Reza Fitness
Registered User
اکانت دارم توش منتها برای فعال سازی 25 دلار پول میخواد گفتم اگه کسی اکانت فعال داره برام ثبت کنهمدرک شناسایی میخواد ؟
اگر نمیخواد خودتون میتونید باز کنید
اکانت دارم توش منتها برای فعال سازی 25 دلار پول میخواد گفتم اگه کسی اکانت فعال داره برام ثبت کنهمدرک شناسایی میخواد ؟
اگر نمیخواد خودتون میتونید باز کنید
اکانت دارم توش منتها برای فعال سازی 25 دلار پول میخواد گفتم اگه کسی اکانت فعال داره برام ثبت کنه
دوستان فعلا براي خريد دامنه رنك دار عجله نكنيد.
به زودي رنک ها آپديت ميشن
سلام دوستان، چندسال پیش یه دامین com. داشتم که تمدیدش نکردم، الان میخوام دوباره ثبتش کنم، تو سایت Name.com که میرم نوشته Taken شده، یعنی کسی اینو ثبت کرده؟ الان اگه من 49 دلار رو بپردازم دوباره مالک خودم میشم؟ چند روز مهلت دارم که منطقلش کنم به یه میزبان دیگه؟ ممنون از پاسختون
مشاهده پیوست 647439
ممنون از پاسختون، who is که گرفتم فهمیدم این دامین رو سایت web.com ثبت کرده تو سایت خودش که رفتم خیلی ارزون تر از سایتای دیگه میفروشه، آیا این web.com معتبره؟ بعد از خرید چقد وقت دارم انتقالش بدم؟دامنه آزاد نیست و با پرداخت مبلف ذکر شده میتونید بخرید
ممنون از پاسختون، who is که گرفتم فهمیدم این دامین رو سایت web.com ثبت کرده تو سایت خودش که رفتم خیلی ارزون تر از سایتای دیگه میفروشه، آیا این web.com معتبره؟ بعد از خرید چقد وقت دارم انتقالش بدم؟
دوستان،ارزونترین مرکز ثبت دامین COM. که معتبر هم باشه چه سایت یا چه مجمومه ایی هستش؟!
یک راهنمایی کنید مارو ممنون میشیم...
شما چطوری با name.com ثبت میکنید؟ مشکلی با ایرانی بودن ندارن؟! میشه یه راهنمایی کنید؟از پشتیبانی سایت web.com پرسیدم که میتونم بعد از خرید دامین اون رو انتقال بدم، گفت تا 60 روز نمیتونید، آیا همه ی سایت ها همنیطورند؟
والا من هنوز ثبت نکردم، مسئله ی اصلی پرداخت هست که میخوام از سایت payment24.ir برا پرداخت کمک بگیرمشما چطوری با name.com ثبت میکنید؟ مشکلی با ایرانی بودن ندارن؟! میشه یه راهنمایی کنید؟
در مورد اون 60 روز هم فکر میکنم تمامی سایت ها همین قانونو دارن
من حرفه ای نیستم! ولی ظاهراً اگه متوجه بشن کسی ایرانی هست دامنه رو از مالکیتش خارج میکنن و پول مالک دامنه هم پس داده نمیشه!والا من هنوز ثبت نکردم، مسئله ی اصلی پرداخت هست که میخوام از سایت payment24.ir برا پرداخت کمک بگیرم
مسئله ی ایرانی بودم ما کجا مشکل سازه؟ مثلا تو آدرس مالک دامین چون ایران رو نداره مشکل به وجود میاد یا چیز دیگه ای هست؟
ضمن عرض سلامسلام دوستان، من قصد خرید یه دامین از سایت web.com به ارزش 19 دلار دارم، با مسترکارت یا ویزا کارت، کسی میتونه این پرداخت رو انجام بده؟