درود بر شما:heart:
اول از همه بهتره الان که دوباره میخواهم در این تاپیک شرکت کنم 3 مورد یادآور بشم یکی اینکه سعی میکنم برای هر مورد حداقل 1-2 وقت بگذارم تا اجحافی وارد نشه دوم اینکه مثل قبل نظرم این هست قیمت دامنه های ملی هنوز منطقی نیست و خیلی نمیشه روی نظرات حساب باز کرد و در آخر سعی میکنم حالا که این تاپیک از بخش فروش دور شده و کمتر تاثیر بر فروش دامنه ها داره مقداری هم مشاوره و آموزش در کنار ارزشگذاری داشته باشیم.
اولی معنی ایران تله.دام ( یه جوری
ایران تله کام خونده می شه از این نظر خوبه ؟)
- یه دامین دیکه ای هم دارم قیمت می خواستم :
ROGERS.IR
با تشکر قبلی
البته tele مخفف چند مورد دیگر هم میتونه باشه مثل television , telephone ,... که من فکر میکنم بیشتر برای فروشگاههای محصولات تبلیغی در تلویزیون کاربرد داشته باشه یعنی: Teleshop,Telemarket
------------------------------------
مورد دوم منظورتان استفاده ورزشی هست؟
P a r s F o r o o s h . c o m
P a y I r a n . i r
I r a n Y a h o o . i r
C y b e r - S h o t . i r
S a t i o . i r
A z z a r o . i r
M i h a n F i l e . i r
P i s h K h a r i d . i r
P a r s S e r v e r s . i r
ببخشید یکم زیاد شد .
ممنون .
اکثر دامنه ها کاربردی هستند و بعضی هاشون هم قبلا ازشون استفاده میشده،
با اینحال فکر میکنم مورد 3 و 7 بهتر از بقیه باشند.
مورد 4 هم در ظاهر خوبه ولی بقیه پسوندها را دقت کنید
Arayeshgah
IranTools
PostiShop
eCall
همگی آی آر...
موارد 1تا3 با توجه به فرمت ایرانی و اینکه پسوندهای اصلی در حال استفاده ، بسیار مناسبند و ارزش:
مورد 1و3 حداقل 15 و دومی حداقل 30
ضمن اینکه در مورد 3، پسوند in و posti-shop .آی.آر ثبت شدند
مورد آخر فرمت مناسبی داره و بستگی به مشتری که اگر شرکتی باشه چه بهتر حداقل 20
دامنه مال خودم است و می خواستم یک ارزش گذاری بشه که اگه خوبه امسال هم تمدید کنم اگه کسی هم مشتری هست که بدم بره .
supremacy1914.ir
supremacy1914.net
turboshare.ir
tophit.ir
tophits.ir
hothits.ir
با تشکر
شاید اگر پسوند خارجی داشتند ارزش بالایی داشتند ولی اینجا وقتی ارزش پیدا میکنند که سایت خوب روشون بزنید.
توصیه میکنم در چنین مواردی به سلیقه خود و دیگران رجوع کنید که آیا آزاد شوند چند درصد احتمال ثبت مجددشان هست؟
چنانچه بنظر دوستان عزیز رسید نظرات اینجانب تاثیر منفی بر فروش احتمالی دامنه هاشون خواهد داشت اطلاع دهید.
ممنون/.