sinnaa
Registered User
:blink:
بابا خودت گفته بودی من خوشگلم و چون تو قزوینم امنیت ندارم
:blink:
سیگار ، مواد ، س** ، :lol:
برو باشگاه . مخصوصا بدنسازی
اگه بری مطمئن باش نتیجه می گیری و از بی حالی و بی حوصلگی در میای .
اگه پیشم بودی یه حال اساسی بت میدادم :lol:
برو فعلا ا ع رو مجاب کن تا بگم تفریح خوب چیه
اسم تاپیکو میذاشتی یه کاری کن رقصمون بیاد
رقص بندري ؟
بابا خودت گفته بودی من خوشگلم و چون تو قزوینم امنیت ندارم
راستش این روزا خیلی بی حس و حالم !
حوصله هیچی ندارم ... شاید اثرات این تایپیکه..
تفریح سالم - نا سالم
مجازی
فیزیکی
هر چیزی که به ذهنتون میاد بگید
جوکی
راه حلی چیزی..
خلاصه به دادم برسید
ببین Shemshad جان، من شمارو نمی شناسم و نمی دونم طبع و اخلاقیاتت چطوریه یعنی با چی حال می کنی، اهل چه جور برنامه هایی هستی و...
پس بالطبع نمی تونم اونطور که باید و شاید راهنماییتون کنم.
ولی یه چیزی می تونم بگم، یه پیشنهاد می تونم بهت بکنم، پیشنهادی که به خیلی ها تو این جور مواقع کردم...
اونم اینه:
بزن به دل طبیعت...
من هر سال تابستون با چندتا از دوستام می زنیم تو دل طبیعت وحشی یکی دو هفته ای چادر می زنیم، اتراق می کنیم و شکار می زنیم(اینجا کبک و آهو زیاد داره)
باورکن لذتی که داره تو هیچ کاری تو این دنیا پیدا نمیشه.
نمی دونم فیلم Into the Wild رو دیدی یا نه؟
اگه ندیدی حتماً تماشاش کن، این خلاصشه:
"به سوی دنیای وحشی" به زندگی «کریستوفر مککندلس»، دانشجوی دانشگاه «اموری» که یک ورزشکار نیز هست میپردازد. «کریستوفر» پس از فارغ التحصیلی، تصمیم میگیرد تا همهی ۲۴ هزار دلار پساندازش را به موسسهی OXFAM (که یک نهاد خیریهی بینالمللی است) اهدا کند. او حتی کیف پولش را نیز از بین میبرد و به سمت آلاسکا سفری را آغاز میکند تا در دنیای وحشی و دور از تمدن زندگی کند. او همراه خود تنها یک دوربین و یک اسلحه شکاری میبرد. «کریستوفر» در طول سفر با آدمهایی مواجه میشود که قبل از برخورد با سختیها و مشکلات طبیعت وحشی، مسیر زندگی او را تغییر میدهند ...
اینم لینک دانلودش با دوتا کیفیت مختلف(تورنت):
Into.The.Wild[2007]DvDrip
Into The Wild 2007 720p BRRip
همونطور که تارکوفسکی فیلمساز کبیر روسی تو فیلم هاش نشون میده،"طبیعت مقدسه" و انسان با برگشتن به درون طبیعت به نوعی به درون خودش برمی گرده و آرامش گمشده اش رو پیدا می کنه.
الان هم وسط امتحانات دانشگاهمه، ده دوازده روز دیگه امتحاناتمون تموم میشه بعدش حدود بیست روزی تو خلاء هستیم، قراره با چندتا از دوستان بزنیم به دل طبیعت و شکار(چه لذتی داره).
شاید واست سوال باشه که چطور این وقت سال با سرمای شدید، که خوب فکر اونجاش رو هم کردیم، یه کلبه بیست کیلومتری محل همیشگی پیدا کردیم از صاحبش اجازه گرفتیم(اونم با روی باز قبول کرد بدون اینکه چیزی طلب کنه) فقط تجهیزات و وسایل گرمایشی رو هم باید خودمون ببریم.
پیش به سوی طبیعت وحشی...
خدمت نرفتي ؟درسته ؟
جستجو راجع به یه موقعیت کاری
اگه هدف داشته باشی این بهترین تفریحه، من که خیلی باهاش حال می کنم
به پیشنهاد من فکر کردی ؟!
اگر علاقه به کفتر بازی هم داری، من شخصا" یادت میدم ها ... خیلی ورزش مفرحی هست برای دوستان، بچه ها هر روز میان خونه ما، در سانس های مختلف من کفتر هامو نشونشون میدم ...