کسی شماره تلفن اکسون رو نداره؟
با این شماره های تلفکس که گذاشتین که نمیشه نماس گرفت!
بچه ها یه زنگ زدم رسانا ازشون قیمت Tytn رو بگیرم، بهم 750 قیمت داد..... واقعا که !!!!!!
من نمی دونم کی بود که قبل از عید می گفت این رمضانی Tytn رو 450 میده ؟!؟؟؟؟
تعمیر کار خوب سراغ دارم بچه ها کسی خواست pm بده
طی قرداد منعقد شده در تاریخ 1/9/86 بین شرکت پارس داده نشر (شبکه داده های پارسی) و شرکت پارت آسیا و فروشگاه تجارت الکترونیک کنسرسیومی از 2 شرکت و یک فروشگاه در زمینه همکاری و فعالیت مشترک تشکیل گردید .
بهتون تبریک میکم
امیدوارم با این اتفاق خوب قیمت شما هم یه نمه پائین تر بیاد
راستی سایت جدید میزنید؟؟
اگر امکانش هست لینک بدید
موفق باشید
من میخوام یه تعمیرکار ppc اینجا معرفی کنم که واقعا به کارش اعتماد دارم،رو سخت افزار گوشی شدیداٌ تخصص داره:
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
تهران - فلکه دوم صادقیه - جنب بانک ملت - مجتمع تجاری طلا - طبقه همکف - پلاک8 - موبایل مرکزی صادقیه
شماره مغازه: 44069621-021
-----------------------------------------------
توضیح:
توصیه میکنم در مواردی که گوشیتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده و مخصوصاٌ در مورد گوشی های بریک شده،حتماٌ یه سری یهشون بزنید.در مورد گوشی خودم که بریک شده بود و همه تعمیرکارایی که اینجا معرفی شدن، رای به تعویض مین بورد داده بودن،ایشون درستش کردن.
حامد جان مبارکه. پس بالاخره طلسم شکست! الان هنوز مشکل سریال نامبر رو داری دیگه؟؟؟ دسته گل آکسون رو میگم.
من میخوام یه تعمیرکار ppc اینجا معرفی کنم که واقعا به کارش اعتماد دارم،رو سخت افزار گوشی شدیداٌ تخصص داره:
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
تهران - فلکه دوم صادقیه - جنب بانک ملت - مجتمع تجاری طلا - طبقه همکف - پلاک8 - موبایل مرکزی صادقیه
توضیح:
توصیه میکنم در مواردی که گوشیتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده و مخصوصاٌ در مورد گوشی های بریک شده،حتماٌ یه سری یهشون بزنید.در مورد گوشی خودم که بریک شده بود و همه تعمیرکارایی که اینجا معرفی شدن، رای به تعویض مین بورد داده بودن،ایشون درستش کردن.
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
توضیح:
سلام من یه i teq x bond دارم روش رام مدل دیگه اشتباهی نصب کردم گوشی هیچ روشن نمیشه تو بوت لودرم نمیره باتریم در اوردم باز همونجوریه وقتی شارجر بهش نصب چراق سبز و قزمز روشن میشه همین کسی راحی بلده