• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفریحی و سرگرمی میهن کمپ

m0123456

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان پشت هم رو داریدا . نترس هیشکی اینو اون قیمت نمیخره

ایشون کارش همینه
تو تمام تایپک ها همینا رو میگه
شرط میبندم اصلا نمیخونه
من مدیر بودم میزدم ای پی این سرتا پا اسپم رو بلوکه میکردم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به نظر منم برای همچین سایتی قیمت منصفانه هست. یادمه که وقتی در حال پیشرفت بودید چقدر متلک بارتون میکردن و چشم دیدن پیشرفتتون را نداشتن.
یه سوال پیش اومد.. آیا نویسنده دارید؟ قسمت دانلود دارید - یعنی آپلود اختصاصی داشته باشه؟ عکسهای مطالب آپلود شده میباشند؟ هاست فعلی پاسخگوی یوزر زیاد بوده؟ هر کدام که فکر میکنید نمیشه عمومی گفت پخ بزنید.
با تشکر فراوان

خیلی ممنونم از نظرتون، حرفتون درسته کلا دشمن که زیاد داشتم از همون اول:D
من جمله اون فحش هایی که دریافت میکردم اما سعی کردم به همه کمک کنم و تقریبا میتونم بگم بین وبمسترای تفریحی محبوب هستم،
سایت نویسنده نداره، قبلا 5 تا داشت اما همه رو حذف کردم، چون پستی که خودم میدم اندازه پست 1 هزار نویسنده بازدید میخوره
قسمت دانلود هم نه، لینک های دانلود از سایت های دیگه هستند که هم بخاطر پهنای باند هست و هم بحث فیلترینگ
برای آپلود هم، همه فایل ها به جز فایل های دانلودی در خود هاست آپ میشن، مثلا تصاویر یا پوشه های کم حجم
هاست فعلی بله، قبل از عید یک سایت دیگه هم روی همین هاست بود و جفتشون افزایش نجومی بازدید داشتند، اون سایت هم به 30 هزار آی پی رسید که دیگه سرور کشش نداشت (الماس 1) و به الماس 2 نت افراز ارتقا دادم

لطفا پیغام خصوصی خود را جواب بدهید

ارسال کردم جواب رو

عالی توضیح دادین .

سوال من اینه که در آمد خالص 3 ماه گذشته رو می خوام بپرسم . منظورم سود خالص هست برای 3 ماه گذشته

چون این طوری که شما توضیح دادید باید 3 الی 4 ماهه 4 میلیون سود کرده باشین ؟ اگر اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید

ممنونم دوست عزیز،
درآمد خالص دقیق نمیتونم بگم چون به قول معروف از هر راهی درآمد داشتم اما حد معمولش همونی بود که ذکر کردم، چون سایت هم فقط 1 هزینه 45 تومان هاست داره، بقیش همه میشه سود خالص، اما حساب که کردم از روز راه اندازی سایت تا الان 1.200 هزار هزینه کردم که تقریبا میشه گفت 5 میلیون ازش درآمد داشتم

ایشون کارش همینه
تو تمام تایپک ها همینا رو میگه
شرط میبندم اصلا نمیخونه
من مدیر بودم میزدم ای پی این سرتا پا اسپم رو بلوکه میکردم

از طریق مدیر بازارچه پیگیری میکنم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
امین جان قصد اسپم ندارم ولی یه چیزی به ذهنم رسید .

تو میگی حدودا ماهی 1 تومن درآمد داره سایت ، خوب من میگم اگه کسی همین اول پول نداشته باشه بده وتوام کل مبلغ رو همین اول نیاز نداشته باشی ، میتونی سایت رو بدی بهش ، مثلا باهم طی کنید که به مدت 6 ماه ، ماهی 900 بده به شما از درآمد خود سایت ، اینجوری درواقع توام 5.5 گرفتی نه 4.5 .

بازم میگم یه چیزی بود که به ذهنم رسید .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
امین جان قصد اسپم ندارم ولی یه چیزی به ذهنم رسید .

تو میگی حدودا ماهی 1 تومن درآمد داره سایت ، خوب من میگم اگه کسی همین اول پول نداشته باشه بده وتوام کل مبلغ رو همین اول نیاز نداشته باشی ، میتونی سایت رو بدی بهش ، مثلا باهم طی کنید که به مدت 6 ماه ، ماهی 900 بده به شما از درآمد خود سایت ، اینجوری درواقع توام 5.5 گرفتی نه 4.5 .

بازم میگم یه چیزی بود که به ذهنم رسید .

ممنون از نظرت حسین جان، به موضوع درستی اشاره کردی و +15 بار هم اینو توی پ.خ و ایمیل بیان کردم
biggrinsmiley.gif
الان دربارش کامل توضیح میدم،

وب ام سی چی هست ؟؟؟نشنیدم تا حالا آدرسش چی هست

مشارکت در فروش، حصاری
بزرگترين فروشگاه خريد اينترنتي در ايران | خرید پستی محصولات متنوع

دوستان عزیز،
من کلی ایمیل و پ.خ دریافت کردم که واقعا برام جالب و تعجب برانگیز بود، دوستان من ازتون خواهش کردم که اگر واقعا خریدار هستید بگید در غیر این صورت منو ناراحت نکنید، چون توی این موضوع خیلی حساسم،
دوست عزیزی که میگی الان سایت موزیک رو 4 تومن نمیخرن، دوست عزیزی که میگی تاره کار هستی و میخوای سایت داشته باشی، دوست عزیزی که میگی سایتت رو بده به من تا 4 ماه هر ماه 1 تومن بهت میدم، و سایر دوستان عزیزی که همه حرفتون در همین رابطه بود لطفا بخونید:
دوستان خواهش میکنم اگر فقط خریدار واقعی هستید بگید با هم صحبت کنیم،
به خدا قسم 1 سال دهن من سرویس شده تا این سایت الان الکسا زیر 300 ایران هست، هیچ میانبر و خوشی هم در کار نبوده، کسی که توی این کار هست حرف منو میفهمه،
کسی که واقعا خریدار هست به هیچ وجه نباید به فکر درآمد سایت برای پرداخت پولش باشه، شما عملا دارید یه توحین به من میکنید، من دارم میگم سایت این ماه با این وضعیتش 1 الی 1.5 میلیون درآمد داره بعد به من میگید سایت رو 4 ماه بده دست من، من هر ماه 1 تومن بهت میدم این جوری حسابمون صاف میشه؟!! آخه این انصافه؟ به خدا قسم هر کسی که همچین حرفی به من زده چیزی نگفتم اما واقعا ناراحت شدم و اگر انسانیت سرتون میشه باید منظورم رو بگیرید،
من گفتم نیاز به پولش الان ندارم اما 2 الی 3 ماه دیگه برای طرحی که گفتم حداقل 4 برابر پول فروش میهن کمپ رو نیاز دارم، بحث فروش قسطی رو هم فقط به 1 دلیل گفتم، اونم برای این که اولا کسی که سایت رو میخره مطمئن باشه دوما شرایط سخت رو یکم برای فرد راحت تر کنم، الان هم درباره نحوه فروش قسطی توضیح میدم،
شما اگر میخواید سایت رو بخرید به هیچ وجه به فکر درآمد ماهیانه سایت نباشید، شما اگر الان پول نقد دارید یا میدونید که تا 1 ماه اینده همچین پولی میاد دستتون اون موقع اعلام کنید،
شرایط فروش قسطی
برای خرید قسطی شرط من این هست که بین 2 الی 2.5 میلیون تومن رو اول فروش و باقی مبلغ رو بعد از 1 ماه میگیرم، موقع پرداخت اول یک قرارداد آماده میکنم و خودم امضا میکنم و برای خریدار ارسال میکنم که ایشون قرار داد رو میخونه و موافقت میکنه، بعد به همراه کپی شناسنامه و کپی کارت ملی و اطلاعات مورد نیاز برای تماس برای من ارسال میکنه، بعد از دریافت قرار داد انتقال سایت رو انجام میدیم و تمامی مدارک من جمله فیش های واریزی و غیره ضمیمه همین مدارک میشه، با پلیس فتا هم هماهنگ میکنم که در صورتی که نیاز به مدارک بیشتری برای اطمینان هست انجام بدم که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد، که انشاالله نمیافته سریعا از طریق پلیس فتا پیگیری کنم، بعد از 1 ماه فرد باقی مبلغ رو واریز میکنه و قضیه تمام میشه،
درباره دوستی هم که گفته بودن من از کجا درباره اطلاعاتی که دادین مطمئن باشم، برای تمامی حرفام مدرک رو میکنم و فرد خریدار بعد از این که 100% مطمئن شد میتونه خرید رو انجام بده، اگر هم درباره پرداخت وجه مشکلی باشه میتونه یک واسطه که هر 2 طرف قبول داشته باشند قرار بده که با این مدارک و قرارداد فکر نکنم نیاز به این مورد باشه

Last edited:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون از نظرت حسین جان، به موضوع درستی اشاره کردی و +15 بار هم اینو توی پ.خ و ایمیل بیان کردم
biggrinsmiley.gif
الان دربارش کامل توضیح میدم،

امین جان شرمنده ، تاپیکتم الکی شلوغ میکنم ولی من قصد بدی نداشتم از حرفم ، بد برداشت نکنی یهو

من میدونم ارزش سایت تو بیشتر ازین حرفاس ، چیزی که گفتم فقط برای این بود که هم تو سایت رو یه یه قیمت بیشتر بفروشی و هم اینکه به خریدار خیلی فشار نیاد.

خیلی وقتا پیش میاد یکی یه چیطی میگه و طرف مقابل میشنوه و چیز دیگه برداشت میکنه ،که بهش میگن سوء تفاهم ،

به هر حال بازم اگه باعث ناراحتیت شدم معذرت میخوام .

شرمندم بابت اسپم .

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
دوست من
من خریدار و پولمو آماده می کنم که سایت رو از شما بخرم
شما چه تضمینی برای درآمد میدی؟
نمی گم 1 یا 1.5 که خودت گفتی
ولی 500 رو ضمانت می کنی؟
راستی قصد خریدم جدی هست.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
امین جان شرمنده ، تاپیکتم الکی شلوغ میکنم ولی من قصد بدی نداشتم از حرفم ، بد برداشت نکنی یهو

من میدونم ارزش سایت تو بیشتر ازین حرفاس ، چیزی که گفتم فقط برای این بود که هم تو سایت رو یه یه قیمت بیشتر بفروشی و هم اینکه به خریدار خیلی فشار نیاد.

خیلی وقتا پیش میاد یکی یه چیطی میگه و طرف مقابل میشنوه و چیز دیگه برداشت میکنه ،که بهش میگن سوء تفاهم ،

به هر حال بازم اگه باعث ناراحتیت شدم معذرت میخوام .

شرمندم بابت اسپم .

نظرت درسته حسین جان،
ممطمئن باش سوء تفاهمی هم پیش نیومده و نمیاد، شما عین برادرمی و حرفت هم درسته
winksmiley02.gif

دوست من
من خریدار و پولمو آماده می کنم که سایت رو از شما بخرم
شما چه تضمینی برای درآمد میدی؟
نمی گم 1 یا 1.5 که خودت گفتی
ولی 500 رو ضمانت می کنی؟
راستی قصد خریدم جدی هست.

پ.خ شد براتون

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
می دونید واسه رسوندن یه سایت به رنک 5 و رسیدن به 286 ایران چقدر باید وقت و هزینه گذاشت؟؟؟؟؟؟

ممنون از نظرت دوست عزیز،
قطعا ایشون در این مورد اطلاع ندارن که میگن;)
پ.ن: قدر زر، زرگر بداند | قدر گوهر گوهری

اطلاعیه پایانی:

دوستان عزیز و وبمستران محترم،
با چند نفر از دوستان و خریداران واقعی صحبت شد و با یکی از دوستان تصمیم گیری شد، تا الان بالاترین پیشنهاد ایشون بودند که کمی زیر قیمت پایه تخفیف گرفتند و کل مبلغ رو نقدی پرداخت میکنند،
لطفا در صورتی که پیشنهادی دارین حداکثر تا 24 ساعت آینده اعلام کنید، در صورتی که پیشنهاد شما هم در همین حد باشه با شما و این دوست عزیز هماهنگی های لازم میشه،
منتظر پیشنهاداتتون هستم
با تشکر

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز توضیحات کامل رو دادم و قیمت آخر هم توی پست ذکر شده،
اگر شما هم پیشنهادی دارید بگید، قیمت هم جای بخث و تخفیف داره;)

دوستان عزیز،
سایت فروخته شد به یکی از کاربرای همین فروم،
بعد از انتقال کامل سایت قیمت رو بهتون میگم،

Last edited:

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
مبارک خــریـــدار باشه :)

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
مبارکش باشه
پول داشتم می خریدم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
مبارک باشه ، خیرش رو ببینید هر دو طرف ;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ممنون عزیز،
قیمت رو چند روز دیگه اعلام میکنم

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
من پیشنهاد دادم.
ولی متاسفانه انگار دیر بود و فروخته شد...
اگر مدیریت جدید خواستند بفروشند خریداریم.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من پیشنهاد دادم.
ولی متاسفانه انگار دیر بود و فروخته شد...
اگر مدیریت جدید خواستند بفروشند خریداریم.

ببین فقط نگو پولت نقد بود که امین اینجا دیگه خودشو آتیش میزنه ها :D

معذرت بابت اسپم ، چون سایت فروش رفت گفتم دیگه مشکلی نداره دیگه .;)

بالا