• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضای پرداخت، شارژ و ثبت دومین .:. خرید و فروش یونیت و دلارهای دومین

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9

aimtracersonlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

احتیاج به 100$ شارژ در اکانت name.com دارم دوستانی که قبول زحمت میکنند لطفا قیمت پخ کنند یا همینجا اعلام کنند.

من این اکانتم را 2 بار دوستان شارژ کردن با 2 تا حساب paypal متفاوت میخواستم بدونم الان اگه دوباره شارژ بشه با یه اکانت paypal دیگه مشکلی ایجاد میشه ؟!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
حمید جون عزیز دلم چرا شاکی میشی ؟!
مگه گیگیلی مرده ؟! :p

بیا یاهو آی دی رو که داری

گیگیلی جان مورد حل شد :)

فقط مونده زحمت پرداختش که با شما ! 6.99 $

pm دادم بهت .

پ.ن : قدر سختی کشیدم :(

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام

خدمت همه دوستان و كاربران عزيز ميرسانيم كه بخش پرداخت دامنه هاي ملي ( شامل : ثبت / تمديد / انتقال / حذف / نمايندگي ) بصورت پرداخت بصورت دلاري فعال شد

اين سرويس براي كاربران و دوستاني كه خارج از كشور زندگي ميكنند فعال گرديده

تمام پرداخت ها با دلار محاسبه ميگردد . البته روش هاي هم تعريف خواهيم كرد كه بصورت ريالي هم پرداخت كنند كه اين گزينه باعث پرداخت وجه كمتر خواهد شد

اطلاعات كامل تا چند روز اينده اعلام خواهد شد

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
ثبت و پرداخت مالی دامین 1 ساله فقط 3900 تومان
سفارش آنلاین + پرداخت آنلاین کارت های عضو سیستم شتاب :)

شرکت افرا وب
www.afraweb.net

webbi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

يك دامنه 1 ساله و يكي 5 ساله دارم.
لطفا هزينه ،شماره حساب، نام اکانت nic و شرایط رو پی ام کنيد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
لامصبا (دور از جون همگی ) :D

یکی بیاد این دامین مارو پرداخت کنه ترنسفر بشه :(
دامین عسیسم داره اکسپایر میشه :دی

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
1 ساله = 3900 تومان
5 ساله = 12 هزار تومان
پرداخت انلاین :)

http://www.afraweb.net/index.php?id=6

چند تا ایراد به سایت شما دارم

اول که شماره کارت توش نیست و فقط شماره حسابه... دوم اینکه پرداخت آنلاین رو پیدا نکردم تا اینکه

اتفاقی ثبت نام کردم بعد یه گزینه پرداخت آنلاین دیدم ..سوم اینکه هرچی مبلغ دامنه رو میزدم به پرتال

بانک سامان وصل میشد ولی اون پایین مبلغ پرداخت رو می نوشت صفر !! چند بار امتحان کردم...

چهارم اینکه متوجه نشدم چه کسانی 3900 میدن و چه کسانی 3700 ؟ حالا که من عضو شدم باید 3700 بدم؟

من امروز یه دامنه برای ثبت دارم حالا برای تست بود ولی این سیستم رو اصلاح کنید چون مطمئنا اگه دقیق

باشه من همیشه خرید خواهم داشت...

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا ایراد به سایت شما دارم

اول که شماره کارت توش نیست و فقط شماره حسابه... دوم اینکه پرداخت آنلاین رو پیدا نکردم تا اینکه

اتفاقی ثبت نام کردم بعد یه گزینه پرداخت آنلاین دیدم ..سوم اینکه هرچی مبلغ دامنه رو میزدم به پرتال

بانک سامان وصل میشد ولی اون پایین مبلغ پرداخت رو می نوشت صفر !! چند بار امتحان کردم...

چهارم اینکه متوجه نشدم چه کسانی 3900 میدن و چه کسانی 3700 ؟ حالا که من عضو شدم باید 3700 بدم؟

من امروز یه دامنه برای ثبت دارم حالا برای تست بود ولی این سیستم رو اصلاح کنید چون مطمئنا اگه دقیق

باشه من همیشه خرید خواهم داشت...

بهتر بود مشکلات و دیدگاه خود را از طریق ایمیل و یا بخش پشتیبانی با ما در میان میزاشتید .
خلاصه جواب های شما
1- شرکت ها امکان دریافت کارت را ندارند ( وازیر از طریق بانک - حواله بانکی یا پرداخت انلاین)
2-اگر اشکالی در سیستم بانک سامان وجود دارد این مشکل متوجه ما نیست و اینکه همه جا برای خرید باید ثبت نام نمایید
3-ثبت دامنه 3900 تومان و مشریان سرور و هاست 3700 تومان
4-سیستم کاملا دقیق هست بعد از خرید برای شما فاکتور ارسال میشه میتوانید انلاین پرداخت نمایید و اینکه در چند دقیقه میتوانید در سایت ثبت نام کرده و دامنه را سفارش داده و بصورت انلاین پرداخت نمایید اگر دامنه ازاد هست بر روی گزینه ثبت دامنه کلیلک نمایید و اگر دامنه رزو یا قصد تمدید را دارید بر روی گزینه انتقال کلیلک نمایید

خدمت رسانی به شما افتخار ما است

موفق و پیروز باشید

Last edited:

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
بهتر بود مشکلات و دیدگاه خود را از طریق ایمیل و یا بخش پشتیبانی با ما در میان میزاشتید .
خلاصه جواب های شما
1- شرکت ها امکان دریافت کارت را ندارند ( وازیر از طریق بانک - حواله بانکی یا پرداخت انلاین)
2-اگر اشکالی در سیستم بانک سامان وجود دارد این مشکل متوجه ما نیست و اینکه همه جا برای خرید باید ثبت نام نمایید
3-ثبت دامنه 3900 تومان و مشریان سرور و هاست 3700 تومان
4-سیستم کاملا دقیق هست بعد از خرید برای شما فاکتور ارسال میشه میتوانید انلاین پرداخت نمایید و اینکه در چند دقیقه میتوانید در سایت ثبت نام کرده و دامنه را سفارش داده و بصورت انلاین پرداخت نمایید اگر دامنه ازاد هست بر روی گزینه ثبت دامنه کلیلک نمایید و اگر دامنه رزو یا قصد تمدید را دارید بر روی گزینه انتقال کلیلک نمایید

خدمت رسانی به شما افتخار ما است

موفق و پیروز باشید

بله ایمیل هم زدم اونجا هم مشابه همین جا بود ولی باید دقت کنید که من قصدم اینه که کیفیت کار شما بهتر بشه

وگرنه اصلا برام مهم نبود که این همه بنویسم ...به عنوان یه مشتری که وارد میشه اینا به نظرم اومد

مورد یک رو نمی دونستم و اگه اینجوریه پس مشکلی نیست

مورد دوم هم اون چیزی بود که برای من اتفاق افتاد حالا اشکال از کجاست بهتره خودتون تست کنید یکبار

مورد سوم رو به نظرم بهتره دقیقا بنویسید که منظورتون از مشترکین ، مشتریان هاسته چون من خودم

شک داشتم که این یک حرکت تشویقی برای عضو شدن در سایته یا اینکه منظور از مشترک چیز دیگریست..

مورد چهارم هم اصلا هیچ جای سایت صحبتی از رزرو نیست یعنی من گزینه آنلاین رو اصلا ندیدم

کلی گشتم بعد اتفاقی ثبت نام کردم و دیدم گزینه پرداخت آنلاین ظاهر شد ( اینو بهتره یه جای سایت بگین

که باید ثبت نام کرد تا گزینه پرداخت آنلاین بشه استفاده کرد) با پرداخت آنلاین میزدم 3900 بعد موقع پرداخت

می نوشت 0 تومان...رفتم تو قسمت ثبت دامنه که به صورت اتوماتیک خودش مبلغ رو اضافه کنه وقتی

دامنه رو که رزرو کرده بودم میزدم مینوشت این دامنه قبلا گرفته شده اگه میخاید انتقال بدید ...

یعنی هچی جا اثری از ثبت دامنه رزرو نبود که فکر میکنم این مورد از همه شایع تره ...

در ضمن به بخش فروشتون ایمیل زدم و گفتن که پرداخت آنلاین برای پرداخت دامنه غیر رزرو یا انتقال هست

و اگه میخاید رزرو رو ثبت کنید از طریق خود سایت NIC اقدام کنید یعنی همون 13000 تومنی :)

در هر صورت اینهمه تایپ کردم که اشکالات برطرف بشه و سایت بهتری داشته باشید

ishizaki

Registered User
لایک‌ها
8
کی اینجا یونیت از همه ارزونتر میفروشه ؟ :rolleyes:

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
به نام خدا و با سلام
مجدا در خدمت تمامی کاربران و همکاران عزیز هستیم .
دامنه ملی یک ساله : 3800 تومان
دامنه ملی پنج ساله : 11400 تومان
انتقال دامنه : 1900 تومان
حذف دامنه : 950 تومان

دامنه دات کام و دات نت و دات ارگ و دات اینفو و دات بیز : هر کدام سالیانه 9000 تومان (ثبت در دایرکتی)

بالا