خب برو از اونجا بخر
کمتر 11نیست، نه؟
mehrhost.com زده 11تومن اما شک دارم، یعنی اگه هاست هم از خودش بخریم 11تومن میده؟
خب برو از اونجا بخر
زير نمايندگی مال من که فعاله (اما یونیت توش نیست)خیر این روش متاسفانه حذف شده و فقط نمایندگان میتونند و از طریق هندل اونها انجام میشه
روش انتقال دامنه عوض شده؟ لازم نیست رمز انتقال رو به خریدار بدیم و اون پرداخت کنه؟انتقال دامین ملی » http://blog.persianregister.ir/?p=3
خوندی چی نوشته بود ؟!!!روش انتقال دامنه عوض شده؟ لازم نیست رمز انتقال رو به خریدار بدیم و اون پرداخت کنه؟
ماه پیش که اینطوری بود: باز کردن انتقال رو میزدیم، رمز انتقال رو میدادیم به خریدار، اونم درخواست انتقال رو میزد و رمز رو وارد میکرد و هزینه انتقال رو پرداخت میکردخوندی چی نوشته بود ؟!!!
نه مثه سابقه انتقال دامین، فقط هر کی درخواست میده میتونه پرداخت کنه!
پس یه کم عوض شده. هزینه انتقال رو چطوری باید واریز کنیم؟ تو سایت فقظ واسه ثبت و تمدید داشتاصلاً بگو 2 ساعت پیش! الان قانون همینیه که نوشتم!
بعد اینکه درخواست انتقال رو دادیم، صاحب امتیاز فعلی باید تایید کنه و مدارک رو بفرسته.
www.PersianRegister.irپس یه کم عوض شده. هزینه انتقال رو چطوری باید واریز کنیم؟ تو سایت فقظ واسه ثبت و تمدید داشت
حسابو شارژ کردم و ایمیل هم فرستادمwww.PersianRegister.ir
حسابتو 2000 تومان شارژ کن و ایمیل کن ...
قبلا اینجا پرداخت هم انجام می دادند ، یه پرداخت دارم 44 دلار ، لاگین و اینجور چیزا نمی خواد کی انجام می ده با قیمت لطفا؟