نظرتون راجع به
hostpars.ir
چیه ؟
قیمت ثبت
نظرتون راجع به
hostpars.ir
چیه ؟
دامنه های فارسی به نظر من هرگر جا نمیوفته
مگر دامین فروخته نشد؟سلام دوباره
سایت به دلیل فوق العاده عجیبی داون بود
مشکل برطرف شده
تقاضای بررسی مجدد دارم
سلام
با هرگز موافق نیستم. ممکنه جا بیوفته ولی نه به این زودی و با این شرایط
خدافظ
سلام
با هرگز موافق نیستم. ممکنه جا بیوفته ولی نه به این زودی و با این شرایط
خدافظ
بله، برای دامنه های ir و co هم همین مساله وجود داشت ولی الان میبینیم که چه بازاری دارند
ممنون میشم نظرتون رو بدونم
p *e* r* s* i* a* n* p* d* a . i* r
سلام
این دومین چند میارزه؟
Above.ir
همه پسوند های اصلی و نیمه اصلی گرفته شده. دات کامش هم یه سایت پارک دومین و خدمات در این زمینه هست.
معنیشم بزنید دیکشنری.
سلام خدمت دوستان
برای من یه سوالی پیش اومد
معیار های یه دامنه خوب چیه ؟به چه دامنه ای میگن دامنه با ارزش؟
مثلا بعضی وقت ها بعضی از دوستان یع دامنه هایی رو در این جا به فروش میرسانندکه با وجود اینکه سایر پسوند هاش بازه اما به قیمت خوب می فروشن مثلا همین ashpaz.info
در ضمن پسوند در ارزش دامنه تاثیر داره؟چرا
مثلا دامنه iran.ir با iran.net یا iran.us فرقشون خیلی زیاده(ارزش)
از دوستان ک در این کار تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند
در ضمن من فروشنده ی دامنه نیستم
اولا ممنوندامنه خوب بین آی آر با کام و اینا فرقشون وحشتناکه
مثلا دامین Agreement.com تقریبا 500 میلیون تومن میرزه
در صورتی که Agreement.ir تقریبا بی ارزشه
دامینهایی مثل Ashpaz - Ashpazi - Tarahi - Graphic - Website - Plaza - قیمت بالایی دارن
دات کامشون خیلی گرون تره اما دات آی آر هم قیمت بالایی داره
دامین Iran.ir که کلا غیر مجازه و نیک نمیزاره کسی ثبتش کنه ... اما دامین کشور با پسوند کام ارزشی بین
300 هزار دلار تا 15 میلیارد تومن داره ... مثلا دامینی مثل usa.com - england.com - France.com
قیمتهای نجومی دارن ... دیگه همین دیگه
tnxدر ایران دامنه چون مثل لوازم زندگی رواج نداره پس نرخ خاصی هم نداره . افراد به حساب نیازشون از شما دامنه میخرند یا اینکه امید دارن که این دامنه یا به کارشون بیاد یا اینکه بعد بتونن بفروشن .
اگر به مارکت دامین رو به دید یک تجارت برای خودتون در ایران میبینید میتونم بگم راه رو اشتباه رفتین یا خیلی زود شروع کردین یا اینکه راهی دارید میرید که توی کشور خیلی ها رفتن و درآمدی نداشتن .
به هر حال در اینجا مرجعی نیست که کارشناسی کنه یک دامنه رو بگه چقدر ارزش داه . صرفا ارزش یک دامنه رو نهایتا کسی که ثبتش کرده میدونه . ولی یک سری دامنه ها در سطح دنیا هستند که اینا نرخ مشخصی دارن مثل دامنه های 3 حرفی ( کام نت و.. ) که مثلا عنوان میشه اگر دامنه 3 حرفی 2 حرفش یکی باشه یا از حرف خاصی تشکیل شده یا ... اینا یک حدود قیمتی میشه براش زد .
واسه دامنه IR هم فعلا دامنه های خیلی تاپ خریدار داره . من خودم با دامنه IR مخالف بودن ولی الان میبینم خیلی اشتباه کردم . چون به نظر من دامنه IR آینده خیلی خوبی داره ( البته دامنه های تک تک ! ) . ولی یادتون باشه شرایطی باید فراهم بشه که به اوج برسه و مثل دامنه های .US و UK ,... خریدار داشته باشه .
اولا ممنون
بعدشم اینکه نگفتین چرا مثلا دامنه با اسم ashpaz.info نه دات کامه نه دات آی آر با اینکه سایر پسوندهاش هم آزاده به قیمت مثلا 200 هزار تومن ب فروش میرسه؟
در ضمن مثلا دامنه tarahi با همه ی پسوندهاش آزاد نباشه (البته رایج هاش)اما .us ان آزاد باشه این دامنه (tarahi.us) ارزشی داره?
اصلا دامنه با پسوند .us تو ایران جا افتاده
مرسیدامنه ashpaz.info فروش نرفت یعنی ثبت نشده بود که بخواد بفروشه
الکی دید اشبز دات ای ار خریدار داره اومد الکی زد ببینه میتونه بفروشه یا نه بعد یکی از بچه ها دامین رو ثبت کرد
طراحی دات us هم مثل ashpaz.info هست فاقد ارزشه
اصلا دامنه با پسوند .us تو ایران جا افتاده,وارزش داره؟
مرسی
فقط نگفتین چرا؟
حتی download.us یا hostiran.us یا persianshop.us
basedl.کام
چطوریاست؟
هرچی من گفتم تو زدی تو ذوقمون بابا تازه کاریم حداقل یه جوری بگو که...........