• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تم فرست

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
حق با هر دوتون هست اما طرز برخورد آقایون هم یکم بهتر بود به جایی بر نمیخورد
معلم جان،این حقیقت که اینچنین قالبهایی که شما گذاشتی اصلا طرفدار نداره رو نمیشه انکار کرد.
من الان 1ماهه تو فکر این بودم که یه سایت طراحی بزنم اما با این اوضاعی که دیدم نظرم عوض شد. همچنین سایتایی خیلی زیاد شد. موندم که چیکار کنم!!

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام.
بی خیال بهتر تاپیک رو خراب نکنیم..
می تونم بپرسم چه قالب هایی تو ایران بیشتر طرفدار داره؟؟؟؟
در پیرو فرمایشات دوستان.. هر کسی داره کار خودش رو انجام می ده.. حالا با سر بخوره زمین یا با مخ ب خودش مربوطه .. در نتیجه بهتر زیاد اعصاب خرابمون رو خراب نکنیم..
با تشکر...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
فقط یک چیز بهتون میگم شما خیلی کوتاه فکری که به سایت من میگی کلونی تو خیال کردی که هستی تو ودپرس که دای یک همچین حرفی میزنی وقتی شما یک هچین حرفی میزنی به من توهین میکنی .

اون اقا حسین شما هم اگر میددی حرف درستی زده میمد جوابش هم میددی (یا اگر جوابش هم ددی ه خودش فهمیده چه حرفی زده) بعد درباه سایت خودم به خودم مربوطه نه به کسی دیگه
نمیخات شما نظر بددید

به خدا من تو این انجمن احترم خیلی ها رادارم مخصوصا تو ورد پرس انجمن
ولی بعضی ها قدر نمیدوند چیزی که نمیدند الکی حرف میزننن

این طرز فکر شماس و قابل احترامه اما واسه من مهم نیست دوست عزیز
اصطلاح کلونی اصطلاح بدی نیست که توهین تلقی می کنی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوست خوب من، می تونم بپرسم چرا بزودی جمع می شن....
با تشکر... فراوون

بله
چون این روزا هر کسی میبینه بلده وردپرس نصب کنه و با چند خط ادیت حس می کنه می تونه قالب فارسی کنه فوراً یه سایت مرجع میزنه و می خواد باهاش کاسبی کنه
من منکر کاسبی و داشتن درآمد نیستم اما شده یه نفر بیاد اینجا بخواد تو وهله اول وردپرس رو گسترش بده یا یه چیز جدید آموزش بده بعد به فکر درآمد باشه
حتی اون سایت هایی هم که غول وردپرس (!) الان تلقی میشن خیلی از قالب هایی که میزارن غیر اصولی فارسی شده
نمی خوام بحثو بازش کنم اما بهتره به خودمون بیایم و تو راه اوپن سورس درست قدم برداریم

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
تشکر از پاسخ شما.. حرفتون کاملا درست هست..سپاس..

بالا