• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقویت حافظه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یعنی چی اونوقت
glassesf.gif

lifestyle چیه , من که lifestyle خاصی ندارم
babyboy.gif
دقیقا نکته همینه دیگه !! ( شوخی )

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
پس مشکل من طبيعي هست ديگه:D
الان مثلا ميخوام شماره موبايل خودم رو به يکي بگم دوساعت فکر ميکنم بعد ميگم اينم طبيعي هست ديگه اره ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان مثلا ميخوام شماره موبايل خودم رو به يکي بگم دوساعت فکر ميکنم بعد ميگم اينم طبيعي هست ديگه اره ؟
حالا اینجور چیزا زیاد مهم نیست به نظرم .. ( یعنی توجیه منطقی اش می تونه این باشه که وقتی دفترچه تلفن موبایل هست ، دیگه خیلی حفظ کردنشون اهمیت نداره ) ... ولی به نظرم بین حافظه و انگیزه رابطه مستقیمه ... یعنی هرچی مسایل واسه آدم جدی تر باشه و علاقه مند تر باشه ، چیزا بهتر یادش می مونه ...
fire.gif

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
حالا اینجور چیزا زیاد مهم نیست به نظرم .. ( یعنی توجیه منطقی اش می تونه این باشه که وقتی دفترچه تلفن موبایل هست ، دیگه خیلی حفظ کردنشون اهمیت نداره ) ... ولی به نظرم بین حافظه و انگیزه رابطه مستقیمه ... یعنی هرچی مسایل واسه آدم جدی تر باشه و علاقه مند تر باشه ، چیزا بهتر یادش می مونه ...
fire.gif
آره انگیزه خیلی مهمه ، البته همیشه من وقتی از چیزی مطمئن میشم ، از یادم میره ، یعنی وقتی خیالم راحته که مثلا فلانچیز توی موبایل هست ، یا یه جا نوشتم یادم میره ، نمونش امتحان خواص فیزیکی 2 فردا هست (نیم ترم) که یادم رفته بود و همین الان اتفاقی توی دفتر یادداشتم دیدمش ... از این به بعد دیگه نمینویسم :( ... حفظ میکنم !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره انگیزه خیلی مهمه ، البته همیشه من وقتی از چیزی مطمئن میشم ، از یادم میره ، یعنی وقتی خیالم راحته که مثلا فلانچیز توی موبایل هست ، یا یه جا نوشتم یادم میره ، نمونش امتحان خواص فیزیکی 2 فردا هست (نیم ترم) که یادم رفته بود و همین الان اتفاقی توی دفتر یادداشتم دیدمش ... از این به بعد دیگه نمینویسم :( ... حفظ میکنم !
این قضیه حفظ کردن مطالب درسی رو البته من یه تمایز قایل میشم واس اش .. منظورم اینه که من اصلا نمی تونم چیزی که نفهمم رو حفظ کنم .. باید حتما بفهمم چی میگه و باهاش ارتباط برقرار کنم ... شاید واسه همین باشه که مثلا تو دانشگاه از فیزیک 1 و 2 و اینا ، نمره های 10-12 بیشتر نگرفتم
doofywave%5B1%5D.gif
... اما مثلا درس های مفهومی مثل سیستم عامل یا نرم افزار پیشرفته رو عین آب خوردن 20 میشدم ...

اینم یکی از خاصیت های دبیرستان البرز بود
Just_Cuz_19.gif
... معلما به ما یاد دادن که هیچ چیزی رو حفظ نکن ، بلکه " بفهمش " ... اونوقت حفظش میشی ، یا حداقل حفظ کردنش راحت تر میشه ! ...
280krix.gif
( چقذه کلیشه ای گفتم ! ) ...

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
این قضیه حفظ کردن مطالب درسی رو البته من یه تمایز قایل میشم واس اش .. منظورم اینه که من اصلا نمی تونم چیزی که نفهمم رو حفظ کنم .. باید حتما بفهمم چی میگه و باهاش ارتباط برقرار کنم ... شاید واسه همین باشه که مثلا تو دانشگاه از فیزیک 1 و 2 و اینا ، نمره های 10-12 بیشتر نگرفتم
doofywave%5B1%5D.gif
... اما مثلا درس های مفهومی مثل سیستم عامل یا نرم افزار پیشرفته رو عین آب خوردن 20 میشدم ...

اینم یکی از خاصیت های دبیرستان البرز بود
Just_Cuz_19.gif
... معلما به ما یاد دادن که هیچ چیزی رو حفظ نکن ، بلکه " بفهمش " ... اونوقت حفظش میشی ، یا حداقل حفظ کردنش راحت تر میشه ! ...
280krix.gif
( چقذه کلیشه ای گفتم ! ) ...
خب بعله !باید اول فهمید ... البته این در مورد درسه ، من زیاد مشکلی توش ندارم ، البته تو بعضی از درسا دارما مثل همین خواص فیزیکی 2
russian_roulette.gif
ولی مسئله اینجاست که اصلا یادم نبود که امتحان دارم ، خوبیش این شد که استاد نیومد و امتحان پرید ! وگرنه من بودم و یه صفر گنده .
dash2.gif

ولی کلا آدم بعضی از درسارو نمیفهمه ...
من فکر میکنم اینا همش برمیگرده به عدم داشتن تمرکز ...آدم اگر تمرکز داشته باشه و ذهنش الکی به اینور و اونور پرواز نکنه ... راحت مطالبو حفظ میکنه !
yes3.gif

میگم چقدر حرف زدما .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
آره بابا طبیعیه :) اصولا پسرا ، یکم حفظ کردنشون مخصوصا شماره تلفن حفظ کردنشون ضعیفه ، منم همینطوریم
mail1.gif

بالا