همونطور که میدونید اپلیکیشن واتس آپ WhatsApp بعد از یکسال استفاده احتیاج به تمدید سرویس داره و سالانه باید مبلغی رو برای ادامه استفاده پرداخت کنید.لطفا برای ارسال لینک پرداخت اپلیکیشن واتس آپ WhatsApp توسط پی پال این این اپلیکیشن رو از طریق خود سایت نصب کنید
http://www.whatsapp.com/android/
(نصب این نرم افزار از طریق سرویس گوگل پلی امکان پرداخت شما رو از طریق پی پال غیر فعال میکنه و شما فقط میتونید از طریق گوگل ولت ،،google wallet پرداخت کنید که این روش احتیاج به داشتن کارت اعتباری داره)
بعد از نصب اپلیکیشن از طریق لینک بالا به قسمت Setting رفته بعد قسمت Account رفته و به گزینه Payment info رو انتخاب نمایید.
در مرحله آخر گزینه Send Payment URL رو انتخاب نمایید.
Payment URL خودتون رو به آدرس ایمیل [email protected] ارسال کنید (قبل از پرداخت از طریق یاهو مسنجر به من خبر بدید)
بعد از پرداخت سرویس شما تا یکسال دیگر تمدید خواهد شد.
برای گوشی های غیر اندروید اگر امکان ارسال Payment ،،URL ،،رو ندارید، یکبار شماره خودتون رو روی یکی از گوشی اندروید رجیستر کنید و از طریق گوشی اندروید Payment URL رو برای من ارسال کنید.
آیدی یاهو : parsianpay
برای شارژ سریعتر به شماره 09366371188 روی واتسآپ پیغام بدید.
هزینه پرداخت برای اکانت 7000 تومن هست. اطلاعات واریز به حساب رو هم از طریق یاهو مسنجر بهتون میدم

http://www.whatsapp.com/android/
(نصب این نرم افزار از طریق سرویس گوگل پلی امکان پرداخت شما رو از طریق پی پال غیر فعال میکنه و شما فقط میتونید از طریق گوگل ولت ،،google wallet پرداخت کنید که این روش احتیاج به داشتن کارت اعتباری داره)
بعد از نصب اپلیکیشن از طریق لینک بالا به قسمت Setting رفته بعد قسمت Account رفته و به گزینه Payment info رو انتخاب نمایید.
در مرحله آخر گزینه Send Payment URL رو انتخاب نمایید.
Payment URL خودتون رو به آدرس ایمیل [email protected] ارسال کنید (قبل از پرداخت از طریق یاهو مسنجر به من خبر بدید)
بعد از پرداخت سرویس شما تا یکسال دیگر تمدید خواهد شد.
برای گوشی های غیر اندروید اگر امکان ارسال Payment ،،URL ،،رو ندارید، یکبار شماره خودتون رو روی یکی از گوشی اندروید رجیستر کنید و از طریق گوشی اندروید Payment URL رو برای من ارسال کنید.
آیدی یاهو : parsianpay
برای شارژ سریعتر به شماره 09366371188 روی واتسآپ پیغام بدید.
هزینه پرداخت برای اکانت 7000 تومن هست. اطلاعات واریز به حساب رو هم از طریق یاهو مسنجر بهتون میدم

Last edited: