خوبی یوسف جان بازم مزاحمت شدم عزیز
عزیز دل یه شاپ میخوام راه بندازم بیشتر هم کارش تو مشهد هست و بسته ها رو با پیک میفرستم و.. و میخوام یه دامین تاپ باشه که تو تراکت هایی که پخش میکنم به چشم بیاد چی رو پیشنهاد میکنید شما
باتشکر فراوان![]()
وقتی من می خواستم دامینم رو بگیرم دیدم دات کامش پره ولی وقتی وارد سایت می شدی مشکل مالی داشت با سرورش ( به آلمانی نوشته بود ) و دامین رو گرفتم و گفتم بعدا دات کامش رو هم می گیرم
اما حالا این دات کامش باز هم شارژ شده و حدود 1 سال دیگه اعتبار داره ، ولی باز نمیشه سایتش و معلومه دامین روی هیچ هاستی نیست ، می خواستم راهنمایی کنید که من از کجا می تونم این دامین رو بخرم ، و قیمتش بنظرتون چقدره ،
Valashop.com
تو sedo هم گشتم فکر کنم کسی نذاشته بود برای فروش
چه بد
حالا چیکار کنم؟؟
خواهش میکنم دوست خوبم.
عزیز هم زمینه کاری رو نگفتی و هم کلماتی که دوست داری توش باشه و هم پسوند دامنه و هم لاتین یا فینگیلیشی بودنش رو نگفتی.
اینا رو برام پ.خ کن یا همینجا بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم.
«در صورت نياز مديران محترم اين سوال رو به مكان بهتري منتقل فرمايند تا هرچه سريعتر نتيجه بگيريم»
سلام دوستان
سوالي داشتم،
امروز از طرف يك شركت بزرگ با من تماس گرفتن و گفتن كه به خاطر تشابه اسمي سايت و دامين شما با شركت ما، شما بايد سايت رو حذف كنيد و دامين رو ببنديد!!! وگرنه شكايت ميكنيم(به خاطر نقض قانون كپي رايت)...
حالا سوال من اينه كه:
1-آيا اين امر صحت قانوني در ايران دارد؟
2-آيا آن شركت مي تونه بصورت قانوني كاري انجام بده؟
3-لطفا بگيد كه كجاي قانون اين مورد نوشته شده؟ البته منظورم قانون ايران هست!
4-لطفا براي رهايي از اين مشكل راهنمايي فرماييد...
5-من با اين دامين چكار كنم؟ و همچنين هزينه سنگيني كه براي آن سايت كرده ام؟
6-تا حالا با اين مورد مواجه شديد؟
لطفا راهنمايي كامل فرماييد.
باتشكر
ممنون یوسف جان
محصولات بیشتر فیلم و سریال هست دامین هم یا کام باشه یا ای آر باشه هر چقدر کوچیک تر و با معنی تر باشه بهتره من خودم چند تا ثبت کردم ولی خیلی طولانی شدن:blush:
سلام دوست عزيزدوست عزیز
. irهیچ کاری-دقیقا هیچ کاری- نمیتونند بکنند. دامنه دات کام رو هم در صورتیکه نام برند خاص نباشه هیچ کاری نمیتونند بکنند، و اگر هم باشه، باید دو سال بدوند! اگه میتونستند کاری بکنند، بهت زنگ نمیزدند!! من جات بودم میرفتم اگه یک ساله ثبت کرده بودم، حداکثر مقدار ممکن دوباره تمدید میکردم ثبتش رو و میگفتم حالا بدوین دنبالم!! اگه باز زنگ زدن به جرم مزاحمت تلفنی شما از اونا شکایت کن!!
خسته نباشي
به خدا من مغزم واقعا هنگ كرد از بس واسه يه اسم خوب فكر كردم.
من قصدم ايجاد يك سايت آگهي هستش كه كار اولش گذاشتن آگهي هست و در آينده محصولاتي هم داخلش فروش ميره. مثل eforosh كه اول فقط تبليغاتي بود و بعد فروشگاهم شد.
ولي در اصل ميخوام يه اسم رند باشه كه هم خوب حفظ بشه و هم خوب نوشته باشه.
تلفظ رووني داشته باشه و غلط املايي زيادي نگيره. يعني مشابه اسمي زياد پيدا نشه.
در ضمن دات كام باشه.
خواهشن راهنمايي كن كه ديگه واقعا ديوونه شدم
با تشكر
يا علي
خسته نباشي
به خدا من مغزم واقعا هنگ كرد از بس واسه يه اسم خوب فكر كردم.
من قصدم ايجاد يك سايت آگهي هستش كه كار اولش گذاشتن آگهي هست و در آينده محصولاتي هم داخلش فروش ميره. مثل eforosh كه اول فقط تبليغاتي بود و بعد فروشگاهم شد.
ولي در اصل ميخوام يه اسم رند باشه كه هم خوب حفظ بشه و هم خوب نوشته باشه.
تلفظ رووني داشته باشه و غلط املايي زيادي نگيره. يعني مشابه اسمي زياد پيدا نشه.
در ضمن دات كام باشه.
خواهشن راهنمايي كن كه ديگه واقعا ديوونه شدم
با تشكر
يا علي
یوسف جان ممنون بابت دامین هایی که معرفی کردی![]()
عزیز جان میخوام با یکی از بچه ها یه فروم مهاجرتی بزنیم میخواستم از راهنمایی شما برای پیدا کردن یه دامین خوب و مناسب استفاده کنم دامین کام باشه بهتره .
با اجازه از یوسف عزیز
من یه دامین خوب دارم ، هم com. و ir. :happy:
اسپانسر فارسی:
براتون pm کردم
![]()
سلام.
نیازی به اجازه من نیست.
اما اینجا هم تاپیک خرید و فروش نیست.
کاش براش پ.خ میفرستادی.
موفق باشی.
یوسف جان ممنون بابت دامین هایی که معرفی کردی![]()
عزیز جان میخوام با یکی از بچه ها یه فروم مهاجرتی بزنیم میخواستم از راهنمایی شما برای پیدا کردن یه دامین خوب و مناسب استفاده کنم دامین کام باشه بهتره .