدس مي زنم كه شما فضاها را بر اساس XP تنظيم كرده باشيد و مي فرماييد كه در XP مشكلي ندارد ولي مسلما در 98 سايزهاي كوچكتر از آن را خواهيد ديد.
اگه هم واقعا ActiveReportاي داريد كه اين مشكل را ندارد، لطفا يه جايي (مثل Geocities يا...) بذاريد و لينك بديد كه ما هم برداريم.

بالا