نظر شخصی : جالب نیستسلام به شما اساتید فن
این دامنه حدودا چند میارزه؟ 1antivirus. ir
ایده خوب داشته باشه دامین واقعا خوبیهاین دامین چقدر میارزه ؟
Graphic.name
سلام
به نظرتون کدوم از اینا بهتره؟
day mart
arya store
arya mart
arya mall
Darya store
mehr mart
mehr store
دامین مناسب فروشگاه میخوام
شاپ داشته باشه بهتره بنظرم برای سایت فارسی
خب احتمالش هست انگلیسی هم بشه ، واسه خارج هم ...
ممنون
این دامین چند می ارزه؟
e-z .ir
ای-زی
اساتید بیاید نظر بدید عجله دارم سریعتر :دی
این دامنه چند میارزه؟ sibl .ir سیبل همونیه که با تیر میزنند وسطش (آخه قبلا هرچی دامنه گفتم اساتید گفتند معنیشو نمیدونیم :دی)
سلام بر دوستان
ارزش این دامنه هارو میخواستم:
brooz*shop با پسوند کام و ir
niaz*shop با پسوند ir
niyaz*online با پسوند ir
با تشکر
آی ار بود سایت انگلیسی؟!خب احتمالش هست انگلیسی هم بشه ، واسه خارج هم ...
ممنون
این دامین چند می ارزه؟
e-z .ir
ای-زی
اسمش کلاسیک هست مشتری داشته باشه 50 به بالااساتید بیاید نظر بدید عجله دارم سریعتر :دی
این دامنه چند میارزه؟ sibl .ir سیبل همونیه که با تیر میزنند وسطش (آخه قبلا هرچی دامنه گفتم اساتید گفتند معنیشو نمیدونیم :دی)
نظری ندارم یعنی نظر شخصی اینه که خوب نیستندسلام بر دوستان
ارزش این دامنه هارو میخواستم:
brooz*shop با پسوند کام و ir
niaz*shop با پسوند ir
niyaz*online با پسوند ir
با تشکر
قشنگه و هماهنگ هست تو این زمینه اصلا دامین کم میشه پیدا کرد چه برسه به آزاد اینم مشتری داشته باشه حداقل 100این دامین چند میرزه؟
ashpazirani com
بد نیست 10XGchat ir
چند میرزه؟
اون صفر که ار اس هم من نمیدونستم:happy: همون حدود فی ثبتدامنه 3 حرفی org زیر چقدر ارزش داره؟
0RS
که 2 حرف r و s هم که خودتون بهتر میدونید جزو حروف پرطرفدار هستند
بد نیست میتونست بهتر هم باشه shop تو ایران بیشتر جا افتاده....سلام به همه.من حدود 1 سال پيش يه دامنه به نام سما ماركت (samamarket.com) ثبت كردم ولي به خاطر مشكلات مالي زياد رو فروشگاهم كار نكردم و همين جوري مدت ها موند و حالا كم كم ميخوام روش كار كنم اما :
تو اين 1 سال من از طريق سيستم هاي همكاري در فروش محصولاتم رو به فروش مي رسوندم چون سايتم بازديد كننده نداشت و منم تازه شروع كرده بودم به كار كردن.با اين كه قيمت مناسب و كيفيت عالي به مشتريم ارائه دادم و جنس رو زودتر از همه بدستشون رسوندم اما حتي يكي از اين مشتري هام به سايتم سر نزدن ! و هميشه شمارشگرم صفر بود حالا :
من احساس ميكنم نام فروشگاهم رو بد انتخاب كردم يا .... خلاصه نميدونم و ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه.اگه پيشنهادي در رابطه با نام فروشگاه داريد بديد تا شروع نكرده اگه لازم باشه يه دامنه ي ديگه تهيه كنم و فعاليت جدي م رو اون باشه نه اين.منتظرم
بد نیست میتونست بهتر هم باشه shop تو ایران بیشتر جا افتاده....
اولی که کلمه ی شرق اروپایی هست ...
ممنون
دومی رو دامین های لاتین بحث کنیم خوبه یعنی متوسطه همین طور از لحاظ سئو دامین هاستیگ خارجی اگر چندسالی سابقه داشته باشه و از ثبتش گذشته باشه خوب تو بروکرهای خارجی اب میشه یعنی پول میشه:happy:TOP*SPEED*HOST*DOT*COM
I*YOU*WE*DOT*COM
مرسي
اولی 10 15 نومن با وضع فعلی و ای ار بودنشvatan design . ir
چند میارزه ؟
Perfect DL . COM + IR چطور ؟