Haj Reza Sozuki
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
سلام خدمت تمام دامنه باز ها و هاست باز ها و دختر ..!!
برادرا یه قیمت : forum.iranshine.ir
برادرا یه قیمت : forum.iranshine.ir
بدون رنک 20 هزار تومانسلام
دامین jokbaz.com
چند میارزه ؟؟
دوستان عزیز یه سری دامنه ازاد هستند تفریحی راستش خودم بدردم نمیخورد که ثبتشون کنم همشون ازادند دامنه های فوق العاده کمیاب که حتی یکیشون به جرات میتونم بگم بالای یک میلیون ارزش داره دوستان فقط کسانی که به فکر راه اندازی سایت تفریحی هستند دوست داشتند پی ام بدم بهشون بگم ثبت کنم دلال ها نه!!!!! فقط وبمستر ها
دات این چنده؟
بدون رنک 20 هزار تومان
من فقط یکی از این دامنه هاست که میگم بالای 1 میلیون قیمتشه قطعا روش سرمایه گذاری بشه ممکنه یکی از بهترین ها میشه من اگه فرصتشو داشتم ثبتش میکردم و کار میکردمدامنه ای که بالای یک میلیون قیمتش باشه مطمئنا خودتون ثبت میکردید!!!
من فقط یکی از این دامنه هاست که میگم بالای 1 میلیون قیمتشه قطعا روش سرمایه گذاری بشه ممکنه یکی از بهترین ها میشه من اگه فرصتشو داشتم ثبتش میکردم و کار میکردم
ولی جزو دامنه های خوب یکیشو میگم میدونم ثبت نشده میگم همینجا دوستان برن ثبت کنن حالشو ببرن
دوستان تو این انجمن دوست دارن حاشیه سازی کنند
roznevis.ir
دامنه انقدر زیاد هنوز ثبت نشده که کسی نمیتونه حتی فکرشم بکنه با تشکر
نگارش صحیح این دامین rooznevis هست!roznevis.ir
بیشتر هم بدرد وبلاگ شخصی، و با خیلی ارفاق بدرد سرویس میکروبلاگینگ میخوره نه یک سایت تفریحی!! البته با نگارش صحیحش!دوستان عزیز یه سری دامنه ازاد هستند تفریحی
موفق باشیددوستان تو این انجمن دوست دارن حاشیه سازی کنند
کجا دامنه های IR آزاد شده رو ثبت کنم که سریعا رزرو بشه ؟؟
پرشین رجیستر ؟؟
کجا دامنه های IR آزاد شده رو ثبت کنم که سریعا رزرو بشه ؟؟
پرشین رجیستر ؟؟
سیستم رزرو وجود نداره!
جهت ثبت دامینهای آزاد باید همون لحظه هزینش رو پرداخت کنید تا به نام شما ثبت بشه
سیستم رزرو وجود نداره!
جهت ثبت دامینهای آزاد باید همون لحظه هزینش رو پرداخت کنید تا به نام شما ثبت بشه
mihanv عزیز ، ممنونم !
من هم دقیقا همین کار رو انجام دادم
بعد از پرداخت هزینه تو سیستم سایت X ، یکی از دامین ها ثبت شد ولی دامین دوم در همون مدت زمان کوتاه ( نزدیک به 1 دقیقه ) با اینکه من پول رو پرداخت کرده بودم ، توسط فرد دیگه ثبت شده بود ، احتمالا دلیلش ثبت دستی نماینده هست ! درسته ؟
یعنی با ثبت دامنه آی آر در systemnic.ir و persianregister.ir که سیستم اتومات داره همچین اتفاقی رخ نمیده ؟