mfarzanegan
Registered User
این دامین خیلیییییییییییی بیرزه 30 تومنه
حالا چه کار کنم این دامنه رو از اینا بخرم؟
خیلی بی منطق هستن
منم به دات آی آر این دامنه نیاز دارم و باید بخرمش
این دامین خیلیییییییییییی بیرزه 30 تومنه
اگه ميبيني ميتوني ازش پولش رو دربياري بخر وگرنه اصلا ارزش 100 تومني ندارهحالا چه کار کنم این دامنه رو از اینا بخرم؟
خیلی بی منطق هستن
اگه ميبيني ميتوني ازش پولش رو دربياري بخر وگرنه اصلا ارزش 100 تومني نداره
دامنه آي آر نهايتا 50 تومن مي ارزه از نظر من فعلا
بچه ها دومین زیر چند میرزه
rayashop.ir
البته امیرجون این دامنه برای ثبت ممنوع استبيخيال! همه ي دومينا كه يه قيمت نيستن مثلا هاست دات آي آر !
حالا چه کار کنم این دامنه رو از اینا بخرم؟
خیلی بی منطق هستن
خوبه ولی زیاد هم نمیشه قیمت گذاشتrayashop.ir
بچه ها دومین زیر چند میرزه
rayashop.ir
Milliard.ir
TheMan.ir
پیشاپیش مقسی !
ببین دوست عزیز
همه دامنه ها ارزشمند هستند، یه تعدادی برای فقط صاحب اون دامنه ارزشمنده و یه تعدادی برای همه.
در واقع یه سری دامنه فقط برای ثبت کننده اون دامنه ارزشمنده، جون اون نام رو خیلی دوست داره، اونو یاد چیزی- جایی- و یا خاطره ای میندازه و یا فکر می کنه اون نام دامنه برای اون کاری که فکر میکنه و یا اون سایتی که می خواد روش سوار کنه، نام خوبیه.
یه سری دامنه دیگه هستند که جنرال و عمومی اند که برای همه ارزش دارند، البته میزان ارزش اونها برای هر کسی متفاوت هست، با توجه به تجربیات و اندوخته های ذهنی هر کس
یه موضوع دیگه هم هست و اون اینکه اسمی شدن یه سایت فقط به نام دامنه اون نیست، بلکه به خدماتی که ارائه میکنه و همچنین تبلیغاتی که برای جا انداختن اون دامنه انجام میده هم بستگی داره.
بسیارند سایتهایی که دامنه زیبا و رندی دارند ولی کسی اونها رو بیاد نداره و همچنین سایتهایی که علیرغم داشتن نام دامنه طولانی و یا نامناسب که بازدیدکننده زیادی دارند .
و اما مخلص کلام، پیشنهاد من به شما اینه:
اگه می خوای دومینر موفقی بشی سراغ دسته دوم نام دامنه ها برو، کوتاهی، زیبایی و عمومی بودن(مورد اقبال همه بودن) نام دامنه چیزهایی که باید قبل از ثبت یه دامنه به اون توجه داشته باشی.
امیدوارم در همه حال موفق باشی
iranistore.com
سلام
لطفا رو ی این سایت ( طراحیش و امکاناتاش ) قیمت بگذارید تا ببینم با قیمتی که خودم مد نظرمه چقدر فاصله داره :
کد:iranistore.com
بچه ها دامنه های زیر چقدر ارزش دارند؟
محبت کنید قیمتم بگذارید
freeclip.ir
far30shop.ir
freevps.ir
rapidlinks.ir
mihanshoping.ir
mystory.ir
بچه ها دامنه های زیر چقدر ارزش دارند؟
محبت کنید قیمتم بگذارید
freeclip.ir
far30shop.ir
freevps.ir
نقره ای جان
طراحیش قشنگه، ولی بیشتر به درد سایت گیم میخوره تا فروشگاه.
دامینش بد نیست، بین 30 تا 50 تومن، البته توی این فروم !!!!
در مورد امکاناتش هم بایستی پنل مدیریت رو نگاه کنم.
اسکریپتش چیه؟
سایت گیم ؟ مطمئنی ،
البته من عناصری که مرتبط با زمینه فعالیت فروشگاه باشه ندیدم جز تایتل بخش های مختلف که مثلاً روش نوشته سبد خرید یا آخرین محصولات و....همه چیش مخصوص عناصر صفحه واسه فروشگاه هستش
عرض کردم باید اسکریپتش تست بشه، با توجه به این همه اسکریپت فروشگاه پخش شده توی نت و با توجه به اینکه میگی امکانات مدیریتی چندانی نداره، خیلی نباید روی فروش اسکریپتش حساب کنی (ضمن اینکه لی اوت بعضی صفحات هم بهم ریخته است)بیشتر امکاناتش تو همین بخش کاربریش هستش
اسکریپتش هم او اس کامرس هستش مثل 95 درصد از فروشگاه های دیگه
حالا قیمت نمی ذارید ؟ من می خوام پایش رو بذارم 150 تومن ، البته مزایده هستش
ضمن اینکه لی اوت بعضی صفحات هم بهم ریخته است ؟؟؟؟؟
این یعنی چی و میشه بگید کجا ؟؟