آژانس هواپیمایی
pop up

تكونش بده

شروع موضوع توسط foadamini ‏18 فوریه 2003 در انجمن HTML

  1. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    آقا چجوري ميشه يه تصوير رو وقتي كه ماوس يا موش روش قرار ميگيره متحرك بشه ؟ يعني وقتي يكي ميخاد روش كليك كنه ( بعد از كليك ) يه تكوني بخوره ؟
    <a href='http://www.sadafi.tk' target='_blank'>www.sadafi.tk</a>
     
  2. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    سلام . منظورت از اينكه حركت بكنه . اينه كه عوض بشه ؟ اگه اينطوره اين فكر كنم به دردت بخوره :

    براي اينكار بايد در قسمت Head صفحه وبي كه مي خواي اين اتفاق بيفته اين تابع رو بنويسي :

    [code:1]&#60;script language=&#34;javascript&#34;&#62;



    function change&#40;fname&#41;



    &#123;



    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;document.pic.src=fname; &nbsp; &nbsp;



    &#125;



    &#60;/script&#62;[/code:1]
    اينجا فقط بايد pic رو به اون چيزي كه بعدا خواهم گفت عوض كني . حالا من مي خوام يك عكسم موقع آمدن ماوس روي اون تبديل به عكس ديگه بشه ، موقع رفتن ماوس از روش به حالت اول برگرده و موقع كليك ، تبديل به عكس سوم بشه :

    [code:1]&#60;a href=&#34;#&#34; onMouseOver=&#34;change&#40;'2.jpg'&#41;;&#34; onMouseOut=&#34;change&#40;'1.jpg'&#41;;&#34; onclick=&#34;change&#40;'1.jpg'&#41;;&#34;&#62;&#60;img src=&#34;1.jpg&#34; name=&#34;pic&#34; border=&#34;0&#34;&#62;&#60;/a&#62;[/code:1]

    اين سه event به ترتيب براي اون سه كاره . اگه مي خواي يكيش نشه ، كافيه اون event رو حذف كني . به جاي 1.jpg و 2.jpg اسم عكسارو ( با آدرسشون‌) بنويس . و به جاي # آدرس جايي رو كه عكس لينك بشه بنويس .

    اگر هم مي خواي كه عكست لينك نباشه اونا رو تو تگ img بنويس :

    [code:1]&#60;img src=&#34;1.jpg&#34; name=&#34;pic&#34; border=&#34;0&#34; onMouseOver=&#34;change&#40;'2.jpg'&#41;;&#34; onMouseOut=&#34;change&#40;'1.jpg'&#41;;&#34; onclick=&#34;change&#40;'1.jpg'&#41;;&#34;&#62;[/code:1]



    راستي اين name="pic" همون pic هست كه اون بالا گفتم . اگه بخواي اين رو تغيير بدي ، بايد در هر دو جا يكسان تغيير بدي .
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    من فكر كنم منظورش يه افكت روي عكس بود. مثل Opacity كه با جاوا ميدن... ميگردم چيزي پيدا كردم مينويسم.

    واسه opacity اينو ببين:
    <a href='http://ehsantest.blogspot.com' target='_blank'>http://ehsantest.blogspot.com</a>
     
  4. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    آره احسان جون دقيقا من زورم ( منظورم ) همين بود البته راهنماييهاي آلفا رو هم اجرا كردم ولي نمي دونم چرا اجرا نشد يعني اصلا تصوير دانلود نشد حتما من اشتباه كردم
    دوباره امتحان ميكنم 3،2،1 صدا مياد
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  6. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    احسان جان از توي سورس صفحه ت اين جمله رو برداشتم و استفاده كردم ولي فقط تصوير رو كم رنگ يا به قول فرنگيا opacity كرد مثل تصوير پايين
    [​IMG]<>&;
     
  7. boxilink
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  9. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    اون چيزي كه نوشتم دقيقا اينه:
    [code:1]

    &#60;img src=&#34;http&#58;//www.worldisround.com/photos/341/42.jpg&#34; alt=&#34;oyster mushroom&#34; style=&#34;filter&#58;alpha&#40;opacity=40&#41;&#34; onMouseOver=&#34;nereidFade&#40;this,100,5,30&#41;&#34; onMouseOut=&#34;nereidFade&#40;this,30,10,15&#41;&#34; border=0&#34;&#62;

    [/code:1]
    البته جاي بعضي از تگها موقع past كردن عوض شده
     
  10. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    بابا اينو با اين كليد كد كه تو همين اديتور هست . به صورت كد بنويس كه از چپ به راست و درست دسده بشه كه آدم بتونه نظر بده .
    اگه اينو درست كپي كرده باشي . طبق اوني كه من شمردم . يه كوتيشن ( از اين " ) !!! اضافه گذاشتي آخر تگ . اين كارو ممكنه خراب بكنه . يعني بعضي چيزا رو نخونه .
    يا اين " را بردار . يا اينكه قبل اون صفر آخر يكي هم بذار . ببين درست مي شه يا نه .
     
    mahdian57 از این نوشته تشکر کرده است.
  11. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    [code:1]&#60;img src=&#34;http&#58;//www.worldisround.com/photos/341/42.jpg&#34; alt=&#34; &#34; style=&#34;filter&#58;alpha&#40;opacity=40&#41;&#34; onMouseOver=&#34;nereidFade&#40;this,100,5,30&#41;&#34; onMouseOut=&#34;nereidFade&#40;this,30,10,15&#41;&#34; border=0&#34;&#62;[/code:1]
    آلفا جون چرا عصباني ميشي عزيزم برات خوب نيست بفرما اينم كد دار حالا چطوره[/code]
     
  12. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    [code:1]&#60;img src=&#34;http&#58;//www.worldisround.com/photos/341/42.jpg&#34; alt=&#34; &#34; style=&#34;filter&#58;alpha&#40;opacity=40&#41;&#34; onMouseOver=&#34;nereidFade&#40;this,100,5,30&#41;&#34; onMouseOut=&#34;nereidFade&#40;this,30,10,15&#41;&#34; border=0&#34;&#62;[/code:1]
    آلفا جون چرا عصباني ميشي عزيزم برات خوب نيست بفرما اينم كد دار حالا چطوره[/code]
     
  13. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    حالا حرفه اي شد .
    اون كوتيشن رو چيكار كردي پس ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    به جان بتول من ور نداشتمش ... گفتم كه بعضي چيزاش پس و پيش شده
     
  16. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    منظورت از بتول همون ناتاشاست ديگه ؟‌ ولي اون چيكاره بيد آخه ؟؟؟!!!
    بالاخره اينجا يك كوتيشن اضافست . يعني مي گي تو سورس خودت ، درسته ؟ اصلا تو كوتيشن 0 رو بردار ، ببين چي مي شه :
    [code:1]border=0[/code:1]
     
  17. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    آلفا جان اگه زحمتي نيست يه لطفي بكن همين تصوير رو با همون شرايط ( opacity و اين حرفا ) توي اين صفحه برام درستش كن ، راستشو بخواي بدون كوتيشن هم درست نشد ببين
    [​IMG]
     
  18. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    آقا صفحه رو با عكس زيپ كن . برام ايميل كن . تا نگاه كنم .
     
  19. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    اولا FRONT PAGE افكت هاي خيلي باحالي داره! باحال تر خواستي ميتوني از خود سايت مايكروسافت بگيري! كلي جلوه هاي ويژه خفن هست
    بعدش اگه ميخواي خيلي خفن كار كني و هركي سايت تو رو ديد نيم ساعت بره تو كف. از خدمات DHTML سازي VISUAL BASIC استفاده كن.
    ولي فكر كنم افكت هاي FRONT PAGE كافي باشه.
     
  20. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    آلفا جان هنوز تصويري با افكت حركتي تو سايتم نيست كه برات زيپ كنم فعلا ميخام ياد بگيرم بعد به جاي اون لينكهاي بالاي صفحه استفاده كنم <a href='http://www.sadafi.tk' target='_blank'>www.sadafi.tk</a>
    رضا جان از راهنماييت ممنون ولي front page من ورژن 2000 و افكتهايي كه گفتي رو نداره ممنون ميشم به صورت كد برام بنويسي كه تصاويرم چه چوري حركت داشته باشه
     
  21. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    چيه قضيه ي بتول؟ :D
     
  22. foadamini

    foadamini کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    3
    قضيه خاصي نداره... بگو چچوري تكونش بدم[​IMG]