ya_ali_mavla
Registered User
درسته دوست عزیز حرف شما هم درستهفرمایش ات شما صحیح....
ولی وقتی که یکی ادعای خدا و پیغمبری میکنه..کلی ریش میذاره ..گنده ی بسیجی های محله..سید هم هست میاد منو S3XUAL ABSEمیکنه..دیگه چه انتظاری از من داری...حالا من جهنم..بیچاره دخترهایی که دوسوت مخ شون میکنه میبره پایگاه......خدای اون و منم یکیه دیگه..مگه غیر اینه...
ولی اینا من به خیلی از دوستای خودم گفتم البته قبلش هزارها بار به خودم گفتم و گفتم و انجام دادم
شما خودت و خدای خودت رو داشته باش
من حتی اگه فردا بیان بگن کل حوزه علمیه کل **** کل انسان های روی زمین و ... دزدن و خلافکارنو ..... من حتی یک ذره از ایمانم نسبت به خدای خودم کم نمیشه
کاری به رفتار فلان زاهد و فلان کس ندارم خودمو خدای خودم اگه رفتار بدی باهام شد همونطور که خدای خودم و بهترین بنده هاش گفتن با بدی جواب نمیدن
اگه تمام افراد خوبه اطرافم رفتن دزدی کردن دلیلی نمیشه که منم برم دزدی کنم
نمیدانم تاحالا توی جمعه ده نفره ای از قلیان کشهای حرفه ای بودی یا نه قطعا اگه باشی ولی قلیانی نباشی اونجا و توی اون لحظه میشی و میکشی
دلیلش بماند ولی اگه به درست بودن کارت(نکشیدن قلیان) ایمان و اعتقاد داشته باشی قطعا لب به اون قلیان نمیزنی حتی اگه از نگاه های افراد اون جمع هم در امان نباشی!
اگه رفتی توی خانه رفیق مذهبیت رفیق مداحت رفیق .... دیدی دارن تریتیب ده نفرو میدن آیا دلیلی داره که تو هم بری همین کارو بکنی؟
اونا خدارو فراموش کردن حداقل برای ایون لحظه ولی تو چی؟ تو هم باید فراموش کنی؟
نیما جان خیلی عزیزیچشم..
فقط یه سوال..
من 4-3 ماهه که دیوانه وار به خدا فکر میکنم و روز به روز دیوانه ترش میشم..گاهی بعضی آهنگ های عرفای شکیلا رو که گوش کردم گریه م گرفت...
من یه جوجه عارف هستم... و شما یک زاهد (عبادت کننده)
من که اینهمه مدت به فکر خدا بودم و لحظه به لحطه توی شرایط مختلف خودم رو برای کسب رضایتش کنترل میکردم..
چرا بازم زندگیم نا بسامانه؟!!
چرا اونی که 24 ساعته نماز میخونه و روزه میگیره و قلبش هم 100 برابر من و شما پاک تره ..توی زندگیش به آرامش نرسیده؟!!
دیدن این ویدیو به ظاهر طنز خالی از لطف نیست!!!
جدا از جالب بودن کلیپش... به محتوای حرف های این بنده خدا گوش کنید .. ببینید دروغ میگه؟!!
آخوند مشهدی
من فقط و فقط یه بنده حقیر خدام و خیلی خیلی کم سواد این چیزا چیه میگی:hmm:
شما حالتی که داشتی مثل وسواس پاکی و نجاست بوده دقیقا یه همچین چیزی
که لذت عبادت و یا لذت گناه کردن رو هردو باهم سراغت میامده و کلن زندگی کوفتت میشه درسته!؟
شما از کجا میدانی که اونطرفی که میگی این مشخصات رو داره به ارامش نرسیده؟
مطمئن باش اون طرف با این مشخصاتی که گفتی چنان آرامش روحی و قلبی ای داره که اصلن قابل وصف و درک برای من و شما نخواهد بود
اون طرف میدانه که اگه تمام اعضای خانوادش توی یه تصادف بمیرن این خواست و امتحان خدا بوده و زندگی رو برای خودش سگی نمیکنه
همیشه بدترین و سنگین ترین امتحانهای اللهی مخصوص پاک ترین بندگان خداست
البته شاید الآن بیاین این حرفو با کلی مثال رد کنید که نمیدانم یعنی فلان کس فلان بلا سرش آمده به خاطره فلان کاری بوده که کرده و از این جور حرفا که در کل منظورتان رد کردنش باشه
ولی کسی که دلی پاک داره و قلب و روحی آرام مطمئن باش نسبت به بعضی مسائل دلی خون داره که اون روح پاکش باعث میشه کسی از دلش با خبر نباشه
روح پاک تسلای دل هر آدمیه
وقتی شما با کسی که روح پاکی داره دیدار یکنید یه حسیه عجیب و سیک بودنی دارید ولی با کسی که دل پاکی داره نه هیچوقت این حسو ندارید
خیلی از آدم های اطراف ما هستن که دل پاکی دارن و آدمهای خوبی هستند ولی روح پاکی ندارن