• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلفن و آدرس وارد کننده ها و فروشنده های ppc و مراکز تعمیر و گارانتی و البته کمی بحث !

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی شماره تلفن اکسون رو نداره؟
با این شماره های تلفکس که گذاشتین که نمیشه نماس گرفت!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
کسی شماره تلفن اکسون رو نداره؟
با این شماره های تلفکس که گذاشتین که نمیشه نماس گرفت!

اکسون: 021.88770507 :rolleyes:
By : danial
ونک ، ميدان شيخ بهايی ، برج صدف ، واحد 77
تلفکس : 88062758 - 88043564 - 88211423

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها یه زنگ زدم رسانا ازشون قیمت Tytn رو بگیرم، بهم 750 قیمت داد..... واقعا که !!!!!!
من نمی دونم کی بود که قبل از عید می گفت این رمضانی Tytn رو 450 میده ؟!؟؟؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بچه ها یه زنگ زدم رسانا ازشون قیمت Tytn رو بگیرم، بهم 750 قیمت داد..... واقعا که !!!!!!
من نمی دونم کی بود که قبل از عید می گفت این رمضانی Tytn رو 450 میده ؟!؟؟؟؟

:blink::blink::blink::blink::blink:
750 تقریبا" معقوله و اگر 700 بده خوبه؛اما کی گفته 450 قبل از عید؟؟؟؟؟

ybm

Registered User
لایک‌ها
0
اگه جايي 700 قيمت دارين به من بگيد چون مي‌خوام بخرم. چند روز پيش اكسون تو پايتخت 700 مي‌داد كه وقتي من رفتم بخرم تمام شد. البته با آمدن TYTN II قيمتش بايد كمتر بشه البته اميدوارم

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام حضور محترم همه دوستان
عبداله زاده هستم مدير وب سايت www.persiandata.com
فعاليت ما روي عرضه انواع برندهاي pda در سراسر ايران هستش و از سال 1383 شروع به فعاليت كرديم .
دو دفتر تهران و مشهد جهت فروش مستقيم محصولات و همينطور فروش به ساير شهرستانها رو از طريق ارسال تيپاكس انجام ميديم .
البته يكي از دوستان اعضاي سايت زحمت كشيدن و مشخصات ما رو در اين بخش قرار دادن ولي عرضه محصولات ما در سراسر ايران هستش نه فقط در مشهد !
از همه دوستان درخواست دارم ضمن بازديد از وب سايت ما http://persiandata.com/pda ما رو از نظرات ارزشمندشون بهره مند كنن
با تشكر از همه دوستان
احسان عبداله زاده
[email protected]

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
شرکت فونیران ( چند سالی که مادربرد soyo وارد میکنه ولی تازه رفته تو کار HTC )

این سایتشه:
http://www.phoniran.com/
اینم شمارش:
88728727
88728728
88728729

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طی قرداد منعقد شده در تاریخ 1/9/86 بین شرکت پارس داده نشر (شبکه داده های پارسی) و شرکت پارت آسیا و فروشگاه تجارت الکترونیک کنسرسیومی از 2 شرکت و یک فروشگاه در زمینه همکاری و فعالیت مشترک تشکیل گردید .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
طی قرداد منعقد شده در تاریخ 1/9/86 بین شرکت پارس داده نشر (شبکه داده های پارسی) و شرکت پارت آسیا و فروشگاه تجارت الکترونیک کنسرسیومی از 2 شرکت و یک فروشگاه در زمینه همکاری و فعالیت مشترک تشکیل گردید .

بهتون تبریک میکم :)

امیدوارم با این اتفاق خوب قیمت شما هم یه نمه پائین تر بیاد:)

راستی سایت جدید میزنید؟؟

اگر امکانش هست لینک بدید:)

موفق باشید:)

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهتون تبریک میکم :)

امیدوارم با این اتفاق خوب قیمت شما هم یه نمه پائین تر بیاد:)

راستی سایت جدید میزنید؟؟

اگر امکانش هست لینک بدید:)

موفق باشید:)

ممنونم
سایت مشترک هر 3 مجموعه همون ایران پاکت پی سی خواهد بود که قیمت ها و مدل ها بصورت هماهنگ و یکسان بین 3 مجموعه روی این سایت اعلام میشه .
منتظر پیشنهادهای ارزشمند شما و اساتید دیگه در رابطه با سایتمون هستم . ممنونم .

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میخوام یه تعمیرکار ppc اینجا معرفی کنم که واقعا به کارش اعتماد دارم،رو سخت افزار گوشی شدیداٌ تخصص داره:
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
تهران - فلکه دوم صادقیه - جنب بانک ملت - مجتمع تجاری طلا - طبقه همکف - پلاک8 - موبایل مرکزی صادقیه
شماره مغازه: 44069621-021
-----------------------------------------------
توضیح:
توصیه میکنم در مواردی که گوشیتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده و مخصوصاٌ در مورد گوشی های بریک شده،حتماٌ یه سری یهشون بزنید.در مورد گوشی خودم که بریک شده بود و همه تعمیرکارایی که اینجا معرفی شدن، رای به تعویض مین بورد داده بودن،ایشون درستش کردن.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من میخوام یه تعمیرکار ppc اینجا معرفی کنم که واقعا به کارش اعتماد دارم،رو سخت افزار گوشی شدیداٌ تخصص داره:
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
تهران - فلکه دوم صادقیه - جنب بانک ملت - مجتمع تجاری طلا - طبقه همکف - پلاک8 - موبایل مرکزی صادقیه
توضیح:
توصیه میکنم در مواردی که گوشیتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده و مخصوصاٌ در مورد گوشی های بریک شده،حتماٌ یه سری یهشون بزنید.در مورد گوشی خودم که بریک شده بود و همه تعمیرکارایی که اینجا معرفی شدن، رای به تعویض مین بورد داده بودن،ایشون درستش کردن.

حامد جان مبارکه. پس بالاخره طلسم شکست! الان هنوز مشکل سریال نامبر رو داری دیگه؟؟؟ دسته گل آکسون رو میگم.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان مبارکه. پس بالاخره طلسم شکست! الان هنوز مشکل سریال نامبر رو داری دیگه؟؟؟ دسته گل آکسون رو میگم.

آره سیاوش جون،طلسمه شکست.:)جالب اینجاست که بچه های xda developers هم موندن چیکار کردم!!
در مورد سریال نامبر هم،چون این آقا مهران رو مین گوشیم کار کرد و تعویضش نکرد هیچ مشکلی ندارم،سریال اصلیه:happy:

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
توضیح:

My i-teq X-bond is Dead pleas hellp me

--------------------------------------------------------------------------------

Hi All,
While Upgrading My i-teq x-bond ROM...
I Followed the Steps but after Checking the Image...
I Reset My Phone...
Now it doesn't response, I can only see the light when I'm charging the Phone!!!
Nothing else response...
I tried to Press (Call+End Call+Power) again to ReInstall the ROM But it also doesn't Response...

Also I want to know how to Enter Bootloader???
and How to enter the Engineering Mode???
Thanks
این مشکل را میتونه حل کنه

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
آقای مهران رحمانی فهیم
آدرس:
توضیح:

سلام من یه i teq x bond دارم روش رام مدل دیگه اشتباهی نصب کردم گوشی هیچ روشن نمیشه تو بوت لودرم نمیره باتریم در اوردم باز همونجوریه وقتی شارجر بهش نصب چراق سبز و قزمز روشن میشه همین کسی راحی بلده

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یه i teq x bond دارم روش رام مدل دیگه اشتباهی نصب کردم گوشی هیچ روشن نمیشه تو بوت لودرم نمیره باتریم در اوردم باز همونجوریه وقتی شارجر بهش نصب چراق سبز و قزمز روشن میشه همین کسی راحی بلده

البته من نمیتونم بهتون جواب بدم که درست میشه یا نه،بهتر با خودش صحبت کنید.
ولی این حالت ها رو تبحر داره،به احتمال زیاد درستش میکنه.باهاش صحبت کنید.موفق باشید.

بالا