• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تماشا کنید: سنجش سرعت ایکس‌باکس وان در برابر پلی‌استیشن 4

IT GALAXY

Registered User
لایک‌ها
277

اگر مبنای تصمیم‌گیری شما برای خرید ایکس‌باکس‌وان یا پلی‌استیشن 4 عناوین اختصاصی ارائه شده برای این دو کنسول باشد، پس شما تصمیم خود را برای خرید کنسول گرفته‌اید. اما اگر بازی‌های اختصاصی برای کنسول‌ها برای شما مهم نیست و انجام بازی‌های ارائه شده برای دو کنسول شما را راضی می‌کند، انتخاب شما کدام کنسول است؟ در ادامه با ما همراه باشید.

آیا قابلیت‌های گرافیکی فاکتور اصلی در انتخاب کنسول است یا شما کنسول خود را براساس گیم‌پد آن انتخاب می‌کنید؟ شاید برند، فاکتور انتخاب شما برای کنسول باشد. اگر سرعت اصلی‌ترین عامل در انتخاب کنسول باشد، در ادامه با ما همراه باشید.
به‌منظور مقایسه‌ی سرعت پردازشی، هر دو کنسول را تحت آزمایش‌های مختلفی قرار داده‌ایم. تست‌های انجام شده در بردارنده‌ی بنچمارک‌های نرخ فریم‌ها نیست، بلکه شامل آزمایش‌هایی است که بهترین و در واقع سریع‌ترین کنسول را از تمامی جهات مشخص می‌کند.
بدین‌منظور مقایسه هایی انجام شده است که در ادامه به مواردی که مورد آزمایش قرار گرفته است، اشاره می‌کنیم.

• چه میزان طول می‌کشد تا کنسول از حالت خاموش، به‌طور کامل بوت شده و منوی داشبورد ظاهر شود.
  • چه میزان طول می‌کشد تا کنسول از حالت هایبرنیت/استندبای خارج شود.
  • چه میزان طول می‌کشد تا بازی نصب شده و آماده‌ی بازی شود.(برخی از بازی‌ها را می‌توان همزمان با نصب کردن، بازی کرد)
  • چه میزان طول می‌کشد تا از داشبورد وارد محیط بازی شد؟ مدت زمانی که طول می‌کشد از منوی بازی وارد محیط بازی شویم، چقدر است؟
  • چه میزان طول می‌کشد تا از محیط بازی به داشبورد کنسول منتقل شده و دوباره به محیط بازی بازگردیم؟
در ویدئوی مورد نظر، تمامی تست‌های نام‌برده بصورت عملی مورد آزمایش قرار گرفته‌اند، ضمنا نتایج حاصل از آزمایش‌ها در ادامه به‌ترتیب قرار گرفته است.

• انتقال از حالت خاموش به داشبورد: (پلی‌استیشن 4: 20 ثانیه – ایکس‌باکس‌وان: ۱ دقیقه و ۵ ثانیه)
  • انتقال از استندبای/هایبرنیت به داشبورد: (پلی‌استیشن 4: ۳ ثانیه – ایکس‌باکس‌وان: 12 ثانیه)
  • نصب بازی NBA 2K14 از روی دیسک: (پلی‌استیشن 4: 36 دقیقه – ایکس‌باکس‌وان: 46 دقیقه)
  • آمادگی برای بازی NBA 2K14 پس از قراردادن دیسک: (پلی‌استیشن 4:در همان لحظه – ایکس‌باکس‌وان: 6 دقیقه)
  • لود شدن بازی NBA 2K14 و انتقال از داشبورد به منوی اصلی بازی: (پلی‌استیشن 4: 38.7 ثانیه – ایکس‌باکس‌وان: 29.6 ثانیه)
  • ورود به محیط بازی از منوی اصلی بازی در NBA 2K14: (پلی‌استیشن 4: 37.6 ثانیه – ایکس‌باکس‌وان: 31.4 ثانیه)
این تست‌ها برای چندین بار متوالی انجام شده‌اند و نتایج تغییر آنچنانی پیدا نکرده است. تنها موردی که نمی‌توان بصورت قاطع به آن استناد کرد، زمان مورد نیاز برای نصب بازی روی کنسول است. برای بازی NBA 2K14 هردو کنسول باید بروزرسانی‌هایی را از اینترنت دریافت نموده و نصب کنند. براساس شواهد موجود، به‌نظر می‌رسد ایکس‌باکس‌وان پس از دریافت کامل بروزرسانی و تکمیل فرآیند دانلود، 100 درصد بودن نصب را نمایش می‌دهد، در حالی به‌نظر می‌رسد پلی‌استیشن 4 قبل از اتمام کامل بروزرسانی، تکمیل شدن دانلود را با نمایش 100 درصد نمایش می‌دهد. شاید در صورتی که پروسه‌ی دانلود را از فرآیند نصب بازی حذف کنیم، دو کنسول زمان تقریبا یسکانی را برای نصب بازی، اختصاص می‌دهند.

دانلود ویدیو تست سرعت ایکس باکس 1 و پلی استیشین 4 با حجم 22 مگابایت

http://host10.aparat.com//public/us...c1facbd6b0f1bee48deb3560eb2835080.apt?start=0

[h=3]پلی‌استیشن 4 در برابر ایکس‌باکس‌وان؛ کدام کنسول سریع‌تر است؟[/h] همانطور که در تصاویر ویدئویی نیز مشاهده می شود، تفاوت چندانی در سرعت پردازشی دو کنسول وجود ندارد. اما در برخی موارد همچون سرعت بوت شدن، پلی‌استیشن 4 به میزان محسوسی سریع‌تر از کنسول مایکروسافت است که می‌توان این مورد را به خروج از حالت استندبای نیز تعمیم داد. پلی‌استیشن بازی‌ها را به مراتب سریع‌تر نصب کرده و در مقابل، ایکس‌باکس نیز بازی‌ها را سریع‌تر از رقیب لود می‌کند. هر دو کنسول در برخی موارد تفاوت‌هایی را دارند، ولی در مجموع نمی‌توان یکی از کنسول‌ها را به‌عنوان سریع‌تر، برتر از دیگری عنوان کرد.
اگر شما جزو افرادی هستید که کنسول خود را زیاد خاموش می‌کنید، در نتیجه پلی‌استیشن می‌تواند گزینه‌ی بهتری برای شما باشد، در صورتی که لود شدن بازی‌ها مدنظر شما باشد، ایکس‌باکس‌وان 20 درصد سریع‌تر از حریف ژاپنی عمل می‌کند. اما در صورت کلی، تفاوت چندانی بین دو کنسول وجود ندارد.
منبع extremetech لینک‌مطلب

بخش‌های مرتبط PlayStation 4 XBOX ONE

منبع : تماشا کنید: سنجش سرعت ایکس‌باکس وان در برابر پلی‌استیشن 4 - زومیت

babeguuner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
xbox one سرتره تازه هشت دستی هم هست ......:D:D:D:D

ghost 666

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
119
این چیز هایی که مطرح میشه اصلا اهمیت نداره ، ps4 به خاطر سیستم نرم افزاریش سریع تره و اصلا این مسائلی که بررسی شده اهمیت چندانی نداره و نمیتونه دلیل باشه که ps4 بهتره ، ps4 از نظر بازی های انحصاری که براش میاد و طراحی خود کنسول بهتره وگرنه این دو کنسول تفاوت چندانی با هم ندارن .

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
این اعداد زیاد اهمیت نداره
از نظر اعداد ps3 هم بهتر از xbox بود ولی توی کیفیت اجرای بازی تفاوت انچنانی نبود بینشون

این انحصاری های ps هستن که xbox رو له میکنن

hamedhph

Registered User
لایک‌ها
26
ارزش کنسول ها به بازی های انحصاریشون هست که سونی از این نظر بهترین 1st پارتی هارو داره.

M16hack

Registered User
لایک‌ها
95
فقط ps4

KingDark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان ... من هر دو کنسول رو دارم ... ولی اگر بخوایم انصاف رو رعایت کنیم رنگبندی و شدت زیاد رنگ گرافیکی بازی ها در Xbox One مثل بازی Dying Light مقداری سرتر از PS4 هستش ولی از باب اسکلت بندی بازی ها و رعایت جزئیات بالای بازی هر دو کنسول تفاوت انچنانی با هم ندارن اگر خواستید میتونید Gameplay از بازی های Dying Light یا GTA V یا FarCry 4 یا COD AW یا Watch Dogs یا Zombie Army Trilogy یا Battlefield 4 تهیه کنید خودتون مقایسه رو ببنید بعد قضاوت کنید . ولی درباره ی بازی COD Ghost از باب روزولیشن در Xbox One افتضاح به بار اورد نسبت به PS4 در PS4 1080p ولی در Xbox One 720p خودتون قضاوت کنید ... این وسط نه میشه گفت واسه این بازی دستگاه کم اورده یا چیزه دیگه ای من در این گزینه شرکت Activision رو مقصر میدونم که نسبت به شرکت Microsoft ظلم کرده ... ممنون از تاپیک خوبتون و توجه شما دوستان به نظر بنده
با تشکر فراوان KingDark

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. هر کدام از این دو کنسول مزایا و معایب خاص خودشونو دارند و مقایسه کلی این دو کنسول بصورت منطقی نتیجه مطلق ندارد. فکر کنم آخرش توی فرهنگ ما ختم میشه به جر و دعوا بین فنهای دو کنسول.
البته مطمئنا اون کنسولی که زودتر کپی خور بشه فروشش تا کپی خور شدن کنسول بعدی بیشتر و موفقتر خواهد بود.

plunder

Registered User
لایک‌ها
63
تا جایی که ما اخبار گیم دنبال میکنیم بعد اپدیت سوم ونسخه ازمایش وین 10 ایکس باکس به نکته توجه کنید ازمایشی ایکس 3برابر سریع تر از سونی شده این خبر حدود 2تا 3هفته پیش تو همه سایت های گیم بو البته خودم ps4دارم امیدوارم انحصاری هاش یکم بیشتر کنه psn=ali616412

Nathan Snake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
ایکس باکس وان واقعا باید یه فکری به حال این زمان نصب بازیاش بکنه.خیلی طول میکشه.

mojtaba-x

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوستان ... من هر دو کنسول رو دارم ... ولی اگر بخوایم انصاف رو رعایت کنیم رنگبندی و شدت زیاد رنگ گرافیکی بازی ها در Xbox One مثل بازی Dying Light مقداری سرتر از PS4 هستش ولی از باب اسکلت بندی بازی ها و رعایت جزئیات بالای بازی هر دو کنسول تفاوت انچنانی با هم ندارن اگر خواستید میتونید Gameplay از بازی های Dying Light یا GTA V یا FarCry 4 یا COD AW یا Watch Dogs یا Zombie Army Trilogy یا Battlefield 4 تهیه کنید خودتون مقایسه رو ببنید بعد قضاوت کنید . ولی درباره ی بازی COD Ghost از باب روزولیشن در Xbox One افتضاح به بار اورد نسبت به PS4 در PS4 1080p ولی در Xbox One 720p خودتون قضاوت کنید ... این وسط نه میشه گفت واسه این بازی دستگاه کم اورده یا چیزه دیگه ای من در این گزینه شرکت Activision رو مقصر میدونم که نسبت به شرکت Microsoft ظلم کرده ... ممنون از تاپیک خوبتون و توجه شما دوستان به نظر بنده
با تشکر فراوان KingDark

سلام.
میدونم تاپیک قدیمیه اما گفتم بگم تا بدونید!
در مورد ایراد و عدم توانایی اجرای بازی COD Ghost با رزولوشن 1080p مقصر مایکروسافت هست!
علت هم ساده هست مایکروسافت از ddr3 استفاده کرده که تاخیر کمتری داره اما پهنای باند کمی در اختیار میده بعد برای رفع این حالت اومده یه رم ۳۲ مگ با سرعت بسیار بالا استفاده کرده که این مورد باعث شده بازی ساختن یکمی سخت بشه و در نتیجه میبینید که رزولشن Xbox One کمتر از PS4 تو بازیهای مشترک هست!
در مورد PS4 عملا اوضاع برعکسه چون از GDDR5 استفاده میکنه پهنای باند بالا داره اما تاخیرش از ایکس باکس بیشتره که این ایراد رو با پهنای باند بالا رفع میکنه و بهتر از Xbox One میتونه این کار رو بکنه.
به هرحال به مرور با اشنایی بازیسازها با این معماری‌ها بازیها بهتر میشن!:)

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام.
میدونم تاپیک قدیمیه اما گفتم بگم تا بدونید!
در مورد ایراد و عدم توانایی اجرای بازی COD Ghost با رزولوشن 1080p مقصر مایکروسافت هست!
علت هم ساده هست مایکروسافت از ddr3 استفاده کرده که تاخیر کمتری داره اما پهنای باند کمی در اختیار میده بعد برای رفع این حالت اومده یه رم ۳۲ مگ با سرعت بسیار بالا استفاده کرده که این مورد باعث شده بازی ساختن یکمی سخت بشه و در نتیجه میبینید که رزولشن Xbox One کمتر از PS4 تو بازیهای مشترک هست!
در مورد PS4 عملا اوضاع برعکسه چون از GDDR5 استفاده میکنه پهنای باند بالا داره اما تاخیرش از ایکس باکس بیشتره که این ایراد رو با پهنای باند بالا رفع میکنه و بهتر از Xbox One میتونه این کار رو بکنه.
به هرحال به مرور با اشنایی بازیسازها با این معماری‌ها بازیها بهتر میشن!:)

منم xbox one دارم :general406:
مثل نسل قبل که ps3 قویتر بود اما تو باز ها مشترک xbox 360 بهتر عمل میکرد , ون چیدمان ست افزاری ps3 خیلی پیچیده بود بازی ساز ها نمیتونستن از حداکثر قدرت سخت افزاریش استفاده کنن
تا نصف نصل اینطوری بود از وسط نسل به بعد اوضاع برعکس شد

میخوام یه wii u هم بگیرم :p

mojtaba-x

Registered User
لایک‌ها
55
منم xbox one دارم :general406:
مثل نسل قبل که ps3 قویتر بود اما تو باز ها مشترک xbox 360 بهتر عمل میکرد , ون چیدمان ست افزاری ps3 خیلی پیچیده بود بازی ساز ها نمیتونستن از حداکثر قدرت سخت افزاریش استفاده کنن
تا نصف نصل اینطوری بود از وسط نسل به بعد اوضاع برعکس شد

میخوام یه wii u هم بگیرم :p

دقیقا همینطوریه!
و اینکه wii u رو هم بگیری به سلامتی و خوشی و نانچاکش(درست گفتم؟) همیشه اماده باشه!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دقیقا همینطوریه!
و اینکه wii u رو هم بگیری به سلامتی و خوشی و نانچاکش(درست گفتم؟) همیشه اماده باشه!

البته xbox 360 اون نسلم 3 چراغ شد رفت سطل آشغال :general307:
نه اون wii بود که برنده نسل هفت شد گیم پدش هم ویموت و نانچاک بود , این wii u ه کنسول نسل هشتمی هست البته موفق نبود
خود کنسول + گیبم پدش که تبلته

عکس جعبه یکی از باندل ها wii u
https://www.google.com/search?q=wii...ved=0ahUKEwjx0MCy66DOAhVmKcAKHXiOBp4Q_AUIBigB

بالا