30.000 تومان ...دوستان سایت name دات کو رو زده
.co
$7.77
بچه ها اینجا کی پرداخت انجام میده ؟
قیمت؟
3تا دامنه هست
30.000 تومان ...
ثبت + 5 روز بعد انتقال
پرشین رجیستر --> آنلاین و اتوماتیک ...
تائید کننده دامین بعد از بررسی مدارک فقط nic.ir هست و سایتهایی که آنجا درخواست و پرداخت میدهیدمیخواستم یک دامنه co.ir در nic.ir ثبت کنم کلی دنگ و فنگ درست کردن و گپی روزنامه رسمی و این حرفها گرفتند آخر سر هم گفتند که دامنه مورد نظر من رو نمیتونن بهم بدم. میخواستم بدونم این پرشین رجیستر هم از این مسخره بازی ها داره؟ 32400 تومن پولم فعلاً تو nic.ir بلوکه شده و دیگه حوصله این جور اتفاقات رو ندارم. بی زحمت راهنمایی کنید.
تائید کننده دامین بعد از بررسی مدارک فقط nic.ir هست و سایتهایی که آنجا درخواست و پرداخت میدهید
در این مساله دخیل نیستند/.
ممنون. پس دیگه هیچ فرقی نمی کنه که از طریق چه سایتی اقدام کنم. البته من به این نتیجه رسیدم که پارتی بازی در ثبت اینجور دامنه ها حرف اول رو میزنه . بگذریم.
آیا برای ثبت دامنه ir. هم باید در نهایت از طریق nic.ir اقدام بشه و همون تشریفات طی بشه؟
چیز کن همشهریسلام دنبال یه نفر میگردم که شرایط زیر رو داشته باشه
1- اکانت گوددی برای انتقال دامنه به اکانت ایشون
2-شارژ دامنه هایی که به اکانتشون منتقل میشه با قیمت خوب
3- مطمئن!!!
اگه کسی هست بگه تا درآینده مزاحمشون بشم مثل اون دامنم نشه تمدید نکردم و توی سدو دیدمش:دی یادمه اینجا گذاشتمش برای فروش انگار نه انگار کسی توجه نکرد حالا
چیز کن همشهری
درخواست تمدیدو بزن، بعد که رفت تو Basket بده برات پرداخت کنم.
پ.ن: امضاتو یه کم چیزترش کن! :دی
up.....:ديسلام دنبال یه نفر میگردم که شرایط زیر رو داشته باشه
1- اکانت گوددی برای انتقال دامنه به اکانت ایشون
2-شارژ دامنه هایی که به اکانتشون منتقل میشه با قیمت خوب
3- مطمئن!!!
اگه کسی هست بگه تا درآینده مزاحمشون بشم مثل اون دامنم نشه تمدید نکردم و توی سدو دیدمش:دی یادمه اینجا گذاشتمش برای فروش انگار نه انگار کسی توجه نکرد حالا
گوددی که شاخ غول نیست که گیر بده به پنل آی پی ایران رو خودش بسته با ip کشورهای دیگه بری مشکلی پیش نمیادup.....:دي
گفتم شاید یه دفعه گیر بدن.شانس نداریم که..ممنونگوددی که شاخ غول نیست که گیر بده به پنل آی پی ایران رو خودش بسته با ip کشورهای دیگه بری مشکلی پیش نمیاد
همون اکانت خودت رو بده پرداخت کنند یا دومین ها ترنسفر کن