• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلویزیون LCD 42 اینچ X-Vision

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
درود
بحثی که در پست های بالا را انداختین هم درسته هم نادرست
به هر صورت الان در مالکیت شماست و تعیین قیمت هم با شماست

الان ال ای دی .۴ اینج با گیرنده دیجیتال ایکس ویژن ۹۵۰ الی ۱ تومنه
به نظرم قیمتون واسه این جنس بالاست و طالب نخواهد داشت

به هر صورت قصد دخالت و کارشکنی نداشتم ، و نظرمو به عنوان خریدار گفتم،در صورت متعادل سازی قیمت خریدارم

من هم فکر میکنم ایشون میتونه هر قیمتی که بخواد بفروشه . اما اینکه ربطش بده به دلار . عقلائی و منطقی نیست .

شما بگو میخوام 800 بفروشم چون مال خودت هست . اما ربطش نده به دلار .

موفق باشید.......... آپ حساب کن

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز من اون موقع جنس رو دست ۲ خریدم یعنی با افت قیمتش و اینجور حرفا
پس الکی اینجا شعار ندید
اگه قصد خرید ندارید خواهشن پ.ن الکی هم نزنید تاپیک فروش رو به هم بریزید

حرف شما مثل این میمونه بری مغازه بگی شما cpu x2 555 رو خریدین 100 تومن الان چرا تو ۳ ماه قیمتش رو کردین ۲۰۰ تومن

دوست عزیز همه چیز ما قیمتش بسته به ارزه

قوانین انجمن رو هم بخونین نوشته قیمت پایه حداقل قیمت فروشنده برای جنس

هیچ جاش هم نزده که جنسی که قبلا اینجا خریدین این قیمت رو الان باید بفروشید این قیمت پس الکی شعار ندید

شما الان تو پست خودتون زدید لطفا اسپم ندید

دوست دارید مثلا من بیام تو پست شما شروع کنم قیمت های پرت دادن و بعد بگم چون ۳-۴ ماه پیش بوده انقدر الان هم باید این قیمت بدید ؟

همونطور که دوست دارین بقیه الکی تاپیک شما رو خراب نکنند شما هم تاپیک بقیه رو خراب نکنید;)

دوست گلم من بالاتر از زمان شما اینجا تاپیک بزرگ خرید و فروش دارم و بالای 20 تا خرید هم توی همین بازارچه داشتم فروش گه خیلی بیشتر . پس مریض نیستم بخوام تاپیک کسی رو خراب کنم یا واسه خودم دشمن تراشی کنم . من فقط یک حرفی که تو ذهنم بود رو زدم و اگر حرف هایم منطقی نباشد تو ذهن هیچکس دیگری هم تاثیری نخواهد داشت که بخواد باعث به هم ریختن تاپیک شما بشه چون هر کسی خودش عقل داره . من خریدار واقعی بودم و هستم و وقت اضافی هم ندارم واسه سرگرمی بیام تاپیک کسی رو خراب کنم یا قیمت الکی بدم بعد هم نخرم

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
اینطور که معلومه قصدتون فقط خراب کردن تاپیک بود

چون همه این حرف هارو تو پ.خ هم میتونستین بزنین

ممنونم ازتون که تاپیک فروش من رو زدین داغون کردین

ایشالا جبران کنم براتون ;)

نه برادر من هرگز همچین قصدی نداشتم و اگر حرف هایم درست نیست چرا باید باعث داغون شدن تاپیک بشه؟؟

PIS

Registered User
لایک‌ها
5
اولا برای اوندوستمونکه میگن LED الان قیمتش 950 تا 1 تومنه

"X.Vision Onyx(K)-Digital 46 تلويزيون ال ای سي ايكس ويژن

LCD 46" قیمت 1260000

مسئله بدی

شما میگی اگه حرفم درسته چرا باید باعث خراب شدن تاپیک شما بشم؟

شما میری 1نفر رو میکشی بعد میبرنت دادگاه میگی از نظر خودم کار درست رو کردم ولی قانون میگه شما باید اعدام بشی

اینجا هم شما فقط حق این رو داری تو تاپیک بیای قیمتت رو بدی بحث متفرقه و تخصصی فقط در پ.خ

قانون اینجا رو هم خونده باشی میگه قیمت پایه حداقل قیمت فروش مشتری اگه پایینتر میخوای قیمت بدی پ.خ بزن

پس کار اشتباه رو شما انجام دادی حالا هم هی با پستهای زاید داری کلا روند تاپیک رو به هم میریزی

گفتم قصد خرید نداری پیام نده برادر من ولی از این به بعدحواست باشه قانون رو رعایت کنی چون راحت با گزارش کردن بن میشی;)

در مورد سابقه خرید فروش من اکانت قبلیم رو پسش رو یادم رفت مجبور شدم این رو بسازم 10-15 تا خرید فروشی هم که اینجا با این آیدی داشتم کسی باهام مشکلی نداشه

اون یکیID هم برای سال 2005 هستش پس سابقم تو اینانجمن خیلی بیشتر از شماست ;)

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
اولا برای اوندوستمونکه میگن LED الان قیمتش 950 تا 1 تومنه

"X.Vision Onyx(K)-Digital 46 تلويزيون ال ای سي ايكس ويژن

LCD 46" قیمت 1260000

مسئله بدی

شما میگی اگه حرفم درسته چرا باید باعث خراب شدن تاپیک شما بشم؟

شما میری 1نفر رو میکشی بعد میبرنت دادگاه میگی از نظر خودم کار درست رو کردم ولی قانون میگه شما باید اعدام بشی

اینجا هم شما فقط حق این رو داری تو تاپیک بیای قیمتت رو بدی بحث متفرقه و تخصصی فقط در پ.خ

قانون اینجا رو هم خونده باشی میگه قیمت پایه حداقل قیمت فروش مشتری اگه پایینتر میخوای قیمت بدی پ.خ بزن

پس کار اشتباه رو شما انجام دادی حالا هم هی با پستهای زاید داری کلا روند تاپیک رو به هم میریزی

گفتم قصد خرید نداری پیام نده برادر من ولی از این به بعدحواست باشه قانون رو رعایت کنی چون راحت با گزارش کردن بن میشی;)

در مورد سابقه خرید فروش من اکانت قبلیم رو پسش رو یادم رفت مجبور شدم این رو بسازم 10-15 تا خرید فروشی هم که اینجا با این آیدی داشتم کسی باهام مشکلی نداشه

اون یکیID هم برای سال 2005 هستش پس سابقم تو اینانجمن خیلی بیشتر از شماست ;)

ادامه بحث نتیجه ای نداره . من خریدار واقعی بودم و نظرم رو دادم خدا هم از نیت من آگاه هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا