aimtracersonlin
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 40
- لایکها
- 0
پرداخت Name.Com / ResellerClub / Nic.ir انجام میشه ...
پخ دادم براتون برای 100$ شارژ در name.com
Last edited:
پرداخت Name.Com / ResellerClub / Nic.ir انجام میشه ...
حمید جون عزیز دلم چرا شاکی میشی ؟!
مگه گیگیلی مرده ؟!
بیا یاهو آی دی رو که داری
سلام
يك دامنه 1 ساله و يكي 5 ساله دارم.
لطفا هزينه ،شماره حساب، نام اکانت nic و شرایط رو پی ام کنيد.
1 ساله = 3900 تومانسلام
يك دامنه 1 ساله و يكي 5 ساله دارم.
لطفا هزينه ،شماره حساب، نام اکانت nic و شرایط رو پی ام کنيد.
چند تا ایراد به سایت شما دارم
اول که شماره کارت توش نیست و فقط شماره حسابه... دوم اینکه پرداخت آنلاین رو پیدا نکردم تا اینکه
اتفاقی ثبت نام کردم بعد یه گزینه پرداخت آنلاین دیدم ..سوم اینکه هرچی مبلغ دامنه رو میزدم به پرتال
بانک سامان وصل میشد ولی اون پایین مبلغ پرداخت رو می نوشت صفر !! چند بار امتحان کردم...
چهارم اینکه متوجه نشدم چه کسانی 3900 میدن و چه کسانی 3700 ؟ حالا که من عضو شدم باید 3700 بدم؟
من امروز یه دامنه برای ثبت دارم حالا برای تست بود ولی این سیستم رو اصلاح کنید چون مطمئنا اگه دقیق
باشه من همیشه خرید خواهم داشت...
بهتر بود مشکلات و دیدگاه خود را از طریق ایمیل و یا بخش پشتیبانی با ما در میان میزاشتید .
خلاصه جواب های شما
1- شرکت ها امکان دریافت کارت را ندارند ( وازیر از طریق بانک - حواله بانکی یا پرداخت انلاین)
2-اگر اشکالی در سیستم بانک سامان وجود دارد این مشکل متوجه ما نیست و اینکه همه جا برای خرید باید ثبت نام نمایید
3-ثبت دامنه 3900 تومان و مشریان سرور و هاست 3700 تومان
4-سیستم کاملا دقیق هست بعد از خرید برای شما فاکتور ارسال میشه میتوانید انلاین پرداخت نمایید و اینکه در چند دقیقه میتوانید در سایت ثبت نام کرده و دامنه را سفارش داده و بصورت انلاین پرداخت نمایید اگر دامنه ازاد هست بر روی گزینه ثبت دامنه کلیلک نمایید و اگر دامنه رزو یا قصد تمدید را دارید بر روی گزینه انتقال کلیلک نمایید
خدمت رسانی به شما افتخار ما است
موفق و پیروز باشید
ممنون پوریا جان
ممنون از شماتایید میشه ... کارشون هم حرف نداره