نه. پیشنهاد دهنده پیگیری نکرد !مگر در wht واگذار نشد؟
نه. پیشنهاد دهنده پیگیری نکرد !مگر در wht واگذار نشد؟
عزیز همچین اسم این شاپ ها رو میبری انگار همه آزادن ! اینایی که شما اسم بردی همه خیلی وقت پیش ثبتH+R خیلی ممنون دوست عزیز
در ضمن دامنه های فروشگاهی که با اسم شهر ها همراه هست مثلا تهران شاپ یا شیراز شاپ یا یزد شاپ ... آیا ارزشی دارن برای فروشگاه یا کلا بیخیال این جور اسمها شم
خداییش الان یه هفتس ما میخوایم یه دامنه فروشگاهی ثبت کنیم موندیم چیکار کنیم (با توجه به اینکه تعداد ی از محصولات اصلی فروشگاه مال خود شهر ماست تو اسم فروشگاه اسم شهر هم باشه بهتره؟)یا به قول شما برم از اون دامنه هایی مثل onlinemarket از دوستان بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
میشه بفرمایید دامنه some چقدر می ارزه؟
دات آی آر هم هست:blush:
ممنونم
نه دوست عزیز آزاد نیستنعزیز همچین اسم این شاپ ها رو میبری انگار همه آزادن ! اینایی که شما اسم بردی همه خیلی وقت پیش ثبت
شدن ..اگه شهر باشه شاید ولی استانهای بزرگ مگه آزاد پیدا میشه
اگر منظور پاییز هست که اصلا خوب نیستسلام میخاستم ببینم این دومین من چقدر ارزش داره
paez.ir
نه هیچی دات کام نمیشه این نظر شخصی نیست فرهنگی هست بین عموم جاافتاده هنوزم بعضی ها بعد از ir یه دات کام میزنن:blink:سلام
لطفا جواب بدین
من میخوان یه دامنه ثبت کنم برای فروشگاهم اما متاسفانه com , ir اون آزاد نیست و .net .info,... آزادن
الان سوالم اینه ک به نظرتون آیا پسوند Net خوبه از ir بهتره بحث ارزش نیست بحث رایج بودن و کاربری هست مثلا یوزر وقتی می خواد بار دوم بعد از مدت ها بیاد یادش بمونه راستش از دوستانی که میتونن کمک کنند با توجه ب اینکه همیشه به ما لطف داشتن
فروشگاه در زمینه ی سوغات هست
همون بحث دابل Oسلام
www.omoomi.com
چه قیمتی داره ؟؟؟
ضریب 10 تومن کهکشانی نیست:happy:سلام
به نظرتون این دامینارزشی داره؟ :دی
لطفا اسم دامین را نیاوردید
می تو بهتر بهتر بود ارزش خاصی نداره...سلام.
میخواستم ارزش دامنه 2me.ir رو بدونم از نظر شما دوستان.
زیاد نیست....2web.ir و HOX.ir هر کدوم چقدر می ارزند؟
ممنون
تک کلمه ای ها دیگه هرچی کامرشیال تر بهتر برا .ae میگی؟:happy:دوستان اگر تمامی دامین های یک کشور خاص آزاد می بود شما به ترتیب اولویت چی ثبت می کردین مثلا 30 تای اول بهترین ها
منظور نام کشور نیست مثلا SHOP.IR برای آی آر
ممنون
کف ش 100 200 تومن دامین خوبیهserver24 دات آی آر
شهرها برای شاپ خوبه اعتبار آور هست + برای فروش پیکی در همون شهر و ارزش بالایی دارند این دامینهاH+R خیلی ممنون دوست عزیز
در ضمن دامنه های فروشگاهی که با اسم شهر ها همراه هست مثلا تهران شاپ یا شیراز شاپ یا یزد شاپ ... آیا ارزشی دارن برای فروشگاه یا کلا بیخیال این جور اسمها شم
خداییش الان یه هفتس ما میخوایم یه دامنه فروشگاهی ثبت کنیم موندیم چیکار کنیم (با توجه به اینکه تعداد ی از محصولات اصلی فروشگاه مال خود شهر ماست تو اسم فروشگاه اسم شهر هم باشه بهتره؟)یا به قول شما برم از اون دامنه هایی مثل onlinemarket از دوستان بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید
فعلا نمیارزهسلام
میشه بفرمایید دامنه some چقدر می ارزه؟
دات آی آر هم هست:blush:
ممنونم
مارکت خیلی بهتره به همون علتی که بالا گفتمبه نظر شما شیراز مارکت با پسوند دات کام چقدر ارزش داره
البته شیراز موبایل اونم دات کام هم دارم .
سلام دوستان
designe
آی آر
چقدر می ارزه به نظرتون
تو لیست ازاد ها بود ... ارزش ثبت نداشت
سلام
میشه برای دامنه های آی آر زیر قیمت بذارید؟
simorq
jalil
ariadownload
haniyeh
ruyesh
repeat
ممنون میشم اگه قیمت عددیشون رو اعلام کنید
واسه یکی از دوستان گرفتم که می خواد روش کار کنه
اگر نخواست که من ضرری نمیکنم
دامین جالبی نیست edesign بود عالی میشد
telefone دات آی آر چقدر میارزه؟
بعضی وقتا phone رو به صورت fone هم مینویسن. مثل وودافون vodafone
روی ir جا نمیوفته این جور کلمات ..مثل centre و...
پ.ن : حیف اون پولا که واسه اینجور دامنه ها میدی
شاید یه روز جا افتاد. خودتو ناراحت نکن
الان telfon رو دیدیم 1 میلیون تومان قیمت گذاشته lol