rezabs
Registered User
راهی وجود نداره دامین های تو name رو خودمون پرداخت کنیم؟
باید کارت اعتباری یا پیپال داشته باشید
راهی وجود نداره دامین های تو name رو خودمون پرداخت کنیم؟
ببین چقدر طرفدار داری تا حالا سه نفر سوال قبلیتو جواب دادن :happy:پیپال که ایران رو تحریم کرده
کردیت کارت چطوریه؟ مثل پرداخت اینترنتی خودمونه؟ یا اونم بوسیله paypal انجام میشه؟
یه کم بشتر درباره اطلاعات ورودی و شارژ توضیح میدین؟
ببین چقدر طرفدار داری تا حالا سه نفر سوال قبلیتو جواب دادن :happy:
منظورم از اطلاعات ورودی همان یوزرنیم، پسورد هست!
من پیشنهاد میکنم چون شما اینطور که بنظر میآد با حسابهای اینترنتی آشناییت آنچنانی ندارید بدهید دوستان برایتان شارژ را انجام بدهند؛ شما اکانت را که ایجاد کردید( البته سر همین هم بحثه که میخواهید از اطلاعات اشتباه برای ایجاد اکانت استفاده کنید یا خیر) نام کاربری و رمز عبور را به یکنفر میدهید تا ایشان حسابتان را با استفاده از کارت اعتباری یا... شارژ کنند، بعد شما میتوانید بعد از این بسته به میزان شارژتان دامینهایتان را پرداخت کنید!
خب عزیزم شما باید مشخصاتت خارجی باشه، IP همینطور(یعنی باید چیز.پی.ان بگیری)ممنون از دوستان
با کردیت کارت اشنایی دارم.
من میگم دوستان چطوری با کردیت کارت کار شارژ رو انجام میدن. اگه با کردیت کارت مستر کارت و ویزا این کار رو انجام میدن تا من هم بخرم
کار پرداخت مستقیم تو name انجام میشه مثل فروشگاه های اینترنتی خودمون که وصلت میکنن به دروازه پرداخت یا باید بوسیله پیپال انجام بشه. اگه بوسیله پیپال انجام میشه چطوریه میگن پیپال ایران رو تحریم کرده و نمیشه کار پرداخت رو انجام داد
(یعنی باید چیز.پی.ان بگیری)
یک فقره پرداخت هزینه انتقال + هزینه تمدید ۱ ساله دومین .ir هست . چه جوری باید به این nic.ir ( لعنت الله علیه ) پرداخت کرد ؟
کی پرداخت میکنه ؟
سلام
از دوستان معتبر کسی 7 دلار شارژ داره توی Name ? یه دامین میخوام واسم ثبت کنه 7500ت هم میدم :دی
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3043461&postcount=101یک فقره پرداخت هزینه انتقال + هزینه تمدید ۱ ساله دومین .ir هست . چه جوری باید به این nic.ir ( لعنت الله علیه ) پرداخت کرد ؟
کی پرداخت میکنه ؟
دستت درد نکنه
تمدید: 3800دستت درد نکنه
حالا به صلح و صفا این دومین ما لاک شده و داره اکسپایر میشه . با جریمه تمدیدش کلا چه قدر میشه .
تمدید ۱ ساله + انتقال از پنل + جریمه تمدید
تو این چیزت چنده همین nic handle 'ت ؟ :دیتمدید: 3800
جریمه: 3800 (اگه از 30 روز گذشته باشه)
انتقال: 1900
چیز میز دیگه ورداشته شد!تو این چیزت چنده همین nic handle 'ت ؟ :دی
بگو تا ست کنم کاراشو سری کنی . حوصله ام سر رفت از بس با این کیوان نصرتی ایمیل بازی کردم .
سلام
از دوستان محترم و محترمه كسي مي تونه امكان ثبت مستقيم دامنه رو توسط خودم فراهم كنه؟ حالا توي نيم دات كام يا دايركت آي يا ... فقط يه دامنست نمي خوام الكي 25$ حساب نيم رو شارژ كنم :/
چیز میز دیگه ورداشته شد!
ست کن mf207-irnic
واسه ترنسفر هم کد + هندلتو بده کاراشو انجام بدم.
بیا با خودم ایمیل بازی کن سریع جواب میدم
eng.fakhraei at gmail
داداش من میخوام دامین سفارش بدم ولی تو این قسمت سایتت گیر کردم:
تو سایت هم ثبت نام کنید و تیکت بزنید تا فاکتور شما ایجاد بشه.داداش من میخوام دامین سفارش بدم ولی تو این قسمت سایتت گیر کردم:
سلاممن ثبت نام کردم ولی منظورتو از تیکت زدن متوجه نمیشم :blush: