برنامه اي بنويسيد كه در آن تعداد نامحدودي عدد صحيح را از كاربر دريافت كرده و نمايش دهد. پايان اين اعداد با عدد صفر مشخص مي شود. توجه كنيد كه با توجه به نامحدود بودن تعداد اعداد نمي توانيد آنها را در آرايه ذخيره كنيد.
دورد بر همگي
پرسشي دارم . چجور ميتونم يك حافظه ي بي پايان داشتعه باشم كه با پرچمي مانند 0 به پايان برسه ؟
ميخوام دسته اي عدد از كاربر بگيرم ( نميدانم چند تا ) انها را در اين حافظه بريزم و پايان ان را كاربر با 0 مشخص ميكند . پرسش كاملي كه استاد داده اينجور است :
دوستان عزيز سلام
كسي ميدونه من چطوري ميتونم در ++c برنامه اي زير را بنويسم
تابع بازگشتي بنويسم كه عدد را از كاربر دريافت كرده و مجموع ارقام را برگرداند
سلام یاشار .برنامه ای بنویسید که از میان چند عدد صحیح کوچکترین انها را پیدا کند. فرض کنید که اولین مقداری که خوانده می شود تعداد اعدادی را که باید وارد شوند نشان می دهد.
در ضمن کامپایلرم برنامه eclipse هست. کسی بلده باهاش کار کنه؟
دیتل و دیتل عالیه . اگه کتاب اصلی ( انگلیسی ) رو بخونی بمراتب بهتره . واقعا غوغا میکنهدوستان عزیز من دانشجوی کامپیوترم و این ترم سی پلاس پلاس دارم
اصلا نمیتونم برنامه بنویسم اما معنی همه ی خط هارو میدونم واقعا نمیدونم چی کار کنم و چه جوری برنامه بنویسم اصلا نمیفهمم از کدوم دستور کجاها استفاده کنم
اگر کسی یه مرجع کمک درسی خوب داره معرفی کنه ممنون میشم:blink:
دوستان عزیز من دانشجوی کامپیوترم و این ترم سی پلاس پلاس دارم
اصلا نمیتونم برنامه بنویسم اما معنی همه ی خط هارو میدونم واقعا نمیدونم چی کار کنم و چه جوری برنامه بنویسم اصلا نمیفهمم از کدوم دستور کجاها استفاده کنم
سلامدوستان عزیز من دانشجوی کامپیوترم و این ترم سی پلاس پلاس دارم
آقا محمد برنامه تون خوب بود ولی از ارایه استفده کردید حالا درسته پویا شده اما بازم ارایه است
در مورد getch و getche اولی کارکتر گرفته شده رو نمایش نمی ده ولی دومی می ده
مثلا
کد:#include <stdio.h> #include <conio.h> int main() { int c; c=getch(); printf("you was entered %c\n",c); c=getche(); getch(); return 0; }
دوستان عزیز من دانشجوی کامپیوترم و این ترم سی پلاس پلاس دارم