اون که خوب بله ! آیا 2.500 می ارزه ؟!
از دید من آره
اون که خوب بله ! آیا 2.500 می ارزه ؟!
برعکس نوشته شده که !![]()
با سلام خدمت شما و ساير دوستانسلام خدمت همه دوستان.
از این به بعد دوستان عزیز سعی کنن بیشتر تقاضا های خودشون رو در تاپیک بگن و فقط به من پی ام ندن.
از دیگر دوستان دومینر هم میخوام به بچه ها برای انتخاب نام دومین کمک کنن.
من شاید نرسم به همه کمک کنم.
ممنون.
در مورد دامنه هاي karajy و moderoz و 1done بايد خدمتتون عرض كنم به دليل اينكه تشابه زياد دارن پيشنهاد نميشه . به مثال زير توجه كنين :لطفا این دومین ها رو ارزش گذاری کنید
Getaway.com
karajy.ir
moderoz.ir
mardi.ir
1done.ir
با سلام . درخواست شما رسيدگي شد . لطفا پيغام خصوصيتون رو چك بفرمايين .یه دومین واسه سایتی مثل بالاترین یا دنباله.
ممنون میشم
با سلام . چند عدد دامنه خدمتتون ارسال شد اميدوارم به نظرتون خوب باشه . لطفا پيغام خصوصي تون رو چك بفرمايين دوست عزيز .سلام ببخشید من خیلی مدته دنباله یه نام برای فروشگاه هستم. اگه لطف کنید به من کمک کنید ممنون می شم.
با سلامسلام
لطفا چک کنید با این شرایطی که در نظر دارم دومین مناسبی پیدا میشه یا نه:
دومین مورد نظر برای یک وب سایت ارائه دهنده طراحی بنر تبلیغاتی وب هستش
1. حتما از کلمه banner استفاده بشه
2. com. باشه
3. حتما از کلمات کاملا انگلیسی و با املاء درست استفاده بشه (فینگلیش نباشه)
4. دو بخشی باشه البته اگه 3 بخشی که روان و راحت باشه هم موردی نداره
من خودم خیلی گشتم ولی چیزی که راضیم کنه پیدا نکردم امیدوار شما و تجربه اتون بتونه بهم کمک کنه
ممنون
ممنون رونان
سلام دوستان .... من قصد فروش ندارم ... فقط یه سوال ؟ به نظرتون دومین من www.mihanpayam.com چقدر می ارزه ؟؟؟؟
حدوداً ؟؟
با سلامسلام دوستان .... من قصد فروش ندارم ... فقط یه سوال ؟ به نظرتون دومین من www.mihanpayam.com چقدر می ارزه ؟؟؟؟
حدوداً ؟؟
خواهش ميكنم . من كه كاري نكردمممنون یوسفی جان
میگم دامین تک سیلابی واسه شاپ میخوام دی: تا 2 تومن ...
کسی سراغ نداره ؟مردم از بس سرچ کردم....
با سلام
به دليل وجود كلمه ميهن يكمي وضعش مساعده اما در حال حاضر و با شرايط فعلي دامنه ، قيمتش به نظر بنده هم فعلا به لرزش قيمت دامنه هست مگر اينكه تغييري توي الكسا يا رنك دامنه پيش بياد .
موفق باشيد .
خواهش ميكنم . اميدوارم هميشه اميدوار بمونيد تا موفق باشيد .سلام ...ازتون خیلی ممنونم ...امیدوارم کردید ... والا روی رنک الکساش و رنکینگ گوگل که دارم کار میکنم ..چون تازه راش انداختم ... فعلاً در حال ثبتش توی دایرکتوری ها هستم و بعد از این مرحله تبلیغات توی سایتها و غیره ...
الکساش الان 885،094 ..توکل به خدا ...
بازم ازتون ممنونم ... یا علی
خواهش ميكنم . اميدوارم هميشه اميدوار بمونيد تا موفق باشيد .
خواهش میکنم عزیزم
از دید من ارزش چندانی نداره دوست عزیز
به ارزش قیمت ثبت میرزه