دقیقا نکته همینه دیگه !! ( شوخی )یعنی چی اونوقت
lifestyle چیه , من که lifestyle خاصی ندارم
دقیقا نکته همینه دیگه !! ( شوخی )یعنی چی اونوقت
lifestyle چیه , من که lifestyle خاصی ندارم
حالا اینجور چیزا زیاد مهم نیست به نظرم .. ( یعنی توجیه منطقی اش می تونه این باشه که وقتی دفترچه تلفن موبایل هست ، دیگه خیلی حفظ کردنشون اهمیت نداره ) ... ولی به نظرم بین حافظه و انگیزه رابطه مستقیمه ... یعنی هرچی مسایل واسه آدم جدی تر باشه و علاقه مند تر باشه ، چیزا بهتر یادش می مونه ...پس مشکل من طبيعي هست ديگه
الان مثلا ميخوام شماره موبايل خودم رو به يکي بگم دوساعت فکر ميکنم بعد ميگم اينم طبيعي هست ديگه اره ؟
آره انگیزه خیلی مهمه ، البته همیشه من وقتی از چیزی مطمئن میشم ، از یادم میره ، یعنی وقتی خیالم راحته که مثلا فلانچیز توی موبایل هست ، یا یه جا نوشتم یادم میره ، نمونش امتحان خواص فیزیکی 2 فردا هست (نیم ترم) که یادم رفته بود و همین الان اتفاقی توی دفتر یادداشتم دیدمش ... از این به بعد دیگه نمینویسم ... حفظ میکنم !حالا اینجور چیزا زیاد مهم نیست به نظرم .. ( یعنی توجیه منطقی اش می تونه این باشه که وقتی دفترچه تلفن موبایل هست ، دیگه خیلی حفظ کردنشون اهمیت نداره ) ... ولی به نظرم بین حافظه و انگیزه رابطه مستقیمه ... یعنی هرچی مسایل واسه آدم جدی تر باشه و علاقه مند تر باشه ، چیزا بهتر یادش می مونه ...
این قضیه حفظ کردن مطالب درسی رو البته من یه تمایز قایل میشم واس اش .. منظورم اینه که من اصلا نمی تونم چیزی که نفهمم رو حفظ کنم .. باید حتما بفهمم چی میگه و باهاش ارتباط برقرار کنم ... شاید واسه همین باشه که مثلا تو دانشگاه از فیزیک 1 و 2 و اینا ، نمره های 10-12 بیشتر نگرفتمآره انگیزه خیلی مهمه ، البته همیشه من وقتی از چیزی مطمئن میشم ، از یادم میره ، یعنی وقتی خیالم راحته که مثلا فلانچیز توی موبایل هست ، یا یه جا نوشتم یادم میره ، نمونش امتحان خواص فیزیکی 2 فردا هست (نیم ترم) که یادم رفته بود و همین الان اتفاقی توی دفتر یادداشتم دیدمش ... از این به بعد دیگه نمینویسم ... حفظ میکنم !
خب بعله !باید اول فهمید ... البته این در مورد درسه ، من زیاد مشکلی توش ندارم ، البته تو بعضی از درسا دارما مثل همین خواص فیزیکی 2این قضیه حفظ کردن مطالب درسی رو البته من یه تمایز قایل میشم واس اش .. منظورم اینه که من اصلا نمی تونم چیزی که نفهمم رو حفظ کنم .. باید حتما بفهمم چی میگه و باهاش ارتباط برقرار کنم ... شاید واسه همین باشه که مثلا تو دانشگاه از فیزیک 1 و 2 و اینا ، نمره های 10-12 بیشتر نگرفتم... اما مثلا درس های مفهومی مثل سیستم عامل یا نرم افزار پیشرفته رو عین آب خوردن 20 میشدم ...
اینم یکی از خاصیت های دبیرستان البرز بود... معلما به ما یاد دادن که هیچ چیزی رو حفظ نکن ، بلکه " بفهمش " ... اونوقت حفظش میشی ، یا حداقل حفظ کردنش راحت تر میشه ! ...( چقذه کلیشه ای گفتم ! ) ...
آره بابا طبیعیه اصولا پسرا ، یکم حفظ کردنشون مخصوصا شماره تلفن حفظ کردنشون ضعیفه ، منم همینطوریمپس مشکل من طبيعي هست ديگه
الان مثلا ميخوام شماره موبايل خودم رو به يکي بگم دوساعت فکر ميکنم بعد ميگم اينم طبيعي هست ديگه اره ؟