TVKade
Registered User
- نوشتهها
- 2,069
- لایکها
- 1,712

با سلام خدمت دوستان
با فروش 20 عدد هارد اینترنال و اکسترنال از 320 گیگابایت گرفته تا 3 ترابایت در خدمت شما هستم.
این هاردها برای ارشیو استفاده میشدن و گارانتی تموم شده ولی کاملا سالم و بدون مشکل حتی پلاستیک روشون هم کنده نشده. تمامی هاردهای اداپتوری با جعبه و متعلقات کامل هستند.
حدود 6 ترابایت فیلم سینمایی از بهترین فیلم های تاریخ سینما و فرانچیس های مهم و پرطرفدار سینمایی نظیر کل فیلم های مارول، جنگ ستارگان، هری پاتر، ارباب حلقه ها و... که خودم از ارشیو گلچین کردم با بهترین کیفیت به رایگان و به انتخاب خودتون بعنوان اشانتیون عیدی روی هارد خریدار ریخته می شود.
تعداد این فیلم ها حدود 400 عدد به حجم 6 ترابایت با بهترین کیفیت Full HD 1080P BLURAY مناسب تماشا در تلوزیون های اینچ بالا است یعنی هر فیلم بطور میانگین 15 گیگابایت حجم دارن که برای اطلاع دقیق از اسامی و حجم فیلم ها به پست شماره 4 تاپیک مراجعه کنید.
لینک تاپیک در فروم همسایه
قیمت ها:
هر عدد هارد اکسترنال 3 ترابایتی: 1095
هر عدد هارد اکسترنال 2 ترابایتی: 795
هارد اکسترنال 2 ترابایتی USB2.0: قیمت 695
هارد 2 ترابایت اینترنال: 545
هارد اکسترنال 500: 345
هارد اینترنال 320: 99
توجهات:
-هاردهای سیگیت چه اینترنال چه اکسترنال در برنامه HD TUNE قسمت Airflow Temperature فیل شده که باگ نرم افزاری این برنامه با سیگیت های چند سال پیشه. با نرم افزار خود شرکت سیگیت seatools تست گرفته شد و هاردها در سلامت کامل هستند. با برنامه دیگه Hard Disk Sentinel هم تست گرفته شد قسمت Airflow Temperature این هاردها ok و سلامت هاردها 100 درصد گزارش شد. نمونه تست Hard Disk Sentinel هارد شماره 14:

-هزینه ارسال (پست) بر عهده من.
-اول واریز مبلغ بعد ارسال.
-معامله حضوری در اراک/اشتیان امکان پذیر است.
-دیتاها بعنوان اشانتیون و رایگان روی هاردها ریخته می شوند و قیمت اعلامی برای هارد بدون دیتا است بنابراین درخواست هارد بدون دیتا با قیمت کمتر نکنید. با دیتا یا بدون دیتا تفاوتی در قیمت نیست.
هارد شماره 1: (وضعیت: فروخته شد)
هارد اینترنال 320 گیگ وسترن

هارد شماره 2: (وضعیت: فروخته شد)
هارد اکسترنال 500 گیگ پاسپورتی سونی

هارد شماره 3: (وضعیت: فروخته شد)
هارد اینترنال 2 ترابایت سیگیت

هارد شماره 4: (وضعیت: فروخته شد)
هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن مای بوک (USB2.0)

هارد شماره 5: (وضعیت: فروخته شد)
هارد اکسترنال 3 ترابایت وسترن مای بوک

هارد شماره 6: (وضعیت: فروخته شد)

هارد شماره 7: (وضعیت: فروخته شد)

هارد شماره 8: (وضعیت: فروخته شد)

Last edited: