آژانس هواپیمایی
pop up

تنظيم ارتفاع جدول (Table)

شروع موضوع توسط - ‏11 فوریه 2003 در انجمن HTML

  1. Guest

    سلام!
    اولاَ كه آقا احسان يه جورايي اين فوروم رفع اشكالت كم داره ها! مثلاَ اشكالاي HTML رو كجا بايد گفت؟
    بعدشم كه حالا اشكالاتم: (=اشكالم)
    آقا من يه Table مي خوام بسازم كه ارتفاع يه رديفش 15 پيكسل باشه بايد كيو ببينم؟ من اين كد رو مينويسم ولي كار نميكنه!
    [code:1]<table>

    <tr height=15px>

    <td background="image">

     

    </td>

    </tr>

    </table>[/code:1]
    عكس رو هم امتحانم كردم كه با تگ IMG بزارم ولي افاقه نكرد.... حداقل يه 20-25 پيكسل ميكنه ارتفاعشو.... (البته اينم بگم كه فقط يه ستون توش نيستا) اينو برا قابل وبلاگم مي خوام كه دارم مي سازم! مي تونين برين ببينينش يه نظر بدين: <a href='http://Http://dummy.persianblog.com' target='_blank'>Http://dummy.persianblog.com</a> همونطور كه از آدرسش پيداس موقته! در ضمن من يه Image MouseOver هم براش نوشتم كه ايرادش اينه كه هر بار ماوس ميره روي عكس يا بر ميگرده بايد عكس رو كامل لود كنه... اگه ميدونين چشه بگين!!!!
    (در ضمن اين وبلاگو تماماَ با Notepad ساختم!!! لطفاَ پيشنهاد نكنين از فلان برنامه استفاده كن كه من فقط با اين كار ميكنم!)
    همين ديگه... باي! (پيشاپيش ممنون)
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    شايد طول عكست بيشتر از 15 پيكسله ؟!؟!
     
  3. ranginkaman

    ranginkaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    اگه كل جدولت همينه و هيچ سطر و ستون ديگه اي نداري حق با knowhow هستش،حتما ارتفاع عکست از 15 پیکسل بیشتره.
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    يه قسمت براي html درست ميكنم.

    در مورد جدول هم يه مقدار اشتباه نوشتي... درستش اينه. البته اگه فقط ارتفاعش برات مهم باشه:
    [code:1]&#60;table&#62;

    &#60;tr&#62;

    &#60;td height=&#34;15&#34;&#62;

    &nbsp;

    &#60;/td&#62;

    &#60;/tr&#62;

    &#60;/table&#62;[/code:1]

    در ضمن مگه آزار داري كه با NotePad كار ميكني؟! اين همه نرم افزار خوب هست بابا!

    در مورد عكسهاي onmouseover هم اشكال از تو نيست. منم الان كه صفحه لود شد تمام عكسها همون لحظه ديده ميشد. ولي دو تا صفحه كه عوض كردم و دوباره اومدم روي پنجره تو باز عكسها رو ميخواست لود كنه. با جاوا هم بنويسي همين مشكل رو داره... مگه اينكه سعي كني با افكت يا css تغيير رنگ بدي كه بهترين و حرفه اي ترين حالتشه. 8)
    راستي يه جا ديگه اين مطلب رو تكرار كرده بودي كه اونو پاك كردم.
     
  5. Guest

    سلام! ممنون از كمكتون ولي سايز ها كاملا درسته! راستي Height رو روي هر دو تگ گذاشته بودم كه كار نكرده بود.... در مورد تكراري بودن پست هم بعدا اومدم ديدم نيستش فكر كردم پست نشده دوباره زدم....
    آدرس موقت وبلاگي كه دارم قالبمو روش تست ميكنم آخر اين پست زدم برين ببينين نظر بدين... توي اون همين مشكل ارتفاع جدول رو دارم... (+مشكل لينك عكسا و اينا...!)
    برين يه نيگا بكنين نظر بدين... ممنون!
    آدرس اينه:
    <a href='http://dummy.persianblog.com' target='_blank'>http://dummy.persianblog.com</a>
     
  6. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    حاجي شايان! ولباگت رو ديدم! رو اون لينكها هم كه رفتم! واسه من سريع آورد!مشكلي نداشتيم.
    رخصت..........
     
  7. boxilink