• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام آموزش های سئو سایت ایساتیس

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
بسم الله الرحمن الرحیم

1- دامنه مناسب:


قبل از ثبت دامنه حتما هدف اصلی خود را از مدیریت وب سایتتان مشخص کنید. دامنه سایت شما می تواند دارای کلمه کلیدی مرتبط با سایتتان باشد و این واقعا کمک خوبی به سئوی سایت شما می کند. در انتخاب دامنه به چند مورد توجه داشته باشید.

1- حاوی یک کلمه کلیدی مرتبط با موضوع سایتتان باشد.

2- کوتاه و کلیدی باشد.
3- می تواند عنوان برندتان باشد.
4- ابتکار به خرج بدهید و دامنه ای را خود خلق کنید، بهترین موتور جستجوی دنیا که امروز به نظر می رسد بهترین سایت دنیا از نظرخدمت رسانی نیزمی باشد سایت گوگل است. این سایت در زمان شروع با کلمه ای خودساخته شروع به کار کرد. بله گوگل که در معانی یعنی یک 0 تا 100 صفر با همین نام توانست به رتبه های بالایی در دنیای وب دست پیدا کند. شما نیز می توانید از نیمکره راست مغز خود که محل خلاقیت و نوآوری است استفاده کنید و یک دامنه حرفه ای خلق کنید.
4- از دامنه های رایج تر استفاده کنید. لز نظر گوگل و دیگر موتورهای جستجوه هیچ تفاوتی ندارد که از چه دامنه ای استفاده می کنید اما از نظر کاربران این مساله دارای اهمیت می باشد. بنابراین از دامنه های مثل ir - .com - org -net بیشتر می توانید نتیجه بگیرید و ...

2- سرور مناسب:

با پیشرفت اینترنت در کشورمان شرکت های فروش هاستینگ نیز به مراتب افزایش پیدا کرد تا این که امروز به مرحله ای رسیدیم که در صورت نداشتن آگاهی این امر می تواند ضربه زیادی به کاربران بزند. راه های زیادی برای شناسایی هاست خوب وجود دارد. که بهترین روش آن است که در مورد خود هاست و خصوصیات آن تحقیق کنیم همان طور که برای خرید یک دوربین عکاسی تحقیق می کنیم.اما قبل از خرید هاست به نکات زیر توجه داشته باشید.

1- کاربران آن شرکت از سرویس ها راضی باشند.
2- هاست همیشه در دسترس باشد، زیرا در غیر این صورت کاربران و موتورهای جستجو اعتماد خود را نسبت به سایت شما از دست می دهند.
3- سرعت خوبی داشته باشد.
4- امنیت بالایی داشته باشد و ...

3- طراحی قالب با کدهای استاندارد:

قبل از این که در مورد کدهای یک قالب توضیح دهم اجازه بدهید در مورد نوع سایت یک موضوع را یادآور بشوم و آن این که به چه صورت سایت طراحی شود. با تغییر الگوریتم گوگل از پاندا به پنگوئن ارزش واقعی سایت های تولیدکننده مشخص شد و در واقع سایت های ثابت و پویا بی ارزش تر شد. ما به دو روش می توانیم سایت خود را طراحی کنیم به صورت داینامیک و استاتیک سایت داینامیک به سایت های پویایی گفته می شود که دارای سیستم مدیریت محتوا (cms) می باشند اما سایت های پویا به سایت هایی گفته می شود که به صورت ایستا (ثابت) طراحی می شود که معمولا با کدهای html صفحاتی ساخته می شود و مدیر آن سایت برای برزورسانی آن باید کدهایی به قالب اضافه کند شما تصور کنید که در این صورت به روزرسانی این سایت راحت تر می باشد یا سایتی که دارای مدیریت محتوا می باشد خب طبیعی است سایت های دارای سیستم مدیریت محتوا از همه نظر به صرفه تر می باشد. بنابراین اگر تازه کار هستید و قصد گام نهادن در دنیای وب مستری را دارید طراحی سایت خود را به صورت داینامیک و پویا ایجاد نمایید. اما در طراحی قالب باید به نکاتی دقت شود.
1- در طراحی قالب از کدهای استاندارد و تکنولوژی های جدید بهره مند شوید.
2-پس از این که قالب سایت را طراحی کردید کدهای آن را نیز 100% بهینه کنید.
3- استفاده از گرافیک در قالب به اندازه کافی نیاز می باشد اما باید توجه داشته باشید که استفاده زیاد از گرافیک موتورهای جستجو را آزار می دهد زیرا آن ها دوست کدها و نوشته ها هستند.

4- نصب افزونه ها:

اگر از سیستم های مدیریت محتوای کدباز مانند جوملا و وردپرس استفاده می کنید حتما از افزونه های سئو آن بهره مند شوید در جوملا افزونه Acesef و در وردپرس افزونه WordPress SEO پیشنهاد می شود البته این تجربه ما می باشد و شما می توانید در این مورد بیشتر تحقیق کنید. اما از افزونه های دیگر سئو می توان به افزونه نقشه سایت اشاره کرد نقشه سایت در وب شما می تواند کمک خوبی به کابران و موتورهای جست و جو کند. از افزونه های شبکه اجتماعی نیز حتما بهره بگیرید. این افزونه ها در بخش های متفاوت می توانند سایت شما را بهینه کنند. مثلا افزونه های اشتراگ گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک، گوگل پلاس، توییتر یا کلوب و ... هچنین از افزونه گوگل پلاس GOOGLE+ حتما بهره منذ شوید. زیرا آزمایش ها نشان داده است سایت هایی که تولید محتوا دارند، با این تکنیک و اشتراک گذاری مطالب خود در شبکه گوگل پلاس نیز شناسایی می شوند. دیگر افزونه های مرتط با سئو می توان به افزونه سئو تصاویر یا ساخت لینک در نوشته اشاره کرد.

5- انتخاب کلمات کلیدی مناسب و استفاده از آن در عنوان ( Title) و توضیحات متا (Description tag :

معمولا اولین نکته ای که متخصصین سئو به آن اشاره می کنند عنوان سایت ( Title) می باشد که از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. در انتخاب کلمات کلیدی خود بسیار دقت کنید از ابزار adwords.google.com
استفاده کنید و میزان جستجوی کلمات کلیدی خود در گوگل را بیابید پس از آن 3 الی 5 کلمه را هدف برگزیند و با آن کلمات کار خود را شروع کنید. در ابتدا برای این که ایمانتان به سئو زیاد شود کار خود را با کلمات ترکیبی اغاز کنید برای مثال اگر کارتان فروش کیف زنانه است می توانید کلمه فروش کیف زنانه یا کیف زنانه ارزان را به جای کیف زنانه انتخاب کنید البته دقت داشته باشد دامنه و عنوان صفحاتتان با موضوع سایتتان کاملا مرتبط باشند در غیر این صورت کار را برای خود سخت کرده اید. کلمات کلیدی را به صورت طبیعی در سایت خود به کار ببرید دقت کنید شما برای کاربرانتان سایتتان را آماده کنید نه فقط برای موتورهای جستجو.

پس از عنوان به توضیحات متای سایت که همان متا تگ توضیحات (Description tag) دقت زیادی داشته باشید. تگ توضیحات شرح مختصری از محتوای مطالب شما در نتایج جستجو را نمایش میدهد، تمامی‌ موتورهای جستجو از این تگ استفاده میکنند و شما میتوانید انتخاب کنید که توضیحات وبسایت شما چگونه باشد.در محتوای این تگ نباید توضیحات سایت شما بیش از 140 حرف داشته باشد در غیر این صورت توضیحات سایت شما به صورت کامل در نتایج جستجو نمایش داده نخواهد شد. در شکل زیر می توانید تصویر عنوان title و متاتگ توضیحات Description tag را در موتور جستجوی گوگل مشاهد کنید.
meta%20tag.jpg

6- بهینه سازی آدرس ها:

قدم بعدی که بسیار مهم است اما خیلی نادیده گرفته می شود بهینه سازی آدرس ها می باشد. آدرس ها باید در کنار عنوان صفحات و توضیحات متا بهینه شده باشند.

در زیر شما یک آدرس صحیح را مشاهده می کنید.

http://www.isatise.com/webdesign/site-design-process

در این جا به خصوصیات یک آدرس url خوب می پردازیم.

1- حاوی کلمات کلیدی باشد.
2- خیلی طولانی نباشد.
3- حتما دارای کلمات باشد و از آدرس های اتوماتیک استفاده نکنید، برای مثال آدرس زیر برای بهینه سازی مفید نمی باشد.

http://www.isatise.com/spt=10102394

7-- تولید محتوای جدید ( بهینه سلزی تصاویر و مطالب):

یکی از مهمترین بخش های بهینه سازی و سئو سایت که مهمترین دغدغه موتورهای جستجو نیز می باشد تولید محتوای جدید می باشد. این امر زمانی تاثیر خود را نشان داد که الگوریتم گوگل از پاندا به پنگوئن تغییر یافت و ناگهان سایت هایی که بر روی صفحه اول گوگل جا خوش کرده بودند سقوط کردند. اما چرا؟؟؟؟؟ خب جواب واضح است از آن جایی که مدیران گوگل در جلسات متعدد عنوان کرده اند رسالت اصلی گوگل به عنوان معرفی اطلاعات صحیح به دنیا می باشد پس سایت هایی که تولید محتوا ندارند و به اصطلاح کپی می کنند نمی توانند گوگل را به رسالت واقعی اش برسانند. امروزه شما می بینید جست و جوهای تان در گوگل خیلی نسبت به قبل به هدفتان نزدیک تر شده و این را واقعا باید مدیون الگورینم های جدید گوگل باشیم.

در این جا به چند روش برای تولید محتوا می پردازیم.
1- راه اندازی وبلاگ سایت: اگر فرصت ندارید هر روز سایت خود را با مطالب جدید بروز کنید هیچ ایرادی ندارد شما می توانید در سایت خود یک بخشی به نام وبلاگ راه اندازی کنید و هر چند یک بار یک مطلب جدید که نویسنده واقعی آن خودتان هستید در سایتتان منتشر کنید.
اما قبل از اتشار مطلبی در سایتتان به این نکات نیز توجه داشته باشید. بهینه سازی تصاویر و مطالب:
با استفاده از افزونه های موجود برای تصاویر سایت خود title و متا کیورد مشخص کنید و آن را صفحه سایت خودتان لینک کنید این کار باعث می شود موتورهای جستجو تصاویر سایت شما را با لینک به سایتتان به جستجوگران نمایش دهد. سعی کنید مطالب سایت خود را به صورت بهینه در سایت قرار دهید به نکات زیر توجه داشته باشید.

- مطالب را منظم و باحوصله بنویسید و سعی کنید آن ها را پاراگراف بندی کنید.

- سطر اول مطالب حاویه کلمات کلیدی در متن باشد.

- قبل از انتشار مطالب در سایت حتما یک مرتبه بازبینی کنید تا غلط املایی در متنتان نباشد.

2- استفاده از اینوگرافیک ها: با وارد شدن به هزاره سوم ارزش زمان از طلا بیشتر شد و حجم اطلاعات نیز به صورت باینری افزایش یافت. خیلی از ما امروزه با این سیل اطلاعات دیگر فرصت نداریم متن های بلند و طولانی را مطالعه کنیم، در این جاست که به ارزش اینفو گرافیک ها پی می بریم. اینفوگرافیک ها تصاویری هستند که میزان زیادی اطلاعات را به مخاطب انتقال می دهند. شما حتما از اینفوگرافیک در سایت خود استفاده کنید و به این صورت محتواهای با ارزش تولید کنید.

3- استفاده از پادکست و صدا در سایت: شما به کمک یک voic ساده می توانید دانسته های خود را به صورت فایل صدا در سایت خود منتشر کنید یا می توانید با همین ابزار و ابزار یاهو مسنجر حتی با دیگران به مصاحبه و بحث و تولید آن در وب سایت خود بپردازید و مطمئن باشید که از نین محتواهایی به خوبی استقبال می شود.

4- تولید ویدیو: ویدیو بهترین راه انتقال یک موضوع است شما می توانید در راستای موضوع کاری خود ویدیوهایی منتشر کنید و اگر موضوع سایت شما با کامپیوتر و اینترنت نرتبط است حتی می توانید با یک نرم افزار ساده مانند Power Screen Capture یا از آن قوی تر نرم افزار Camtasia Studio اقدام به تولید فیلم آموزشی در سایت خود کنید.

5- ساخت کتاب های الکترونیکی: کاربران هر میزان که مطالب و محتوای سایت ها را بررسی می کنند و دانسته های خود را بالا می برند باز هم دوست دارند در حیطه علایق خود کتاب مطالعه کنند. خوشبختانه در کشور ما کتاب های الکترونیکی زیادی در سایت ها منتشر می شود و طرفداران زیادی نیز دارد. شما نیز می توانید نوشته های خود را طبقه بتدی کنید و به صورت الکترونیکی با فایل pdf در سایت خود منتشر کنید.

8- ساخت لینک های داخلی و بالا بردن بونس سایت :

یکی دیگر عوامل مناسب در سئو ساخت لینک های داخلی در سایت می باشد. و درکل این معنا است که بازدیدکننده سایت شما چه زمانی را در سایت شما می ماند. شما می توانید با استفاده از ابزار گوگل آنالیز میزان زمان بونس سایت خود را اندازه گیری کنید و اقدام به افزایش این زمان کنید. با چند روش می توانید بونس سایت خود را افزایش دهید.

- میزان بهینه سازی صفحه اول سایت خود: بعضی مواقع وارد یک سایت می شویم و بلافاصله آن ررا ترک می کنیم. این امر دلایل زیادی دارد. مثل تبلیغات زیاد در سایت، مرتبط نبودن آن سایت با هدف شما، مناسب نبودن ظاهر یک سایت و ... سعی کنید از صفحه اول سایت خود غاقل نباشد و بهینه سازی آن را انجام دهید. از قالب مناسبیی استفاده کنید و چیدمان خوبی را برای منوها و موقعیت های سایت خود برگزیند. تبلیغات خود را به اندازه کافی و در جای مناسب در سایت قرار بدهید و حجم آن ها را کاهش بدهید زیرا امکان دارد مدت زیادی طول بکشد سایت شما برای کاربر بارگذاری شود و احتمال دارد سایت را سریعا ببندد.

- از فهرست موضوعی برای مطالب خود در سمت راست یا چپ سایت استفاده کنید و اجازه بدهید کاربر با بخش های بیشتری از سایت شما آشنا شود.

- در نوشته های سایتتان اگر جایی نیاز بود به مطالب درونی سایت خود لینک بدهید.

- از افزونه مطالب مرتبط در انتهای مطالب سایت خود استفاده کنید اگر نمی خواهید از افرونه ها استفاده کنید می توانید به صورت دستی لینک مطالب مرتبط را در انتهای مطالب خود قرار دهید.

9- ثیت سایت در موتورهای جستجو و دایرکتوری های معروف:

پس از این که سایت شما از تمام جهات گفته شده بهینه شد حالا نوبت می رسد آن را به موتورهای جستجو و دایرکتوری ها معروف معرفی کنید. امروزه بهترین موتور جستجو دنیا گوگل و بعد از آن بینگ و یاهو می باشد. از ابزار گوگل وب مستر و بینگ وب مستر بهر مند شوید در هر دوی آن ها عضو شوید و از امکانات آن ها استفاده کنید. این ابزار به شما کمک می کنند که شما سایت خود را بهتر به آن ها معرفی کنید کلمات کلیدی سایت و مطالب مهم را تحت نظر بگیرید. توجه داشته باشید که پس از عضویت در این دو سیستم حتما نقشه سایت خود را به آن ها اضافه کنید تا سایت شما خیلی بهتر ایندکس شود. بعد از ثبت سایت خود در موتورهای جسجو نوبت به ثبت سایت در دایرکتوری های بزرگی مثل مثل یاهو و dmoz می رسد. ثبت سایت در دایرکتوری dmoz رایگان می باشد، حتما سایت خود را به این دایرکتوری معرفی کنید. پس از آن سایت خود را حداقل در 100 در دایرکتوری دیگر ایرانی و خارجی که اسپم نیستند ثبت کنید تا به گوگل ، بینگ و یاهو نشان دهید که سایت شما دارای ارزش بالایی می باشد.

10- دریافت بک لینک:

آخرین و مهمترین مرحله در سئو دریافت بک لینک می باشد. حتی اگر سایت شما دارای هزاران محتوای مفید باشد اما از چشم دیگران دور باشد هیچ فایده ای ندارد. بنابراین باید دست بکار شوید و در ابتدای کارتان سایت خود را به دیگران معرفی کنید. بک لینک به دو صورت برای سایت شما ایجاد می شود 2- خودتان بک لینک دریافت کنید


1- دیگران به شما لینک بدهند: اگر 9 مرحله قبلی را به خوبی پشت سر بگذارید دیگران با دیدن مطالب شما آن ها را در سایت خود، شبکه های اجتماعی انجمن ها اشتراک می گذارند در واقع زحمت شما را کم می کنند. اما به چه صورت بک لینک دریافت کنیم؟

1- انجمن ها: در تمامی انجمن های مرتبط با سایتتان عضو شوید در قسمت امضای خود لینک سایتتان را قرار دهید. پس از ثبت نام در آن انجمن ها فعالیت کنید و به رفع مشکلات دیگران بپردازد، در این صورت آن ها نیز به لینک شما می آیند و از سایت شما بهره مند می شوند.

2- شبکه های اجتماعی: در سه شبکه اجتماعی گوگل پلاس، توییتر و فیس بوک عضو شوید و اقدام به فعالیت مستمر کنید. توجه داشته باشید تنها عضویت در این شبکه ها و قرار دادن لینک مطالب کافی نیست بلکه برای خود دوست جمع کنید مطالب دیگران را لایک + plus یا توییت کنید آن ها را به اشتراک بگذارید و .... تا آن ها نیز متقابل به مثل کنند توجه داشته باشید تبادل اشتراک در شبکه های اجتماعی نیز بازدید و بک لینک خوبی می تواند برای سایت شما به همراه داشته باشد. یک نکته را هم یادآور شوم و آن این که نیازی در 10 ها شبکه اجتماعی عضو شوید و فعالیت اسپ وار داشته باشید بلکه تمرکز خودتان را بیشتر روی همین سه شبکه قرار دهید. ( توجه داشته باشید فعالیت در شبکه های اجتماعی فقط به این معنا نیست که در این شبکه ها عضو شویم و لینک سایتمان را در آن جا قرار دهیم بلکه باید بتوانید روزانه 100 ها نفر بازدیدکننده مفید را به سایت خود بکشانید و این امر نیاز به یادگیری نحوه فعالیت در این شبکه ها می باشد که به زودی آموزش مفیدی در این خصوص در وب سایت ایساتیسه قرار می گیرد.)

4- پست مهمان: مطالبی مرتبط با سایت خود بنویسد و آن را در سایت های مفیدی که دارای سیستم پست مهمان هستند انتشار دهید با این کار اگر محتوای تولیدی شما مفید باشد و سایت انتشاردهنده دارای محبوبیت باشد بازدید خوبی می توانید به دست بیاورید.

و این که در جمع آوری بک لینک به این دو نکته توجه داشته باشید 1 - از سایت های بک لینک دریافت کنید که با موضوع سایت شما مرتبط باشند. 2- سایت های محبوبی و بهینه ای را برای دریافت بک لینک انخاب کنید.

 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
ساعاتی بدون اینترنت ( برنامه ریزی برای سئو و بهینه سازی)



خیلی وقت ها پیش اومده که قصد داشته ایم سایت خود یا یکی از مشتریان خود را بهینه سازی و سئو کنیم اما ساعت ها یا روزهایی وقت خود را بیهوده از دست داده ایم دلیل آن خیلی ساده است. شما بی هدف پای کامپیوتر خود نشسته اید و این بی هدفی باعث شده است که در کنار کار خود یک گریز به فیس بوک یا دیگر شبکه ها برای سرگرمی بزنید و این چرخیدن ها گاهی ساعت های زیادی از وقت ما را خیلی مفت گرفته است برای این که گرفتار این مساله نشوید به توصیه های ما گوش دهید و برنامه ریزی خود را آغاز کنید.

1- کامپیوتر خود را خاموش کنید. شاید خنده دار به نظر برسد ولی روشن بودن کامپیوتر باعث می شود یک حس هیجان کاذب به ما دست بدهد و برنامه ریزی برای کارهای حساس که نیاز به دقت و تمرکز دارد اول نیازمند یک آرامش خونسردانه می باشد. بنابراین کامپیوتر خود را خاموش کنید یک کاغذ و خودکار فراهم و به گفته های زیر عمل کنید توجه داشته باشید حتما این کار را انجام دهید با خودتان نگویید
2 - هدف خود را به صورت دقیق مشخص کنید.
اول از همه هدف خود را به صورت دقیق مشخص کنید آن را بر روی یک کاغذ کوچک بنویسید. این کار باعث مشود یک دیدگاه کلی از کار خود داشته باشید و دچار سردرگمی نشوید. داشتن هدف علاوه بر اینکه مسیر ما را مشخص می کند باعث به وجود آمدن انگیزه در ما می شود.

3- با توجه به هدفی که دارید لیستی از کارهایی که باید انجام دهید تهیه کنید. لیستی از کارهایی که برای سئو و بهینه سازی سایت مورد نظر تهیه کنید.توجه داشته باشید اول از همه لیست را به صورت کلی تهیه کنید برای مثال مقاله سئو وب سایت در 10 مرحله را بخوانید اول از همه کارهای اصلی را لیست کنید و در مرحله بعدی به جزیئات بپردازید. برنامه ریزی برای سایت شاید یک مقدار وقت بگیرد اما به صورت معجزه آسایی باعث صرفه جویی زمان می شود این نکته را جناب آقای بریان ترسی در کتاب وزین خود به نام قورباغه را قورت بده به خوبی شرح داده است هم چنین داشتن هدف در علم روانشناسی مدرن NLP جزو پیش فرض های اصلی این علم می باشد و در آن جا نکته جالبی است که می گویند برای انجام هرکاری نیازمند نقشه می باشیم.

4- اهداف کاری خود را به قسمت های کوچک تر تبدیل کنید.
حالا لیست خود را بسته به زمان مورد نظر خود به قسمت های جزئی تر تبدیل کنید. برای مثال اگر برنامه ای برای دریافت بک لینک برای سایت خود دارید آن را واضح تر مشخص کنید و بر روی کاغذ بنویسد مثلا : قسمت اول: کارهایی که برای دریافت بک لینک باید انجام دهم: 1- معرفی سایت به بهترین دایرکتوری های رایگان ثبت لینک
2 - عضویت در شبکه های اجتماعی ( یادگیری فعالیت در این شبکه ها ) و فعالیت با هدف دریافت بازدیدکننده 3 - ارسال مقاله به سایت های مختلف 4 - فعالیت در انجمن ها و قرار دادن لینک در امضا و ... 5- لیست خود را جلوی چشمان خود قرار دهید.
بعد از این که لیست خود را نوشتید آن را در کمد یا کشوی میز خود قرار ندهید بلکه آن را به مانیتور کامپیوتر خود بچسبانید و دقیق طبق آن لیست کارهای خود را پیش ببرید آن وقت مشاهده می کنید چقدر در گذشته زمان های خود را بیهوده به هدر می داده اید. 6- برنامه ریزی خود را ادامه بدهید. اگر طبق برنامه کارهای خود را پیش بردید و نتیجه نگرفنید گمان نکنید که برنامه ریزی جواب نمی دهد بلکه مشکل در نحوه برنامه ریزی و دانش شما می باشد بنابراین ناامید نشوید برنامه قبلی خود را مورد تحلیل قرار دهید با دیگران مشورت کنید و دوباره برنامه ریزی کنید لیست جدیدی تهیه کنید و طبق آن برنامه خود را پیش ببرید. نویسنده: رامین براتی منبع: ایساتیس
 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
بک لینک رایگان دریافت کنید


سلام دوستان امروز می خواهم چندتا سایت که بک لینک رایگان برای سایت شما می سازند را معرفی کنم که در یکی از آن ها حتی تا 3007 تا بک لینک می توانید برای سایت خود دریافت کنید. ابن سایت ها توسط خود بنده تست شده اند و جواب داده اند. از نظر گوگل و دیگر موتورهای جستجو هر بک لینک می توانید یک امتیاز برای سایت شما به همراه داشته باشد.
jasa-backlink.jpg
1- سایت اول imtalk.org می باشد که شما کافی است تنها به سایت زیر بروید و مراحل ساده فوف را پشت سر بگذارید.
IMTalk.org - IMT Website Submitter
gerefatan%20baclink.jpg
در کادر اول نام سایت در کادر دوم کلمه کلیدی را بنویسید و عدد مورد نظر را انتخاب کنید و بر روی گزینه submit کلیک کنید و صبر کنید تا بک لینک های شما ساخته شوند. 2- سایت دوم Backlink Generator - Get Quality Permanent Backlinks From Best Seo Software که بر لینک زیر کلیک کنید و طبق تصویر نام سایت خود را وارد کنید و منتظر باشد تا بک لینک های شما ساخته شوند.
baclinke%20raigan.jpg


3 - سایت سوم که شما برای استفاده از آن تنها باید عضو شوید و بعد از عضویت 1000 تا بک لینک دریافت می کنید که بنده ثبت نام کردم و همان موقع 1000 تا بک لینک رایگان دریافت کردم شما هم برید و عضو شوید و از این مزیت استفاده کنید.
247 Backlinks: The Lowest Priced Links Online! Fully Automated Linking Services!

4- اما سایت چهارم سایت ایرانی freebacklink.ir که اگر اشتباه نکنم توسط مدیر زحمت کش سایت 3eo.ir افتتاح شده است. که تنها کافی است به سایت فیری بک لینک عضو شوید لینک خود را ثبت کنید و آن را در قسمت سمت چپ تصویر مشاهده کنید.
freebacklink.jpg
حتمابه هر 4 سایت بروید و بک لینک های رایگان برای سایت خود دریافت کنید.​
نویسنده: رامین براتی​

 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
bazaryabi%20interneti.jpg


در این قایل صوتی رامین براتی روش های بازاریابی اینترنتی و بالابردن فروش و سود سایت را به صورت کامل بیان می کند و آموزش های مهمی برای برندسازی آنلاین نیز ارائه می دهد.
دانلود و پخش آنلاین: بازاریابی اینترنتی

امیدوارم از این برنامه استفاده مفیدی داشته باشید.
 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
چگونه برای سایت خود محتوای باارزش تولید کنیم؟

در این ویدیو آموزشی رامین براتی راه های تولید محتوای باارزش و مفید را توضیح می دهید برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.
برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.

 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
در این ویدیو رامین براتی توضیحاتی در مورد موفقیت در شبکه اجتماعی فیس بوک می دهد که با دیدن این آموزش می توانید جایگاه خوبی را برای سایتتان در این شبکه اجتماعی به دست آوردید برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.

برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.



 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
افزونه های مهم سئو

در این ویدیو آموزشی رامین براتی مهمترین افزونه ها برای سئو و بهینه سازی وب سایت را معرفی می کند برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.

برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.


 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
در این ویدیو آموزشی رامین براتی به می آموزد که چگونه با ساخت وبلاگ های متعدد برای سایت خود به راحتی بک لینک های طبیعی و رایگان دریافت کنیم برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.

 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
چگونه با ساخت وبلاگ های مختلف بک لینک دریافت کنیم


در این ویدیو آموزشی رامین براتی به می آموزد که چگونه با ساخت وبلاگ های متعدد برای سایت خود به راحتی بک لینک های طبیعی و رایگان دریافت کنیم برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.

 
Last edited:

yesican

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 جولای 2012
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
13
دوست عزیز شما چطور خودتان را سئو کار معرفی می کنید وقتی عیچ یک از اصول اولیه سئو را رعایت نمی کنید
این یک نمونه سایت شماست
که بیش از 300 کاراکتر داره برای عنوان صفحه اصلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی تقریبا 5 برابر حد مجازی که همه جا تعریف شده
توی کلمات کلیدی هم که صد ها کلمه گذاشتین
اینجور که سایت مشتری شما به فنا میره
دکل سازه جهان نما, فروشنده فونداسیون پیش ساخته,منهول وحوضچه بتنی,دکل های دوربین,دکل های روشنایی,دکل های ترافیکی,سازه و دکل های خاص,دکل های
 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
دوست عزیز بهتر از قبل از قضاوت کمی فکر کنید این سایت را ما فقط طراحی کرده ایم و سئو آن کار خودشون است ولی بازم ممنون از توجهتان
 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
راه های دیگر بازاریابی اینترنتی به غیر از سئو

رامین براتی در این ویدیو آموزشی به راه های دیگر بازاریابی اینترنتی به غیر از سئو سایت می پردازد. برای مثال یکی از کارهای مهمی که برای موفقیت و سود یک وب سایت باید انجام دهیم ایمیل مارکتینگ می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت طراحی سایت ارزان | آموزش طراحی وب سایت، ساخت سایت و سئو مراجعه نمایید . باتشکر فراوان


برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.



 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
[h=1]چگونه میزان ctr و کلیک لینک ها را افزایش بدهیم[/h]
ویدیویی فوق کاری است از وب سایت ایساتیس که رامین براتی در این ویدیو روش های بالابردن ctr لینک های گوگل سایت را توضیح می دهد برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از آموزش های بیشتر به وب سایت طراحی سایت ارزان | آموزش طراحی وب سایت، ساخت سایت و سئو مراجعه نمایید.

برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.


 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
[h=1]اصول اولیه سئو وب سایت[/h]
در این ویدیو رامین براتی محقق و نویسنده حوزه بازاریابی اینترنتی اصول اولیه سئو و بهینه سازی از جمله اهمیت دامنه ، نوع سرور ، سرعت سایت در طراحی سایت و ... اشاره می کندبرای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی سایت به وب سایت طراحی سایت ارزان | آموزش طراحی وب سایت، ساخت سایت و سئو مراجعه نمایید.


 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
آیا راز مهم سئو را می دانید؟؟؟؟



اگر شما هم هنوز در فکر پیج رنک هستید حتما این پست را بخوانید، در این پست قصد داریم یکی از رازهای مهم سئو را بررسی کنیم. زمانی بهترین گزینه برای درج لینک های ما بالابودن پبج رنک آن سایت یا صفحه بود. اما چه را امروزه با اتکا به این گزینه دیگر به موفقیت که می خواهیم دست پیدا نمی کنیم؟؟؟؟؟؟
reze%20seo.jpg
شما زمانی که می خواهید برای سایت خود بک لینکی دریافت کنید به چه گزینه ای رجوع می کنید؟؟ کیفیت سایت، میزان بازدید و رتبه السکا، پیج رنک بالا اما بین هزاران مقاله چرا نکات دقیق تر ذکر نشده است؟؟؟؟​
خب بعضی وقت سئوکارها دوست ندارند همه استراتژی کار را دیگران نیز بدانند و همین امر باعث می شود خیلی از نکات مهم را به دیگران انتقال ندهند و ما را با یک صفحه بک لینک رایگان به بیراهه بکشند. در این جا منظورم به همه سئو کارها نیست زیرا واقعا بعضی در این عرصه زحمات زیاد و بدون چشم داشتی می کشند و از پی بردن دیگران به کل استراتژی نیز هیچ ابایی ندارند. در مقاله سئو وب سایت در 10 مرحله به مهمترین نکات سئو اشاره کردیم. قصد داریم در مقالات دیگر همان نکات را باز کنیم و درصدد آن هستیم مطالب تکراری را عنوان نکنیم و در صورت نیاز لینک آن ها را در قالب لینک های ویژه به دوستان ارائه دهیم.
اما page rank یا Page Authority :
Page%20Authority.jpg
خب پیج رنک در اوایل زود به زود آبدیت می شد و گزینه خوبی برای نمره دهی به یک مطلب به شمار می رفت. با گذر زمان و تغییراتی که در الگوریتم گوگل به وجود آمد، تغییرات لحظه ای شد تا آن جایی که شما امروز یک سایتی را در صفحه اول و رتبه 1 گوگل می بینید ولی یک روز بعد آن را در رتبه های پایین تر. خب با این تفاصیر رتبه یک سایت به چه صورت مشخص می شود ، امروزه ابزار اندازه گیری صفحات Page Authority آن می باشد. Page Authority میزان امتیازی است که به صورت اتوماتیک از 1 تا 100 به یک سایت داده می شود و برای تمامی صفحات یک نمره خاص در نظر گرفته می شود. از این رو در میابیم که بهترین نوع ئریافت بک لینک از سایت ها یا صحاتی است که Page Authority بالا با موضوعی مرتبط به سایت است. برای مثال موضوع سایت شما املاک است بهترین کاری که می توانید کنید این است که وب سایتی را که در مورد املاک فعالیت می کند را پیدا منید و با توجه Page Authority آن اقدام به ثبت لینک در آن کنید. اما از کجا بفهمیم پیج اتوریتی یک صفحه یا یک سایت چه عددی است برای این کار شما دو راه دارید. 1 - نصب تولبار سایت seomoz.org و استفاده از ابزار سایت moonsy.com 1 - نصب تولبار سایت seomoz.org :
حتما مطابق شکل زیر به سایت seomoz.org از منوی pesources گزینه seo tools را انتخاب کنید.​
بعد در قسمت پایین سمت چپ صفحه نوشته شده است سئو تولبار بر روی گزینه دانلود آن کلیک کنید.​
با توجه به مرورگرتان گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.​
seomoz.jpg
بعد از این که گزینه مورد نظر را انتخاب می کنید به صفحه دگیری می روید و تولبار را نصب می کنید و بعد از نصب آن مرورگر خود را می بینید که مانند شکل زیر دارای تولبار سئو می باشد.​

2-استفاده از ابزار سایت moonsy.com
روش دومی که می توانید پیج اتوریتی یک صفحه را مشاهده کنید استفاده از ابزار سایت moonsy.com می باشد به این منظور به آدرس زیر بروید و مانند تصویر آدرس سایت مورد نظر را وارد کنید و page authority آن را مشاهده کنید.​
seo222.jpg
در این صورت یک راز مهم فاش می شود؟ دریافت لینک از صفحاتی که پیج اتوریتی پایینی دارند هیج فایده ای ندارند و در واقع این کار آب در هاونگ کوبیدنی بیش نیست. اما از امروز این فاکتور را در سئو سایت های خود در نظر بگیرید و میزان پیشرفت خود را مشاهده کنید این تکینک یکی از رازهای مهم سئو بود که توسط استاد عالیقدر جناب آقای نورهانی در یکی از سخنرانی ها بیان شده بود و حداقل در کمتر سایت ایرانی به آن پرداخته شده بود.

برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.
 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
چگونه در کمتر از یک ساعت بازاریابی اینترنتی انجام دهیم


در این ویدیوی آموزشی رامین براتی به ما می آموزد که چگونه در کمتر از یک ساعت برای سایت خود بازاریابی کنیم و مشتری کسب کنیم.

برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.

برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.


 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
راهکارهایی برای بازاریابی اینترنتی



در این ویدیوی آموزشی رامین براتی راهکارهای بازاریابی اینترنتی را توضیح می دهد و به مهمترین ویژگی های بیزینس آنلاین می پردازد

برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.


 
Last edited:

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
مهمترین روش های دریافت بک لینک در سال 2012

در این ویدیو رامین براتی راه های گرفتن بک لینک به صورت کاملا طبیعی را به ما آموزش می دهد


برای مشاهده ویدیو بر روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید.



برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.
 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
چگونه کلمات کلیدی را برای سئو وب سایت انتخاب کنیم؟؟؟؟


در این ویدیو رامین براتی به شما می آموزد که چگونه بهترین کلمات کلیدی را برای سایت خود انتخاب کنید و با انتخاب درست کلمات بهترین نتیجه را در سئو وب سایت بگیریم




برای استفاده از دیگر آموزش های سئو و بهینه سازی این تایپیک را دنبال کنید.
 

raminbarati360

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
196
لایک‌ها
73
چگونه در سایت مان لینک های داخلی بسازیم؟

در این ویدیو می اموزیم که چگونه برای سایت خود لینک های داخلی بسازیم و با این لینک ها کاربران را در سایت نگه داریم. برای استفاده از دیگر آموزش ها و امکانات شبکه بازاریابی ایساتیس این تایپیک را ادامه دهید.


 
بالا