nioton
Registered User
دوستان کار این آقای nioton خیلی درسته
خیلی سریع و آنلاین هستند
این تاپیک هم دوستان میتونند بررسی کنند : http://forum.persiantools.com/t148455.html
موفق و پیروز باشید
دوستان کار این آقای nioton خیلی درسته
خیلی سریع و آنلاین هستند
یکی دو روز دیگه هم صبر کنید.. دامین که لاک نبوده ؟ ایمیلو تایید کرده ؟دوستان یک هلپی به ما بدید :دی
یکی از دوستان دامینی رو از Onlinenic به Name.com ترانسفر کرده و دامین هم ارسال شده، منتهی توی پنل من(name) هنوز بعد از 4-5 روز نیومده!!! کسی میدونه جریان چیه؟ به هر کسیم میگم نمیدونه :دی
یکی دو روز دیگه هم صبر کنید.. دامین که لاک نبوده ؟ ایمیلو تایید کرده ؟
دوستان یک هلپی به ما بدید :دی
یکی از دوستان دامینی رو از Onlinenic به Name.com ترانسفر کرده و دامین هم ارسال شده، منتهی توی پنل من(name) هنوز بعد از 4-5 روز نیومده!!! کسی میدونه جریان چیه؟ به هر کسیم میگم نمیدونه :دی
مشکل همون ایمیلست...
ایمیلی اصلا راسال نشده..![]()
تو کار با Name.com بسیار مواظب باشید. شوخی شوخی یک دومین بسیار تاپ منو بالا کشید زد به نام خودش! با اینکه بیش از 6 سال باهاشون کار کرده بودم، منم همه دومینام رو ترنسفر کردم دایرکت آی.
در خدمتم البته پرداخت ریالی.کی میتونه دامین Ir برام تمدید کنه؟ فعلا فقط با Paypal می تونم پرداخت کنم!
بهشون ايميل زدي؟ منظورم ساپورته...
آقا ممكنه بيشتر اوضيح بدي؟ يعني اسمه دومين؟ كي اين اتفاق افتاده و ...؟
انجام شد. متشكرنیاز به پرداخت یک دامین آی آر فوری
سلام .
عزیزان 100 مگ هاست میخوام یا یه دامنه .کام . میخوام تا فردا شب آماده بشه . پولش رو هم صبح واریز می کنم .
اگه کسی میتونه بی زحمت PM بده . واسه ی یه شرکت میخوام
سلامسلام.
دوستان عزیز برای واریز بعد از انجام خدمات من این دوستمون رو تضمین میکنم.
هر کی میتونه دامنه رو براش ثبت کنه و هاست هم بهش بده.
موفق باشید.
سلام
یوسف جان ارادتمندیم ...
شما خیلی لطف دارید :wub:نیازی نیست چون من 100درصد پول رو صبح زود براشون واریز می کنم . ممنون از محبتت :blush:
البته حاجی منظور من این بود که بعد از واریز بتونن واسم این کارو کنن که شما لطف کردی و ما رو تایید کردیچون اینجا کمتر میای ممکنه دوستان اعتماد نکنن.
چاکریم.
ایشالله که دوستان پیداشون بشه.
البته حاجی منظور من این بود که بعد از واریز بتونن واسم این کارو کنن که شما لطف کردی و ما رو تایید کردی
به هر حال ممنونایشالله جبران کنیم :blush: