خوب دوستان پشت هم رو داریدا . نترس هیشکی اینو اون قیمت نمیخره
ایشون کارش همینه
تو تمام تایپک ها همینا رو میگه
شرط میبندم اصلا نمیخونه
من مدیر بودم میزدم ای پی این سرتا پا اسپم رو بلوکه میکردم
خوب دوستان پشت هم رو داریدا . نترس هیشکی اینو اون قیمت نمیخره
به نظر منم برای همچین سایتی قیمت منصفانه هست. یادمه که وقتی در حال پیشرفت بودید چقدر متلک بارتون میکردن و چشم دیدن پیشرفتتون را نداشتن.
یه سوال پیش اومد.. آیا نویسنده دارید؟ قسمت دانلود دارید - یعنی آپلود اختصاصی داشته باشه؟ عکسهای مطالب آپلود شده میباشند؟ هاست فعلی پاسخگوی یوزر زیاد بوده؟ هر کدام که فکر میکنید نمیشه عمومی گفت پخ بزنید.
با تشکر فراوان
لطفا پیغام خصوصی خود را جواب بدهید
عالی توضیح دادین .
سوال من اینه که در آمد خالص 3 ماه گذشته رو می خوام بپرسم . منظورم سود خالص هست برای 3 ماه گذشته
چون این طوری که شما توضیح دادید باید 3 الی 4 ماهه 4 میلیون سود کرده باشین ؟ اگر اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید
ایشون کارش همینه
تو تمام تایپک ها همینا رو میگه
شرط میبندم اصلا نمیخونه
من مدیر بودم میزدم ای پی این سرتا پا اسپم رو بلوکه میکردم
امین جان قصد اسپم ندارم ولی یه چیزی به ذهنم رسید .
تو میگی حدودا ماهی 1 تومن درآمد داره سایت ، خوب من میگم اگه کسی همین اول پول نداشته باشه بده وتوام کل مبلغ رو همین اول نیاز نداشته باشی ، میتونی سایت رو بدی بهش ، مثلا باهم طی کنید که به مدت 6 ماه ، ماهی 900 بده به شما از درآمد خود سایت ، اینجوری درواقع توام 5.5 گرفتی نه 4.5 .
بازم میگم یه چیزی بود که به ذهنم رسید .
وب ام سی چی هست ؟؟؟نشنیدم تا حالا آدرسش چی هست
ممنون از نظرت حسین جان، به موضوع درستی اشاره کردی و +15 بار هم اینو توی پ.خ و ایمیل بیان کردمالان دربارش کامل توضیح میدم،![]()
امین جان شرمنده ، تاپیکتم الکی شلوغ میکنم ولی من قصد بدی نداشتم از حرفم ، بد برداشت نکنی یهو
من میدونم ارزش سایت تو بیشتر ازین حرفاس ، چیزی که گفتم فقط برای این بود که هم تو سایت رو یه یه قیمت بیشتر بفروشی و هم اینکه به خریدار خیلی فشار نیاد.
خیلی وقتا پیش میاد یکی یه چیطی میگه و طرف مقابل میشنوه و چیز دیگه برداشت میکنه ،که بهش میگن سوء تفاهم ،
به هر حال بازم اگه باعث ناراحتیت شدم معذرت میخوام .
شرمندم بابت اسپم .
دوست من
من خریدار و پولمو آماده می کنم که سایت رو از شما بخرم
شما چه تضمینی برای درآمد میدی؟
نمی گم 1 یا 1.5 که خودت گفتی
ولی 500 رو ضمانت می کنی؟
راستی قصد خریدم جدی هست.
می دونید واسه رسوندن یه سایت به رنک 5 و رسیدن به 286 ایران چقدر باید وقت و هزینه گذاشت؟؟؟؟؟؟کدام سایت تفریحی 4.5 میلیون تومان فروخته که شما می خواهید بفروشید
می دونید واسه رسوندن یه سایت به رنک 5 و رسیدن به 286 ایران چقدر باید وقت و هزینه گذاشت؟؟؟؟؟؟
مبارک خــریـــدار باشه![]()
مبارکش باشه
پول داشتم می خریدم
من پیشنهاد دادم.
ولی متاسفانه انگار دیر بود و فروخته شد...
اگر مدیریت جدید خواستند بفروشند خریداریم.