آره آقای گودرزی انجام میدن با بهترین قیمت و بدون منت!شارژ پنل Name.com
کسی انجام میده؟
گودرزی کیه دیگه عمو؟آره آقای گودرزی انجام میدن با بهترین قیمت و بدون منت!
خصوصی میدم.گودرزی کیه دیگه عمو؟
سایتی آی دی یوزری چیزی؟
بله، مشخصات ایران هست.با من در تماس باشید
با مشخصات ایران هست نمایندگی شما ؟
ID : ronendore
بیا پیش ماشارژ کن com =20950 با نماد دوستارهنیاز به recharge پنل ریسلو در حد دو سه تا دامنه...
uk ماثبت میکنیم آره اطلاعات اونجا میخواددامین UK هم ثبت میکنید ؟ من شنیدم این دامین نیاز به مالکیت ملی داره یعنی اونایی که تو بریتانیا زندگی میکنن و مدرک معتبر ارائه میدن میتونن این دامین رو ثبت کنن
nic کسی پرداخت میکنه ؟!
فروش سایت http://mobilemanager.ir/ارسال شود گلم
دوست عزیز با بنده در تماس باشیدسلام دوستان
راهنمایی می خواستم برای ثبت دامین در DirectI ... می خواستم ببینم اکانت هایی که دوستان می دن مطمین هستن و اینکه نمی تونن به دامین خودشون دسترسی داشته باشن احتمالا ؟
کسی هست که اکانت و ثبت رو برام انجام بده اینجا ؟
ببخشید زیاد وارد نیستم ! :دی
با تشکر از دوستان !
مدت زمان زیادی هست که دایرکت آی (ریسلر کلاب) با ایرانی ها دیگر همکاری ندارد!سلام دوستان
راهنمایی می خواستم برای ثبت دامین در DirectI ... می خواستم ببینم اکانت هایی که دوستان می دن مطمین هستن و اینکه نمی تونن به دامین خودشون دسترسی داشته باشن احتمالا ؟
کسی هست که اکانت و ثبت رو برام انجام بده اینجا ؟
ببخشید زیاد وارد نیستم ! :دی
با تشکر از دوستان !
با آی پی ایران و مشخصات ایرانی امکان ثبت دامنه در این وب سایت وجود ندارد!سلام دوستان من میخوام یه دونه دامین .bio ثبت کنم از name.com میتونم بگیرم؟
تحریم که نکرده؟
پس چجوری امکانش هست ؟با آی پی ایران و مشخصات ایرانی امکان ثبت دامنه در این وب سایت وجود ندارد!
امکانش که هست، فقط موقع پرداخت با حساب ارزی باید با آی پی اختصاصی پراخت رو انجام بدید، خود اکسچنجر این مرحله رو انجام میده.پس چجوری امکانش هست ؟