• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت cpu i5 & i7

NVahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.
بنده اخیرآ درباره قطعات کامپیوتر تحقیقاتی کردم که می‌خوام اونها رو با شما به اشتراک بگذارم.
درباره Cpu های i5 و i7 :
سری i5 اینتل پردازنده های 2 هسته ای و 4 هسته ای و سری i7 پردازنده های 4 و 6 هسته ای رو تشکیل میدن.
اشتراک بین این دو سری پردازنده های 4 هسته ای هست که تو این پست می خوام این دو تا رو مقایسه کنم.
اینتل در برخی پردازنده هاش از تکنولوژی hypertreading استفاده می کنه که i5 دو هسته ای و i7 چهار هسته ای از ای قبیل هستن.

تا اونجایی که من فهمیدم این تکنولوژی به هر هسته پردازنده 2 سری پردازش می فرسته یعنی هر هسته به صورت 2 هسته مجازی کار می کنه که البته کارش به 2 هسته فیزیکی نمی رسه. یعنی تو مثال ما i5 دو هسته ای میشه 4 هسته و i7 چهار هسته ای میشه 8 هسته.
البته این تکنولوژی با برنامه هایی کار میکنه که اون رو ساپورت کنن. که در این مورد باید دور بازی هارو خط کشید ( بازی ها به علت اینکه پردازش زیادی به پردازشگر میفرستن نمیزارن این تکنولوژی به خوبی کار کنه البته این کار کیفیت بازی رو پایین نمی یاره ولی بالا هم نمی بره). برنامه هایی برای 3d و ویرایش ویدئو اکثراً از این قابلیت پشتیبانی میکنن. ولی طبق یک آرتیکل که زمان رندر و کارای دیگه 3ds max 2012 رو با وجود و بدون وجود این قابلیت اندازه گرفته بود تفاوت کار در حد چند ثانیس.
بنابراین شما واقعا 8 هسته ( تو مثال i5 چهار هسته) در اختیار ندارید بلکه راندمان کاری شما به زور به 5 هسته برسه (کسی فکر میکنه اینجوری نیست به من بگه اصلاح کنم).

بنابراین پردازشگر 4 هسته ای i5 چیز زیاد کمی از پردازشگر 4 هسته ای i7 نداره.

یک چیز دیگه هم در باره کسانی که دارن برای بازی دستگاه خودشون رو جمع می کنن بگم که طبق چیزهایی که من خوندم بازی های کمی هستن که حتی از 4 هسته پردازشگر به طور کامل استفاده کنن ولی یه مزیت اینجا وجود داره که برنامه های پس زمینه میتونه به هسته هایی که بازی ها استفاده نمی کنن بره

من تو این زمینه ها صاحب نظر نیستم ولی این چیزی بود که من از مطالبی که از اینترنت خوندم فهمیدم.
امیدوارم به کارتون بیاد
اگه جایی من اشتباه کردم شما اصلاح کنید :D

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا