من تست کردم تعدادی سایت پورن معروف و تعدادی شبکه اجتماعی raddit ، ساند کلود و... رفع فیلتر بودن!!
میخوای مث پراید حمایت کاذب بشه با محدود کردن انتخاب های مردم؟تبریک بابت مرگ وب فارسی
پ.ن: فقط یک وبمستر درک میکنه.فقط یه نکته: به دلیل سرازیر شدن تبلیغات به سمت تلگرام، درآمد زایی بخش وب کاهش چشمگیری داشته و دیگر وبمسترا رغبتی به تولید محتوا ندارن.
تبریک بابت مرگ وب فارسی
پ.ن: فقط یک وبمستر درک میکنه.فقط یه نکته: به دلیل سرازیر شدن تبلیغات به سمت تلگرام، درآمد زایی بخش وب کاهش چشمگیری داشته و دیگر وبمسترا رغبتی به تولید محتوا ندارن.
من تست کردم تعدادی سایت پورن معروف و تعدادی شبکه اجتماعی raddit ، ساند کلود و... رفع فیلتر بودن!!
الانم اول کشیده میشی به سایتشون و بعد از اونجا به کانال تلگرامی شون کشیده میشی:general304:بله دقیقا ولی به نظرم اینکه این سایت های به قول شما وبمستری محتوایی تولید نمی کنند خیلی هم خوبه. یادم میاد چند سال قبل هر مطلبی گوگل می کردی وارد ده ها سایت مزخرف تبلیغاتی میشدیم که هیچ محتوایی نداشتن و فقط کلمات کلیدی بی مورد گذاشته بودن بازدیدکننده را بکشونن به سایتشون! واقعا کار مزخرفی بود حالا بهتره
فک نکنم اون کاری کرده باشه الان ی عده ک تا دیروز تو پیج رو. و جهرمی ناسزا میگفتن همه رفتن تشکر کردن ک فیلترو برداشته و تو پیج دوروف هم ازونور ازش تشکر میکنن ک تلگرام رو ساخته.. معلوم نیست دقیق کار کدوم بوده ولی حتما همون دولتیا نظرو برگردوندنپس بالاخره برادر دوروف هم وا داد
اون سایتای آشغالی رو که این کارو می کنن و صرفا dishonest و spam هستن، میشه ریپورت داد تا گوگل لینکاشونو از نتایج جستجو حذف کنه.بله دقیقا ولی به نظرم اینکه این سایت های به قول شما وبمستری محتوایی تولید نمی کنند خیلی هم خوبه. یادم میاد چند سال قبل هر مطلبی گوگل می کردی وارد ده ها سایت مزخرف تبلیغاتی میشدیم که هیچ محتوایی نداشتن و فقط کلمات کلیدی بی مورد گذاشته بودن بازدیدکننده را بکشونن به سایتشون! واقعا کار مزخرفی بود حالا بهتره
به خاطر قطع شدن فیلتر شکن؟:general509:احساس میکنم از وقتی تلگرام رفع فیلتر شده، پوستم صافتر شده.
جالبه شماها حتی اگه تو آفریقای جنوبی هم سیل بیاد به وا دادن طرف مقابل مربوطش می کنین .واقعا" درست گفتن که کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هرگز.... اخه پاول کی کی گفته که چیزی رو قبول کرده یا میکنه ؟؟؟ توهم خود بزرگ بینی ..... یعنی هرچی ما بگیم طرف قبول میکنه حتی اگه طرف یکی از بهترین پیام رسانهای دنیا رو ساخته باشه و ما یه فیلتر کننده حقیر باشیم....پس بالاخره برادر دوروف هم وا داد
نباید انتظار داشته باشید که اگه پشت پرده توافقاتی شده بیان بکننش تو بوق و کرنا :general705:جالبه شماها حتی اگه تو آفریقای جنوبی هم سیل بیاد به وا دادن طرف مقابل مربوطش می کنین .واقعا" درست گفتن که کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هرگز.... اخه پاول کی کی گفته که چیزی رو قبول کرده یا میکنه ؟؟؟ توهم خود بزرگ بینی ..... یعنی هرچی ما بگیم طرف قبول میکنه حتی اگه طرف یکی از بهترین پیام رسانهای دنیا رو ساخته باشه و ما یه فیلتر کننده حقیر باشیم....
جالبه که با اون صحبتها و حرفهایی که قبلا" زدین الان که دیدین به نفعتون نیست ایران از یکی از بهترین و ایده آل ترین کشورهای دنیا شد یکی از کشورهای درپیت از نظرشما ...واقعا" برام جالب بود!نباید انتظار داشته باشید که اگه پشت پرده توافقاتی شده بیان بکننش تو بوق و کرنا :general705:
بهترین پیام رسان دنیا که فقط ایرانیا و چندتا کشور درپیت تر از ایران دارن ازش استفاده میکنن.
پیاماشون ک همه این بود فاتحه گوشی هامون با فیلترشکن خونده میشه.. کار ک درست نمیکنین هیچ همون کارمون تو تلگرام رو ازمون گرفتین کلی فایل و جزوه برای دانشگامون باید دانلود کنیم. ما اصن فقط بخاطر فیلتر نشدن تلگرام بهت رای دادیم.. اگه تلگرام نبود اینهمه رای نمیاوردی و .. اینا همه باعث شد ک هرجور شده رفع فیلترش کنن وگرنه کانالای ضد انقلابی ک همچنان علیه ا. شایعات میسازن :general711:نباید انتظار داشته باشید که اگه پشت پرده توافقاتی شده بیان بکننش تو بوق و کرنا :general705:
بهترین پیام رسان دنیا که فقط ایرانیا و چندتا کشور درپیت تر از ایران دارن ازش استفاده میکنن.
ضمنا این فیلتر کننده حقیر اگه میخواست واقعا فیلتر کنه جلوی sms هاش رو میگرفت.
نباید انتظار داشته باشید که اگه پشت پرده توافقاتی شده بیان بکننش تو بوق و کرنا :general705:
ضمنا این فیلتر کننده حقیر اگه میخواست واقعا فیلتر کنه جلوی sms هاش رو میگرفت.
تو تلگرام اصل نام کاربری شماره تلفنه شخصه اگه اس ام اس تایید برداشته بشه یعنی اونوقت من میتونم با شماره هر کس دیگه تو تلگرام ثبت نام کنم. حالا بگذریم بیشتر کاربرای تلگرام اصلا نمیدنن ایمیل چیه!حتی اگر اس امس رو فیلتر کنن میتونه پروسه وریفای رو از طریق ایمیل انجام بده:general502:
من که اگه حتی مجبور بشم از یکی از همین روش هایی که گفتی استفاده کنم (ولو علامت دادن با دود یا نامه فرستادن با کبوتر نامه بر) محاله بیام طرف پیام رسان داخلی که معلوم نیست هر نوشته ای که توش ارسال میشه چند تا تیک می خوره.بنظرتون تکنولوژی بعد از تلگرام چیه که بتونه کسب مقام اول رو از تلگرام بگیره؟
اول مردم غارنشین با آتش درست کردن با برگ دود ایجاد میکردن به هم علامت میدادن
بعدش کبوترنامه رسان بود
و بعد تاسیس اداره پست
و بعدش الکترونیک و آمدن pager
سرویس SMS موبایل کسب رتبه اول را از pager گرفت.
تو تلگرام اصل نام کاربری شماره تلفنه شخصه اگه اس ام اس تایید برداشته بشه یعنی اونوقت من میتونم با شماره هر کس دیگه تو تلگرام ثبت نام کنم. حالا بگذریم بیشتر کاربرای تلگرام اصلا نمیدنن ایمیل چیه!
بعدم تا جایی که یادم میاد موقع ثبت نام تلگرام اصلا از من ایمیل نخواست یا شاید هم اشتباه میکنم.
پ ن:
:general502: